Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Laulasmaan matkakokemukset ja vinkit

Rauhallinen luonnon läheinen Hotelli spa

Vieras    17.05.2017    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2017 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

Olimme mieheni kanssa kuuden päivän kylpylälomalla Laulasmaa Spassa. Matkaan sisältyi useampi hoito sekä puolihoito.

Hotelli oli siisti ja ruoka siististi esillä, maittavaa. Henkilökunta ystävällistä ja osaavaa joka osaltaan lisäsi viihtyvyyttämme.

Ympärillä kaunis luonto ja hiljaisuus. Luontopolkuja männikkömetsässä ja merenrannalla, jossa mieli lepää.

Ihastuimme kovasti ja suuntaamme matkamme uudelleenkin Laulasmaalle.

Arvosana hotellille:

Rentouttava kokemus meren rannalla

Vieras    31.07.2016    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

Erittäin rentouttavat 3 päivää. Ravintola Wicca oli tosin vielä väistötiloissa ulkona remontin takia.Ruoka oli hyvää ja aamupalakin ihan hyvä. Respan henkilökunta ystävällistä ja suomikin onnistuu ymmärrettävästi ja englannilla pärjää viimeistään. Kylpylän tiskillä ei joutunut jonottamaan hotellin asiakkaana vaan sai rannekkeen jonon ohi.

Ainut miinus tulee siitä että hotelli asiakkaiden parkkipaikkaa käyttivät myös pelkästään kylpylään tulleet asiakkaat, vaikka heille oli varattu hieman pidemmältä oma paikoitusalue.

Arvosana hotellille:

Todella rentouttava ja suositeltava matkakohde

Vieras    18.07.2016    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

Olimme Viron Laulasmaa SPA -hotellissa miniSPA lomalla. Todella suositeltava matkailukohde - hyvät ja rentouttavat hoidot, rauhallinen paikka ja ympäristö. Hyvät ja runsaat aamupalat ja illalliset sisältyivät matkan hintaan sekä 2 valitsemaamme hoitoa. Suosittelen varaamaan myös lisähoitopaketin. Kauppa ja pieniä, hyviä kahviloita lyhyen kävelymatkan päässä.

Arvosana hotellille:

Paratiisi

Vieras    14.06.2016    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

5 pv kylpylä loma, aivan mahtava paikka, todella siistiä ja puhdasta 6 hienoa sauna,porealtaita hieronta pisteitä ym. Ystävällinen palvelu paikoin ihan Suomeksikin, hoito osastolla taivaallinen kokovartalo hieronta ja kylpy,ruoka ihan maistuvaa,huoneet pienehköt mutta siistit! Tulemme ehdottomasti uudelleen !

Arvosana hotellille:

Joululoma Laulasmaalla

Ilimari    30.12.2015    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2015 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

Olimme 23-27 2015 kylpylähotellissa. Meitä oli n.150 Suomalaista. Jouluaattona oli juhlaillallinen meille. Ohjelma sisälsi talon puolesta sirkustemppuja taikuutta ym. Joululauluja ei soitettu eikä laulettu. Jouluruoka oli perinteinen Virolainen ruoka. Ihan ookoo.Ruokailun jälkeen alkoi soittamaan kolmen soittajan rokkiporukka ja meteli oli sen mukaista. Osa syöjistä lähti metelin takia heti pois. Oli pukkikin käynyt myöhemmin. Respassa ei puhuttu Suomea. Span puolella kyllä. Hoitopuolella palvelu ystävällisen hyvää. Suht siistiä.

Arvosana hotellille:

Onnetonta touhua

Vieras    15.07.2015    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2015 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

Minispa loma 2 yötä. Spa osasto epäsiisti, seinistä ja saunojen istuimista monesta kohtaa laatat irronneet. Lattialla paljon pölyä ja roskaa, kenenkään en nähnyt suihkuttelevan lattiapintoja. Poreammeissa tavallista voimakkampi kloorin haju, vaikea istua, kun silmiä kirveli.

Klassinen hieronta oli lähinnä kosketusterapiaa, öljyn levittämistä iholle. Suomea hyvin ymmärtänyt hieroja ei muuttanut mitenkään hierontaotettaan tuntuvammaksi, vaikka pyydettiin. Perusjalkahoitoon ei kuulu kovettumien poisto, minkäänlainen jalkahieronta, eikä esim. kynsien lakkaus.

Palvelu respassa epäkohteliasta, eipähän toivoteltu edes tervetuloa uudelleen..

Pakettiin kuulunut ruoka vaatimatonta, mutta hyvän makuista. Aamupala myös tavallista vaatimattomampi. Ala cartessa olisi varmaan ollut paremmat herkut tarjolla.

Plussaa rauhallinen sijainti ja oleskelu (ei iltaohjelmaa..) ja hieno hiekkaranta!

Arvosana hotellille:

Ala-arvoista palvelua Laulasmaa SPA-hotellissa

Vieras    05.01.2015    Laulasmaan hotellit    Laulasmaa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2015 | Hotelli: Laulasmaa Spa resort

Laulasmaan SPA-hotelli on palvelultaan ja huoneiden siisteydeltä ala-arvoinen paikka. Varasimme huoneen ja saavuimma hotellille iltapäivällä. Kun saavuimme kohteeseen meille ilmoitettiin että saamme huoneen 20 minuutin kuluttua.

Ei ollut huone valmis ja respassa kerrottiin sen valmistuvan nyt 15 minuutin kuluttua. No ei valmistunut. Ei seuraavankaan 15 minuutin aikana, vaan nyt ilmoitettiin ettei tiedä.

Koko aikana ei minkäänlaista pahoittelua tai hyvitystä esimerkiksi menkää ravintolaan kahville tai muuta normaalia asiakaspalveluun kuuluvaa.

Kun avainta tultiin tuomaan lähes kahden tunnon aulassa odottelun jälkeen ei vieläkään pahoiteltu odotusta tai muuta. Sanottiin vain että tässä avain, huone kolmannessa kerroksessa, voitte käyttää hissiä. Ei myöskään esitelty hotellia, kylpylää tai palveluja, joista ei juurikaan löytynyt tietoa myöskään minimaalisen pienestä huoneesta kun sinne pääsimme.

Kaiken lisäksi huone oli likainen ja todella pieni. Kylpyhuoneessa hometta saumoissa, silikonissa aukkoja ja suihkukaappi ruskeassa liassa. Tänne ei tehnyt mieli jäädä.

Kaiken lisäksi odotuksemme aikana sai huoneen avaimen yli 20 myöhemmin tullutta asiakasta. Kohteessa ei osata hoitaa asiakkaita saapumisjärjestyksessä eikä muutoinkaan.

Tätä hotellia tai kylpylää ei voi suositella kenellekään. Ei edes yhdeksi yöksi. Miekin otimme laukkumme, kannoimme ne autoon ja ajoimme Tallinnaan jossa sentään saa palvelua ja on puhdasta.

Nimim. Huonointa palvelua Euroopassa

Arvosana hotellille:

Spa

Vieras    10.12.2012    Laulasmaan muita vinkkejä    Laulasmaa

Olimme joulukuussa 2012 viiden hengen naisporukalla Laulasmaan kylpylässä. Rauhallinen paikka talvisen mäntymetsän keskellä. Huoneet ja koko kylpylä oli siisti ja viihtyisä. Joulukoristelu oli hillityn tyylikäs monine upeine joulukuusineen. Nautimme hoidoista sekä allasosastosta ulkoaltaineen, monine saunoineen (mm. puulämmitteinen ulkosauna), vastavirta- ja porealtaineen. Ja mikä harvinaista siellä oli myös kunnon uima-altaat niille, jotka halusivat myös uida eikä vaan loikoilla poreissa. Henkilökunta oli ystävällistä ja puhuivat Suomea. Toiset paremmin ja toiset huonommin. Iltaohjelmaa ei ollut muuta kuin ruokaravintolan puolella nuori nainen joka lauloi hyvin kauniisti säestäen itseään kitaralla. Enempää ohjelmaa emme kaivanneetkaan. Täydelinen paikka nille jotka haluavat nauttia luonnosta, hemmotteluhoidoista ja rauhasta ilman öriseviä humalaisia. Myös lapsiperheet tuntuivat viihtyvän. Ehdottomasti kesällä uudelleen! Taksimatka Tallinnasta 40-50€.

Lomamatka

Vieras    14.08.2009    Laulasmaan muita vinkkejä    Laulasmaa

Meitä oli ja on edelleen neljä työkaverusta ,jotka päätimme lähteä kylpyläreissulle Viroon ja matkakohteeksi valitsimme tämän silloin uuden paikan nimeltä Laulasmaa.Lähdimme intoa puhkuen liikenteeseen ja onneksi löysimme paikan vaikka olimme omalla autolla liikenteessä. Opastus kohteeseen oli aika ala-arvoista,mutta kun löysimme paikan,olimme ällikällä lyötyjä.Suurin piirtein keskellä ei mitään mahtava lomakeidas,mutta vasta niin alussa,ettei ehkä kaikkia meidän matkaseuruetta tyydyttänyt.Toivottavasti on löytänyt hyvän asikaskunnan,koska ruuassa ei ainakaan ollut valittamista,mut iltaelämän puolella kyllä!!!!!

sinivuokkojen aikaan

mannipuu    20.04.2008    Laulasmaan nähtävyydet    Laulasmaa

Laulasmaa resort , upea merinäköala pikkuruisen hotellihuoneen avaralta parvekkeelta, laulavien aaltojen huuhtoma hiekkaranta, erittäin siisti puistomainen ympäristö täynnä sinivuokkoja.

Terveyspakettiin kuuluvat hoidot hyvät ja kohtelu ystävällistä. Ruoka terveellistä ja maittavaa. Respassa pärjäsi parhaiten englanninkielellä, hoitolan väestä jokunen osasi jopa puhua suomea.

Allasosasto oli siisti, sauna ja suihkutilat käytössä kuluneet.

Iltaohjelmaa ei ollut , mutta emme sitä kovin kaivanneetkaan.

Rauhallinen hotelli.

Oletko vieraillut Laulasmaalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.