Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Larnakan matkakokemukset ja vinkit

Kulunut ja nuhrunen hotelli

Vieras    25.10.2010    Larnakan hotellit    Larnaka (Larnaca)
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Sveltos Hotel

Varokaa!

Hotelli huijaa sijaintinsa,

se on muka 0,5km Larnakan keskustasta mutta se on oikeasti n.7km päässä keskustasta pohjoiseen,

kulkeminen keskustaan rasittava bussin kyttäämistä.

Siivous oli ala-arvoista.

Aamupala menetteli jotenkin ei kyllä hääppönen.

Illallinen itsepalveluna aina melkein samaa kylmää ruokaa.

Arvosana hotellille:

Liikenteen melu häiritsi

Tuutikki100    29.08.2010    Larnakan hotellit    Larnaka (Larnaca)
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Kition

Hotelli oli ihan siisti ja palvelu tasokasta, mutta liikenteen melu oli todella häiritsevää iltayöstä. Myös ilmastoinnin kanssa oli ongelmia.

Arvosana hotellille:

Larnaka

Vieras    25.02.2010    Larnakan muita vinkkejä    Larnaka (Larnaca)

Paras kohde Kyoroksleea, sääli et juuri mikään matkatsto ei tee enää sinne matkoja. Lentokenttä ihan vieressä melkein, ei pitkiä ajomatkoja bussissa.

Siisti ja meluisa

Tuutikki100    10.06.2009    Larnakan hotellit    Larnaka (Larnaca)
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Kition

Melko vaatimaton, mutta perussiisti hotelli Larnakan keskustassa. Henkilökunta ystävällistä ja avuliasta. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa ja sen kyllä melusta huomasi; yöaikaan ei liikenteen melu tauonnut hetkeksikään ja varsinkin viikonloppuna nukkuminen oli miltei mahdotonta.

Sijainti on hyvä, ravintolat, kaupat ym. palvelut erittäin lähellä ja rantaankin vain muutama sata metriä. Hotellin katolla ihan kelpo uima-allas aurinkotuoleineen.

Arvosana hotellille:

Keramiikkaa

Donna    19.04.2009    Larnakan ostokset    Larnaka (Larnaca)

Larnacan vanhassa turkkilaisessa kaupunginosassa on monta keramiikkapajaa. Sinne löytää parhaiten kävelemällä linnoituksen jälkeen rantakatua kalaravintoloiden suuntaan. Siellä tulee vastaan oikealle osoittava viitta, joka opastaa ensimmmäiseen paikkaan, Studio Ceramicsiin. Se onkin yksi laadukkaimmista pajoista. Siellä keramiikkataiteilija Tim puhuu vaikka ruotsia, koska on naimisissa ruotsalaisen naisen kanssa. Tuotteet ovat kauniita ja sarjatuotantona tehdyt ihan kohtuuhintaisiakin. Uniikkikappaleet ovat sitten tietenkin paljon kalliimpia. Kannattaa pistäytyä!

Tunnelmallinen ravintola Larnacassa

Vieras    15.04.2009    Larnakan ravintolat ja baarit    Larnaka (Larnaca)

Ravintola Art Cafe 1900 ei onneksi heitä sisään asiakkaitaan. Se sijaitsee Pierides-museon vieressä poikkikadulla. Ravintolaa pitävät taiteilija Maria ja hänen miehensä Marius. Sisustus on kodikasja kaukana hienostelevasta. Sen somistus koostuu vanhoista huonekaluista ja esineistä, siellä on runsaasti myös silmänruokaa, sillä paikka on täynnä kekseliäitä yksityiskohtia. Seinillä sekä Marian että paikallisten taiteilijoiden taidetta. Myytävänä myös keramiikkaa, kortteja, taidekirjoja. Taustamusiikkina tunnelmallista jazzia, hillittyä musiikkia kaiken kaikkiaan. Ruoka hyvää kyproslaista, palvelu ystävällistä. Hinta ja laatukin kohdallaan. Minun ykköspaikkani aina, kun käyn Larnacassa, joka sinänsä on kiinnostava kaupunki. Se pitää vain löytää.

Larnaka

Eme    06.04.2009    Larnakan muita vinkkejä    Larnaka (Larnaca)

ainoa matkakohde josta olen halunnut päästä takaisin suomeen, kotiin.

En oikein tykännyt. Juoppoja laatikkoasumuksineen puistoissa, töykeitä paikallisia, plussa tosin hyvin kuuma ja aurinkoinen sää.

ruskettui ainakin hyvin.

Larnakasta

Vieras    30.03.2008    Larnakan muita vinkkejä    Larnaka (Larnaca)

Larnakassa yhdistyy kivasti ranta/kaupunkiloma shoppailuineen ja omatoimi matkat lähikaupunkeihin mm Limassol,Nicosia sekä Agia Napa ovat suht lyhyen matkan päässä.ja halvin tapa matkustaa saarella on tietysti paikallisbussi.Toiseksi halvin on kimpataxi tai jos taxin ottaa niin hinta kannattaa sopia etukäteen.Myös auton vuokraaminen kannattaa vaikka vasemmanpuoleinen liikenne saattaa aluksi hämmentää.Hintataso on isommissa kaupungeissa hieman halvempaa kuin suomessa mutta agia napassa kaikkein kalleinta.Rannat ovat hyvät.ns kaupungin ranta on suosittu samoin kuin lähellä lentokenttää oleva mckenzie-beach.Ravintoloista suosittuja ovat mm.black turtle jossa joka vkonloppu on aitoa kyproslais meininkiä orkestereineen.Myös matkatoimistojen suosittamat ravintolat ok.Linnakkeen takana kun mennään lentokentällepäin löytyy parhaat kalaravintolat.Myös mcdonalds/pizzahut ym löytyvät!Yöelämä on kesäkuukausina suht vilkasta ja suosituimmat paikat löytyvät rantakadulta sekä hieman sivussa oleva savino-pub.Diskoja on kaupungin alueella muutama mutta lisää löytyy sekä isoja klubeja löytyy kaupungin ulkopuolelta Larnaka-baysta jonne esim taxilla pääsee 10min.Myös ns.syntiset alueet ovat kaupungin laidalla ;)

Oletko vieraillut Larnakassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.