Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Langkawissa

Ei kannata mennä Malesiaan, Langkawi ei todellakaan ole paratiisisaari

Vieras    07.12.2011    Langkawin aktiviteetit ja harrastukset    Langkawi

Jokainen joka on ollut Thaimaassa tulee pettymään todella pahasti. Langkawi ja malesia yleensäkin on todella karua turistille. Hintataso on aivan posketon. Palvelu on joko olematonta tai tylyä. Palasin juuri Malesian kierrokselta ja Langkawi muistuttaa kaatopaikkaa. Kaikkialla on jätteitä, purkujätteitä, mutaa. Rannoilla ei ole minkäänlaisia palveluja, ei edes pehmusteita niissä noin kolmessakymmenessä rantatuolissa joita kilometrin pituisella rannalla oli.

Ravintolatarjonta oli surkea ja hinnat pilvissä. Iltaelämä oli täysin olematonta. Jonotat baaritiskiltä margaritaa joka tarjotaan muovituopissa, istut märällä penkillä hyttysten syötävänä. Muistuttaako jotai läheisempää paikkaa?

Pantai Cenang, jonka pitäisi olla se "eloisampi" paikka on yksi rutakkoinen tienpätkä. Sen ja rannan välissä on sekalainen joutomaa, osin rakennettua, osin rytöläjää ja kaatopaikkaa. Joudut puikkelehtimaan jätteiden välistä rannalle.

Langkawia saattavat kehua vain ne, jotka ovat maksaneet matkastaan poskettoman hinnan ja joiden itsetunto ei anna myöden myöntää että hukkaan meni. Etelän kalutut "rohdokset" ja "mallorkat" tarjoavat Langkawiin nähden kymmenkertaisen vastineen rahalle.

Etsikää lisää paikkoja Thaimaasta tai lentäkää Balille Bangkokista Airasianin edullisilla lennoilla

Ei pelkkää löhöilyä!

Vieras    09.12.2008    Langkawin aktiviteetit ja harrastukset    Langkawi

Langkawilla voi tehdä kaikenlaista, ettei aika mene pelkkään rannalla makoiluun...tosin sekin on välillä kivaa.

Ehdottomasti kannattaa mennä purjehtimaan merelle joko koko päiväksi tai sitten ns. sunset-kierrokselle. Upea saaristo, ihania maisemia ja huikeita pysähdyspaikkoja kuvien ottoon ja pällistelyyn.

Vesiurheilua on rannalla joka lähtöön, parasailing, jet-ski, banana-boat ja mikäs sen mukavampaa kuin ottaa kylmä olut rantabaarissa!

Viidakkoon kannattaa mennä kävelylle joko aikaisin aamulla tai illalla auringon laskiessa. Kasvit ja eläimet ovat upeita!

Mangrove-veneretki antaa vähän erilaista tietoa ja perspektiiviä saaresta, mahtava retki!

Kuahin kaupungissa voi sitten shoppailla (tax-free saari) joko kansainvälistä muotia ja kosmetiikkaa tai paikallista tavaraa.

Hotelleissa mahdollisuus hierontoihin ja hoitoihin. Paljon myös paikallisia spa-laitoksia, joissa hinnat eurooppalaisille hyvinkin edukkaat.

Monissa hotelleissa tenniskentät ja kuntosalit.

Taiteellisia lahjoja voi näyttää maalaamalla itselleen taulun paikalliseen batik-tyyliin.

Oletko vieraillut Langkawissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.