Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Langkawissa

Sademetsää hotellin ympärillä

Vieras    22.03.2012    Langkawin nähtävyydet    Langkawi

Kävimme noin viikon matkalla Langkawilla helmi-maaliskuun vaihteessa 2012. Matka meni hienosti suoralla lennolla ja päätepaikalla heti koneesta ulos tullessa iski mahtava kuumuus. Vauhdilla tuli villatakki otettua päältä pois, aurinko häikäisi ja kosteusprosentti oli varmaan 80. Matka hotellille kesti noin puoli tuntia ja siinäkin ehti kivasti nähnä maisemia. Lentokenttä oli pieni ja siisti sekä hyvin toimiva.

Nähtävää Langkawilla on jos vaan haluaa ja viitsii kierrellä. On näköala hissiä vuorten yllä, makaki apinoita pitkin tienvarsia, sademetsää joka puolella, kalastajasatamia, shoppailukauppoja, Aasian suurin meriakvaario jossa näki hait ja rauskut, sekä tuli käveltyä flamingojen kanssa. Tähän varmaan joku sanoo, että eläinrääkkäystä, mutta eläimiä näytettiin hoidettavan todella hyvin. Lisäksi löytyy erilaisia vesiputouksia ja paljon muuta nähtävää. Huomasimme, että viikko oli liian lyhyt aika, kaksi viikkoa olisi sopiva varsinkin jos haluaa käydä Kuola Lumpurissa tai Thaimaan puolella. Saaren vehreys ja kasvillisuus yllätti positiivisesti.

Ruoka oli ihan hyvää jos tykkää aasialaisesta ruuasta, nälkä ainakin lähti eikä olo ollut yhtään ähkyinen syönnin jälkeen. Ruokapaikkoja löytyy vaikka kuinka paljon ja jokaisen makuun. Merivesi oli aivan mahtava, varmaan noin 29-30 asteista, meduusoja oli jonkin verran varottava. Pikkusaaria ympäristössä joita pääsi varaamalla veneen katsomaan, samoin mangrove metsiä. Rauhallinen ja sopivan hiljainen paikka, sopii rauhaa rakastaville ja perheille. Jos etsit rajua shoppailua ja diskoja niin ei kannata mennä. Muuten suosittelen lämpimästi, ihmiset todella ystävällisiä ja avuliaita. Taksilla pääsi liikkumaan edullisesti ja kaveri vielä odotti kauppojen edessä samaan hintaan. Suomessa ei sillä hinnalla saa taksia kuin parinkymmenen kilometrin matkalle hyvä jos sitäkään. Me ajoimme lähes puoli saarta samaan hintaan. Myös saaren hygienia taso oli hyvä, varsinkin meidän hotellissamme, mitään vatsatauteja ei ollut eikä saatu koko aikana. Sinne vaan rohkeasti käymään, talvi on parasta matkustusaikaa, on varmasti lämmintä eikä pieni sadekuuro välillä haittaa yhtään.

Oletko vieraillut Langkawissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.