Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

La Diguen matkakokemukset ja vinkit

1986 rantabungalowissa kaksi viikkoa, yhteensä saarilla kolme ja puoli viikkoa

Vieras    26.01.2015    La Diguen vaarat ja ongelmat    La Digue

Ongelma oli että ruokaa ei tuotu toisella viikolla yhtään ja aiemmin satunnaisesti, ja vain alkeellisia hyvin outoja annoksia kuten siivu isoa siankinkkua illalliseksi, aamuisin kuppi kahvia passionhedelmäpuolikkalla joka näytti homehtuneelta sitruunalta, teetä kuppi ajoittain iltapäivällä, vesipullon saattoi saada ostetuksi, iso turistimäärä näki nälkää laDigue saarella kaksi viikkoa, epäilty tuotuja vesiannoksia myrkytetyiksi(haissut esim petrooli), ainoa annos päivässä esim saariretkellä oli mutama minikanansiipi likaisella minigrillillä ja saastaisen näköisiä limsapulloja joiden avaaja unohtunut miespalvelijan mukaan. Vaikutelma aidosta vihasta turisteja kohtaan. Kalan olisi saanut onkia rantavedestä veneellä 5000 dollarilla miljonääri joka kieltäytyi. GrandAnchella äänentoistolaitteet huutaneet pommikoneen jyrinän lailla aika ajoin korkealla ilmassa ja kopeissa klo2-4 aamuyöllä kuin nauhalta ilmasotaa ja ilmapommitusta ihmelaitteilla. Itse en syönyt palastakaan kahteen viikkoon koska ruoka oli liian outoa ja epäilty sitäkin ainoaa palasta myrkytetyksi ja selvisin hengissä. Muilla saarilla isommilla sai ruokaa mutta hotellin ruokaa ei kukaan uskaltanut syödä eikä juoda mitä myytiin. Itselleni tuotuja annoksia laDiguella lautasella valtavan iso kokonaisena keitetty kala ilman lisäkkeitä ja saastainen pullo epäselvää nestettä, toinen lautrasellinen sienilihapullia ainoastaan miniannos joita epäilin myrkkysieniksi, lopulta kellekään ei tuotu enää ruokaa ja turistit kaikista länsimaista lääkäreitä, tutkijoita,liikemiehiä, hammaslääkäriä, elokuvafilmitähtiä jne Tuttavaneurologille Irlannista tuotiin illalliseksi koko päivänä vain pienen kämmenen kokoinen muutaman millin paksuinen kokolihasiivu ja kaksi simpukkaa kuorineen minikoossa -epäilin tuotakin maailman oudointa annosta myrkytetyksi ja hänkin valvoi kaikki yöt tietysti kuunnellen pommitusta nauhalta kopissa -silmien ympärykset oloivat mustat, mies laihtunut hirveästi, sairaan näköinen kalpea ja puhumaton. Epäilimme että kommunistimaassa Venäjän tapaan nauhoitetaan kaikki puheet ja ehkä kuvataankin turistien kitumista sadistiterroristinakissa ja nautittaisiin heidän hulluksitulostaan. Annoin teekermani kissalle joka joi sen ja tuli vahvaan humalaan ja lyyhistyi rannan hiekalle eikä enää kyennyt nousemaan joten myrkytysepäily vahva. Näin kun saksalainen seurue heti tultuaan saarelle sairastui ja tulivat hulluksi -ehkä joivat petrolivettä kopissa ja paikalle riensi mustamies jota väitettiin lääkäriksi ja nuo saksalaiset vietiin pois ja mitä tahansa on saattanut tapahtua heille väärinkin hoidettuna. Kukaan kansasta ei ollut tietävinään että mitään outoa olisi tekeillä saarella. Itse päättelin terroristipesän Arabianmerellä ja peruin matkani jatkon Fregatsaarelle, vaihdoin reittiä enkä ole sen koommin suositellut "paratiisimatkoja Polarismatkatoimistolta" kellekään.

Epäilty paikan rakennuttaneen Polariksen omistajan yksityishuviksi turistien houkuttelua ja kiduttamista salaa Seychelleillä kuvatulla tavalla ja asia on poliisin tiedossa. Samalla yrityksellä on paljon matkabisneksiä ympäri maailman samalla periaatteella, mm Karibialla paratiisiristeilyt, Espanjassa Holiday Center ja lomaosakekauppaa jne Polarista epäilty omistajan omistajaksi laajemmin ja muitakin hämärähommia mieltymysten takia ja perseviasta nautintolajina taas miehellä johtuvaksi. En siis suosittele kellekään helvettimatkoja Seychelleille koska on terve järki tallella kidutuksesta huolimatta pysyvästi ja loppuun asti.

Oletko vieraillut La Diguessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.