Matkakokemukset - Hotelleja Kööpenhaminassa

Pieni huone mutta toimiva

Vieras    28.07.2014    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

Ensin vähän säikähti huoneen kokoa, siis todella pieni, mutta tällaiselle kaksin matkustavalle parille aivan riittävä. Lapsiperheelle en välttämättä suosittele. Rautatieasemalta 700m kävely, helppo osata perille. Aamiainen aika suppea, mutta se miksi annan 4 tähteä oli aivan ihana hiljaisuus, huoneet ovat äänieristettyjä eikä sinne kuulu yhtään mikään, ei hissin kolina, ei veden lasku naapurihuoneista. Samaten ilmastointi pelasi loistavasti kun oli melkoisen kuuma aika meneillään. Sänky oli myös tosi hyvä. Jos siis et tarvitse paljoa tilaa (vietät aikasi pääosin muualla kuin hotellihuoneessa), ja kaipaat hyviä unia, niin valitse tämä. Sijanti on hieman kaukana, mutta luulisin että samat hyvät unet takaa myös saman hotellin keskustaversio.

Arvosana hotellille:

Erittäin suositeltava hotelli

Vieras    04.04.2014    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2014 | Hotelli: Hotel Du Nord

Lähdimme naisporukalla Köpiksen reissulle. Momondo.fi löytyi ihan halvimmasta päästä oleva hotelli aamupalalla. Emme ole olleet hotellien suhteen kovin kranttuja aikaisemminkaan, mutta tämä oli niin halpa, että ennakkoluulot olivat kovat! Ja turhaan. Huone oli tilava, siellä oli erittäin siistiä koko ajan, viemärit vetivät, sängyt olivat unelmahyvät!!! Aamupala oli hyvä ja sillä jaksoi pitkälle. Sijainti tällä hotellilla on Vesterbron alueella ihan rautatieaseman "takana". Lyhyt matka kävellä sekä Vesterbron kauppoihin, ravintoloihin yms sekä ostodskadulle ja Nyhavnin alueelle. Kävelimme ihan pienen merenneidon patsaalle asti, mutta tulimme taksilla takaisin. Suosittelen hotellia, palvelukin oli hyvää!

Arvosana hotellille:

Nørrebrossa hyvä aamiaishotelli

JeppeT    24.07.2013    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Nora

Sopivan hotellin löytäminen kaupungista verkkoa selaamalla osoittautui hyvin hankalaksi. Ne, joiden sijainti oli keskeisempi, olivat saaneet huonoja arvioita. Verkkoarvioiden perusteella päädyimme hotelli Noraan Nørrebron kaupunginosaan johtavan sillan päässä.

Pääsimme hotellille suoraan kentältä bussilla 5a. Toki olisi voinut vaihtaa välimatkalla metroon, mutta laukkujen kanssa oli helpompi matkustaa suoraan. Kentältä rautatieasemalle bussi vei 35 minuuttia, ja siitä Nørrebron reunamille vielä kymmenen minuuttia.

Nettitietojen mukaan Norassa on vain 42 huonetta. Muutama niistä on kadun puolella, mutta useimmat sisäpihalla. Kerroksia katutason yläpuolella on neljä, eikä hissiä ole.

Lomaviikkomme oli hyvin lämmin: kaupungin lämpötila vaihteli 24:stä 27:ään. Hotellihuoneen toista ikkunaa oli pakko pitää avoinna koko ajan, ja aamuyöllä olikin sitten hiukan helpompi nukkua. Silloin kadulta kantautui jonkin verran ääntä, ja saksalaisten öinen hauskanpito kaikui todella häiritsevänä sisäpihan kaikkiin huoneisiin yhtenä yönä.

Huoneen vuoteet olivat uskomattoman hyvät. Patja ja tyyny tuntuivat vielä paremmilta kuin oman kodin kalliit unikulmapatjat.

Aamiaishuone oli täpötäysi koko loman ajan: asiakkaita riitti. Leipä oli harvinaisen tuoretta ja maistuvaa. Leivänpäällisiä tuotiin tarjolle pikku hiljaa vähän kerrallaan kylmälevyn päälle, kunhan jaksoi odottaa. Ainoastaan puuroa jäi kaipaamaan.

Huoneen kokolattiamatto näytti puhtaalta ja siistiltä, mutta tuoksu ei miellyttänyt.

Pesutila oli hyvin tilava ja siisti.

Arvosana hotellille:

Erikoinen hotelli

Vieras    24.07.2013    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Hotel SP34

Yövyimme Hotel Foxissa 3 yötä. Hotellissa oli äärettömän hyvä palvelu mutta aamupala oli kallis ja hyvin suppea. Plussaa siitä että kaikki oli lähi- ja luomuruokaa. Aamupalalla tarjottiin vain leipää, juustoja, makkaraa, kahvia/teetä, mehua, jogurttia ja mysliä. Aamulla kahvia sai ilmaiseksi tietyn ajan ja iltapäivällä lasin viiniä tietyn ajan.

Respa/ aula ei ollut kovin viihtyisä, minun mieleeni liian kolkko ja avara. Hissit olivat kovin pieniä ja huoneet lievästi sanottuna erikoisia. Jokainen huone oli erilainen, jonkun taiteilijan/ suunnittelijan näkemys eri aiheista.

Siivous oli aika heikkoa ja huoneet suttuisia, plussaa siitä että pesuaineet olivat luomua. Meteli kadulta kuului huoneeseen ja häiritsi unta, hotelli kun sijaitsee vilkkaan kadun lähellä.

Hotellin vierestä löytyy kaunis puisto jossa kannattaa käydä.

Föönit löytyi myös huoneesta tosin se ei kovin hyvin toiminut. Ei myöskään kortit hotellissa toimineet aina joten käteistä mukaan. Tallelolokerot löytyvät aulasta eikä niitä ole kaikille.

Hotellin sijainti oli kyllä hyvä, itse tykkään kävellä matkoilla ja metroasemat ja ostoskatu olivat kävelymatkan päässä, samoin muutamat nähtävyydet ja turistibussien pysähdyspaikkakin löytyy hotellin läheltä.

Hotelli saakin kolme tähteä palvelun ja sijainnin vuoksi.

Arvosana hotellille:

edullinen ja siisti hotelli

Vieras    28.10.2012    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Richmond Hotel

Edullinen ja siisti hotelli, kävely matkan päässä keskustasta. Lähellä metropysäkki. Aamupala runsas ja monipuolinen. 4 päivää kului hyvin hotellissa josta oli helppo päästä joka paikkaan

Arvosana hotellille:

Kaunis ja mukava hotelli

Vieras    04.01.2012    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Tivoli Hotel

Kongressihotelli, mutta sopii mainiosti lomamatkailuun. Ystävällinen henkilökunta joka varmaankin valittu kuvallisten hakemusten kautta ;-). Hiljainen hotelli, nukuin oikein hyvin siellä, sänkykin oli unelmanpehmeä. Taulutelevisio, jossa oli saatavilla myös ihan tasokas shakkipeli!

Hyvällä kävelyetäisyydellä lähes joka paikasta. Kaupunkibussi kulkee aivan hotellin edestä. Kävellen sillan kautta on lyhyt matka Vesterbron ravintoloihin (Strogetin syöttölät eivät ole näiden tasoa). Lähellä ostoskeskus, josta voi ostaa tarvittaessa kevyemmän/edullisemman aamiaisen. Mutta kun me kävimme uuden vuoden aamuna hotellin brunssilla, mitään ei puuttunut - ja kun punttasimme paljon ja kaikkea, pärjäsimme iltaan asti. Eli aamiainen on täydellinen mutta hintava.

Saunaosasto ei ihan toimi suomalaislogiikalla, mutta on kunnianhimoisesti toteutettu ja uima-allaskin on kohtuullisen iso. Sauna on siis vasta suihkujen jälkeen uima-allasosastolla... Mutta hyvät löylyt siellä oli!

Hotelli on avattu vasta 2010 joten ei vielä kulahtanut. Jotenkin erilainen tyylikkään moderni kalustus ja sisustus vetosi minuun.

Mietin tässä voisinko antaa jopa viisi pistettä - mutta aina pitää jättää vähän parantamisen varaa...

Arvosana hotellille:

kiva perushotelli keskustan tuntumassa

Maragha    21.11.2011    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2011 | Hotelli: Comfort Hotel Vesterbro

- Erittäin hyvä sijainti lähellä päärautatieasemaa ja keskustaa

- Erinomainen aamiainen

- Kiva näköala pääkadulle, french window.

- Rauhallinen perusvarusteltu huone, ilmainen wifi

Arvosana hotellille:

Siisti, kiva hotelli

Tuutikki100    08.08.2011    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Scandic Copenhagen

Siisti hotelli ihan Kööpenhaminan keskustan tuntumassa. Valoisat, isot huoneet ja lyhyt matka keskusta-alueelle kuten kävelykadulle ja Tivoliin.

Arvosana hotellille:

hinta-laatu suhde enemmänkun ok!!

Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2010 | Hotelli: City Hotel Nebo

halpa hyvä hotelli ihan päärautatieaseman takana.aamupala kuului hintaan ja oli kyllä hintansa arvoinen lämpimiä sämpylöitä,leikkeleitä mehuu,kahvii yms.hyvin ovat hoitaneet ton turistien infoomisen eli ihan keskustassa todella hieno info josta sai tiedot kaikista tapahtumista,kulkuyhteyksistä,kirppareista,taiteesta yms.kaikki kävelymatkan päässä keskustassa.muuten kallis paikka,no mutta uusia kokemuksia rikkaampana takaisin!!

Arvosana hotellille:

Hieno kattohuone!

antsulino    26.04.2011    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Ibsens Hotel

Yövyin ylimmässä kerroksessa, josta oli hienot näkymät kaupungille. Henkilökunta erittäin avuliaita. Sijainti ei ole aivan keskeisellä paikalla, mutta keskustaan kävelee mainiosti. Myös läheisimmälle juna-asemalle on 10min kävelymatka, jolta pääsee helposti lentokentälle.

Arvosana hotellille:

Hotelliyö Köpiksessä

C    29.01.2009    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2008 | Hotelli: Scandic Eremitage

Yövyimme tässä hotellissa kesällä 2008, koska kaikki muut hotellit olivat lähinnä täpötäynnä, mutta onneksi olimme auton kanssa liikenteessä, joten matka Kööpenhaminan keskustaan taittui noin 15 minuutissa. Hotellin yhteydessä on kiva ostoskeskus, jossa on kivoja vaateliikkeitä (sekä paikallisia että kansainvälisiä), ylemmät kerrokset ovat sittten hotellin käytössä. Hotelli oli mielestäni todella tyylikäs ja skandinaavinen, huoneet olivat siistejä. Ainoa mikä häiritsi oli että joka kerroksessa oli ns. sama parveke, eli siis tasanne joka kiersi koko rakennuksen, yöllä sitä vaan ajatteli että ketä mahtaa koputella lasioveen. verhot vain eteen ja nukkumaan. Aamupala oli todella hyvä, tarjolla oli runsas valikoima perinteisiä aamupalakamoja, joten vatsan saa täyteen hyvin. Hotellissa on oma parkkihalli, joka oli muistaakseni maksuton hotellin asiakkaille (en ihan varma). Alueella kivoja kauppoja. Suosittelen, jos on vain auto mukana, tai kyllähän paikallisliikenteelläkin pääsee!

Arvosana hotellille:

Varauksella perheille

Vieras    29.12.2008    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2006 | Hotelli: Zleep Hotel Copenhagen City

Hotelli itse on siisti ja mukava, alue hieman epärauhallinen iltaisin, aluella oli ainakin 2006 vielä havaittavissa vanhaa "punaisten lyhtyen" tunnelmaa joka ei välttämättä sovi perhematkaajille saatikka tiukkapipoisille, alue on aiemmin ollut vieläkin rauhattomampi. Kävelymatkan päässä keskustasta, aivan tivolin ja rautatieaseman läheisyydessä.

Arvosana hotellille:

hieno, hyvä hotelli!

matkalainen    27.05.2008    Kööpenhaminan hotellit    Kööpenhamina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2001 | Hotelli: Hotel Copenhagen Crown

hieno, hyvä hotelli!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kööpenhaminassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.