Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kreetan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 8

Rauhallinen pieni hotelli

aarja    08.09.2013    Kato Stalosin hotellit    Kato Stalos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Koukouras

+ Hintalaatusuhde kohdillaan, ns.budjetti

+- Melkorauhallinen, tieltä pientä meteliä kantautui sekä naapuri hotelli Creta Palm karaoke kuului muutamina iltoina

+ Mukava henkilökunta (varsinkin siivooja)

+- Aamupala (klo 8-10, hintatasoon nähden ok, jokapäivä sama)

+- Allas (melko pieni, auki klo 9-21, todellisuudessa aukeaminen vaihteli hieman, riippuen altaanhoitajasta)

Arvosana hotellille:

Kato Stalos vauvaperheen silmin

aarja    08.09.2013    Kato Stalosin muita vinkkejä    Kato Stalos

Haettiin rauhallista kohdetta ja sitä saatiin. Koukouras hotelli henkilökuntineen mukavaa, siivooja aivan loistava tapaus :) Aamupala aika perus mitä tuon tason hotellissa nyt on, jokapäivä samaa. Leipomo lähellä josta saa mm. tummempaa leipää jos kyllästyy aamuisiin "ranskanleipä" tyylisiin. Kauppa, ravintolat ja ranta lähellä.

Meitä ei pahemmin suht' vilkkaan tien ylittäminen haitannut. Aina päästiin yli ilman isompia odottamisia, pari kertaa joku jopa antoi tietäkin (liekö lastenrattaiden takia).

Hotellista ainoa negatiivinen asia minkä keksin on että allas kun luvataan olevan auki 9-21 niin todellisuudessa aukeaminen vaihteli sen mukaan miten altaan hoitaja jaksoi töihinsä aamuisin lonnia :) Tyypillistä paikallista meininkiä, tosin isommin haitannut paitsi reissupäivinä.

Haniassa käytiin bussein ja taksein. Bussimatkakaan ei pitkä ja hintahuokea (1,6e) ja pärjää rattaidenkin kanssa ihan hyvin. Takseissa hintaeroa hieman (10-15e).

Pyörilläkulkevan junaretkikin tehtiin Malamen natsihaudoille ja vuoristoihin yms. suosittelen, kätevä helppo ja lapsi-helppo tapa nähdä saarta kauempaa. Retkien pituudet 2,5-3,5h.

1h veneretkikin otettiin Haniasta joka kiersi pikkusaaren, jossa päästiin uimaan. Saareen aikoinaan viety spitaalisia.

Oli myös pidempiä, enemmän sukellukseen orjentuneita veneretkiä mutta lapsien kanssa tunnin reissu kuullosti paremmalta.

Hintataso oli yleisesti edullisempi Kato Staloksessa kuin saaren isoimmissa kylissä. Myös kylän poikkimenevän tien vieressä olevissa kaupoissa hintaeroa, tuntui että kun meni Haniaan päin niin hinta nousi hivenen ja pois päin Haniasta niin hivenen halventui. Tinkimistäkin voi kokeilla, jossain paikoissa antoi jokusen euron ja jossain ei senttiäkään.

Haniassa suosittelen väistämään nämä tavernat siinä sataman tuntumassa, jos ei miellytä maksaa suomen hintatasoa. Ilmainen juoma -tyylisesti kovasti yrittävät houkutella.

Ja mitä naapuri hotelliin Creta Palmiin tulee niin sieltä kantautui karaoke (välillä laulantaa välillä jotain aivan muuta:) joinakin iltoina, mikä tosin meitä ei haitannut, mutta jos oltaisiin oltu ko hotellissa niin entiedä miten muksut oisi saanut nukuttua...(?)

Kato Stalosin hiekkaranta mukava, pitkä ja lähellä hotelleja. Tuolirahaa pyydeltiin aamupäivällä (2,5€/kpl), iltapäivällä kukaan ei ollut kiinnostunut rahastamisesta. Punaista lippua esiintyi muutamina päivinä, jolloin rantavahdit hanakasti valvoi pillin kanssa ettei kukaan mennyt liian syvälle. Itsekkin sain pillinvihellystä aikaiseksi kerran pari ;)

Yleisesti voisin suositella lapsiperheille. Jos enemmän yöbaarielämää kaipaa niin menisin Haniaan tai Plataniakseen ko saarella.

Maleme Taverna

Marika86    05.09.2013    Malemen ravintolat ja baarit    Maleme

Herkullista ruokaa.

Lapsille leikkipaikka. Henkilökunta on ihania lasten kanssa. He leikkivät heidän kanssaan.

Todella iloista porukkaa.

Ihana rauhallinen pikku hotelli

Marika86    05.09.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Ledra

Suosittelen tätä hotellia rauhaa rakastavallisille niin lapsiperheille, kuin pariskunnillekkin. Kaupat, ravintolat ja ranta lähellä.

Henkilökunta aivan ihania. Ystävällisiä ja aina valmiita juttelemaan.

Mielelläni menisin takaisin.

Arvosana hotellille:

Agia marina hotelli blue sky

Vieras    05.09.2013    Agia Marinan muita vinkkejä    Agia Marina

Aivan järkyttävä murju! Eikä kohteessa mitään nähtävää. Huonot rannat ja ostosmahdollisuuksia ei ole jos ei tyypillisiä romurantakauppoja lasketa. Ruokakin ala-arvoista. Kaikki kreikan saaren menneet samaan jamaan. Ei enää kreikkaan ikinä!

Hyvä hotelli

Vieras    01.09.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Bio Suites Hotel

Hyvä ja siisti hotelli,ystävällinen henkilökunta.Siivojat kävivät joka päivä siivoamassa huoneen ja vaihtamassa kaikki pyyhkeet ja petivehkeet. Uima-altaat siivottiin ja puhdistettiin joka aamu.Siivojat pesivät vedellä joka aamu altaiden reunat ja auringonotto paikat.Ilmastointi toimi hyvin ,joka olikin siihen aikaan ehdoton,koska lämmintä oli 34 päivällä ja 25-27 yöllä. Aamupala alkoi hivenen tökkiä,mutta niin se alkaa joka paikassa ,kun on 2-viikkoa samaa ruokaa.

Hotelli hyvällä paikalla,lyhyt matka vanhaan kaupunkiin ja uimarannalle.

Ainoa miinus hotellissa oli huoneisiin kuuluva pöytien,tuolien ja sänkyjen siirtelystä aiheutuva kopina, yöllä. Ja tietysti aamuyöllä huoneisiin saapuvat juhlijat ,jotka halusivat aina tullessa herättää kaikki hotellissa asuvat.

suosittelen ehdottomasti hotellia.

Arvosana hotellille:

Elafonissi, Knossos ja "mini-juna"

Kokemukset ovat nyt kesältä 2013

Ensin voisin kertoa Elafonissista muutaman sanan. Kannattaa käydä ehdottomasti, aivan upea paikka! Itse menimme laiskuuttamme Aurinkomatkojen järjestämälle päiväretkelle, mutta totesimme että omatoimisestikin olisi ollut helppo mennä. Muistaakseni Plataniaksesta ja Agia Marinasta lähti kerran päivässä bussi jonka hinta taisi olla n. 10e ja takaisin sieltä lähti myös kerran päivässä bussi, Vuokra-autoa voisi ehkä suositella, jos vain uskaltaa :)

Ranta oli upea, aurinkotuolit maksoivat 7e (2tuolia+varjo), mutta itse suosittelen ottamaan omat eväät, pyyhkeen yms tarvittavat ja kahlaamaan itse saarelle ja etsimään sieltä itselleen sopivan auringonotto paikan. Itse jäimme mantereen puolelle kun emme muusta tienneet, mutta kun kiertelimme aikamme, tajusimme että olisi pitänyt tehdä edellä mainitulla tavalla.

Kannattaa lähteä heti aamusta niin tilaa vielä on, paikat täyttyvät kohtuu nopeasti klo 11 jälkeen. Muutama pikku ruokakoju siellä oli, vessat ( käyttö 50snt), suihkut ja pukukoppeja oli muutamia.

Vesi oli hieman kylmempää kuin pohjoisrannikolla, siellä oli virtauksia jotka sen aiheutti. Virtauksista puheen ollen, lasten kanssa kannattaa olla pikkuisen varovaisia joissain kohdissa.

Suosittelen lämpimästi, itse en Malediiveilla ole ollut, mutta voisin uskoa että jotain samaa näissä paikoissa on.

Knossoksessa on tullut käytyä nyt kaksi kertaa. Molemmat kerrat ovat olleet jollain tavalla pettymys, itse en henkilökohtaisesti arvosta sitä, että Sir Arthut Evans on rekonstroinut aluetta niin kovasti, betonielementtejä siellä täällä ja muutenkin entisöinti on tapahtunut aika tökerösti. En tykännyt... Mutta jos Minolaisuus yms kulttuuri kiinnostaa niin kannattaa käydä joka tapauksessa. :) Vettä ja suojaavaa vaatetta mukaan, varsinkin kesällä, alueelle ei tunnu tuulevan yhtään.

Hotellimme oli Agia Marinassa ja siellä sitten teimme yhden mini-juna retken, olisiko se nyt ollut Little Fun Train tämän yrityksen nimi. Tekevät kuitenkin useita erilaisia retkiä pituudeltaan 2h - 3,5h... Kannattaa käydä jos tekemisen puutetta on! Ovat ihan hauskoja reissuja, edellisellä kerralla Kreetalla ollessani istuin useaan kertaan 10-vuotiaan siskoni kanssa junassa, olivat hänen mielestään erittäin hauskoja retkiä.

Kyllä nyt 25-vuotiaanakin retki hymyilytti, kävimme Grand Canyon nimisellä retkellä, jossa oli tunnin pysähdys pienessä kylässä, sai sitten syödä tai juoda, mitä nyt mieli teki puuhata.

Sopii myös lasten kanssa reissussa oleville, hinta oli 17e aikuiselta ja olikohan lapset 8e.

Rauhallinen ja miellyttävä

ViidakonMursu    18.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Matkustimme Kreetalle Aurinkomatkoilla, Minos Village oli hotelli.

Hotelli osoittautui oikein mukavaksi ja pienehköksi, rauhallisella paikalla pienen kävelymatkan päässä rannasta. Lapsia ei hotellissa tainnut olla yhtäkään (ehkä johtui myös ajankohdasta, koulut ovat juuri alkaneet kun me lähdimme reissuun), pääsääntöisesti ikäjakauma taisi olla enempi siellä eläkeiän lähettyvillä. Suomalaisiakaan ei juuri ollut, eipä sillä nyt väliä ollut oliko vai eikö :) Itse olimme nyt siis reissussa lapsettomana pariskuntana.

Meillä kuului varaukseemme hotellin aamiainen, joka oli aika pieni, mutta riittävä. Leipää, leikkeleitä, jugurttia, nakkeja ja munakasta, kahvit ja mehut kuuluivat siihen. Kelpasi ainakin meille oikein hyvin ja päivän sai mukavasti sillä käyntiin.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja asiallista joukkoa, tykkäsimme todella paljon.

Erityisesti mieleenpainuvin taitaa olla baarimikko Vasili, joka taisi jokaisen kynnelle kykenevän asiakkaan kanssa ainakin muutamat rakit napata iltaisin.

Hotellin lähellä oli muutama hyvä ruoka paikka, Horiatiko ja Horiatiki jos en väärin muista. Molemmista sai hyvää ja kohtuullisen edullista ruokaa.

Ranta oli siinä kohdin hyvä (Corgona ja Cactus beach). Pitkälti matalaa ja toisina päivinä oli jopa niin tyyntä ettei aaltoja juuri ollut. Sopii siis varmasti lapsienkin kanssa kulkeville. Aurinkotuolitkaan eivät olleet aivan älyttömän hintaisia, about 6e kaksi tuolia ja varjo...

Kyllä aika lämpimästi voin suositella hotellia kaikenlaisille kokoonpanoille :)

Ainiin! Hotellilta kulki tosiaan sellainen golf-kärry joka vei esim rannalle tai johonkin ruokapaikkaan jos tahtoi :)

Arvosana hotellille:

Oikein mukava

Vieras    17.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Henkilökunta oli mukavaa ja asiallista, oli oikein tervetullut olo koko matkan ajan.

Hotellin baarista sai pientä suolaista, kuten toasteja, mutta myös pitsaa ja pasta-annoksia sai tilattua. Hotellin baarimmikko Vasili oli oikein mukava kaveri, kannattaa vain varautua siihen että hän oli kova tarjoamaan Raki shotteja :D

Hotellilta joutui tosissaan kävelemään pienen matkan rannalle, Corgona beach ja Cactus beach. Ranta oli pitkälti matala, toisina päivinä aallokko oli kovaa, toisina oli niin tyyntä kuin merellä vain voi olla.

Pidimme todella paljon paikasta, Agia Marina oli muutenkin huomattavasti rauhallisempi mitä platanias, mutta Plataniakseen ei tosiaankaan kauaa kävele. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli!

Vieras    12.08.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Bio Suites Hotel

Aivan ihana hotelli, jossa toimi meidän mielestä kaikki juuri niinkuin pitääkin. Hotelliin saavuttaessa huoneessa odotti hedelmäkori ja valkoviinipullo. Ekana iltana hotelli tarjoaa asiakkailleen illallisen hotellin omassa ravintolassa ja useana iltana viikossa hotellissa on järjestettyä ohjelmaa (kreikkalainen ilta, latino-ilta, taikuri show, yms) ja noin kolmena iltana viikossa allasalue on auki 21-23 välisenä aikana ja pääsee yöuinnille. Henkilökunta on aivan ihanan palvelualtista ja jo parin päivän jälkeen ei tarvinnut ilmoitella huoneennumeroaan kun muistivat sen ulkoa. Alabaarissa töissä oleva Kostas oli mahtava tyyppi ja tykkäsi höpötellä vieraiden kanssa, tarjosi yhdet jos toisetkin drinkit kun siellä pyörähdettiin ja kerran kaatoi itselleenkin pienen lasillisen :) Vietiin ikimuistoisen kaksiviikkoisen päätteeksi hotellin henkilökunnalle kiitokseksi pari viinipulloa ja olivat todella otettuja pienestä eleestämme. Voimme suositella kyseistä hotellia ihan kaikille, niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin!

Arvosana hotellille:

Viihtyisä siisti hotelli

Vieras    04.08.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Hotel Theo

Eilen kotiuduimme kolmen viikon reissulta Theosta.

Theo on erittäin siisti, siivous pelaa joka päivä sekä allasalue allasbaarin kera viihtyisät. Koko päivän allasbaarista kantautui hyvä musiikki altaalle. Musiikki ei ollut häiritsevää jumputusta.

Majoituin tyttären kanssa yksiössä ja hyvin mahduttiin. Loppulomasta kuulin, että respasta olisi saanut hakea kahvinkeittimen ilmaiseksi huoneeseen.

Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, siivoojat teki upeaa työtä. Paikat pidettiin siistinä ja puhtaina.

Vaikka Theon alue on mäkinen, niin hissillä pääsi vaivattomasti.

Uima-allasalue sulkeutuu klo 20. Hotellin ravintola klo 22.30 ja allasbasri klo 01.00.

Ruoka oli hyvää hotellin ravintolassa, vaikka ruokalista ei ollut kovin laaja.

Paikallisbusseilla pääsi hyvin kulkemaan, hyvin mahtui vielä kyytiin hotellin edustalta.

Hyviä ruokaravintoloita hotellin lähellä mm. Tempo, Cactus, Lemonia.

Hotellin välittömässä tuntumassa kiva ranta, jossa ihanan kirkas vesi :-). Kaksi aurinkotuolia sekä varjo 5 e.

Suosittelen Theota. Tytär jo sanoi, että ensi kesänä kuukaudeksi Theoon :-).

Arvosana hotellille:

Lomaviikko Maleme Imperialissa

Vieras    29.07.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Imperial

Varasimme heinäkuuksi viikon äkkilähdön Aurinkomatkojen Kreetan Maleme Imperialiin.

Kolmen tähden hotelliksi Maleme Imperial ylitti odotuksemme. Huone oli siisti ja tilava, äänieristys oli selvästi keskimääräistä parempi, ilmastointia pystyi säätämään oman mielen mukaan, ja hotellihenkilökunta oli harvinaisen kohteliasta ja he neuvoivat pienissäkin kysymyksissämme. Hotellilla, kuten muuallakin Malemessa ja Kreetalla, ruoka oli erinomaista ja edullista, ravintola-ateria on hinnaltaan kolmanneksen Suomen hintatasosta. Maleme Imperialin vieraista kaikki ovat suomalaisia, ja olimme iloisia siitä, ettemme tästä huolimatta törmänneet Malemessa ördääjäturisteihin. Hotellissa oli pahimmillaan vain "hyvänlaatuisia" suomijuntteja, jotka kahdesti viikossa kailottivat kotimaisia karaokelauluja suomenliput heiluen.

Malemesta on hyvät bussiyhteydet tärkeimpiin luoteisrannikon kyliin. Hania on n. 40 min bussimatkan päässä, josta pääsee edelleen kaikkialle ympäri saarta. Lähellä Malemea on Kissamos, josta pääsee laivalla Gramvousan mahtavalle venetsialaislinnotukselle ja paratiisimaiselle Balos-laguunille. Venetsialaislinnojen raunioita löytyy myös muualtakin saarelta, mutta Imeli Gramvousa on varmasti Länsi-Kreetan hienoin. Rodopun niemimaalla on kauniita maisemia, sekä luostareita historiasta kiinnostuneille. Myös itse Maleme on ollut historiallisesti keskeinen paikka, sillä toisessa maailmansodassa saksalaiset aloittivat Kreetan miehityksen juuri täältä.

Hotellin miinuspuolet eivät olleet matkaa merkittävästi haittaavia, mutta mainitsemisen arvoisia. Huoneemme oli lähellä sisäpihan baaritiskiä, joten kahdesti viikossa pidettävät suomikaraokeillat hieman häiritsivät, kun kestivät yöllä klo 1 asti. Vessan ovi oli liian iso, joten se ei mahtunut kiinni. Suihkun veden lämpötila ei pysynyt ollenkaan tasaisena, vaan vaiheli tulikuumasta kylmään.

Kokonaisuudessaan Maleme on hyvin suositeltava ja edullinen matkakohde!

Arvosana hotellille:

On hintansa väärtti

Vieras    15.07.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Hotel Theo

Matkalla kahdestaan lapseni kanssa.

Meillä oli kaksio ja tilaa ruhtinaallisesti. Kylppärissä suihkukaappi liukuovin, paljon parempi kuin normi suihkuverhollinen kylpyamme, josta vedet aina roiskuu lattialle. Kiinteä tehokas fööni, Pieni keittiö näytti sisältävän kaiken tarvittavan, hyvän jääkaapin pakastelokerolla (ei mikroa), mutta emme itse käyttäneet, koska oli puolihoito eli aamiaiset ja illalliset. Ruoka hotellilla oli oikein ok (buffet) ja vaihtoehtoja illalla aina muutama tarjolla (ruokajuomat ei sisältyneet). cokis 2 e, kahvi 2,5 e. Itse en pitänyt talon punaviinistä.

Palvelu ravintolassa erittäin ystävällistä, aina. Samoin respassa ja allasbaarissa, yhtään nirppanokka-asiakaspalvelijaa ei hotellilla näkynyt ja kaikki tervehtivät aina iloisesti ja saattoivat jäädä juttelemaankin. Hieno ilmapiiri kokonaisuudessaan. Jopa siivooja taiteili huoneeseemme pyyhkeistä (!) erilaisia veistoksellisia taideteoksia lisättynä tuorekukkasin (esim. hienoja joutsenia) :))) Saimme myös huoltomiehen heti paikalle, koska onnistuimme rikkomaan huoneessamme jotakin. Kaikki yleiset tilat, vessat yms. erittäin siistit, samoin huoneemme hyvin siivottu, paikkoja näytettiin jatkuvasti kuurattavan ja huollettavan ja joka puolella olevia istutuksia hoidettavan huolella.

Käsittääkseni omistajaperheen jäseniä oli aamuin ja ainakin iltaisin aina paikalla vähän katselemassa, että asiat sujuivat jouhevasti.

Allasbaarissa soi hyvä 70-80 -lukuinen musa, ei mikään teknon jumputus, ja musiikki ei kuulunut huoneisiin. Öisin täysin hiljaista alueella eikä muutenkaan mikään liikenteen melu kuununut alueelle koskaan.

Sisäuima-allas oli myös vapaasti käytössä, sen vieressä oli pieni kuntosali sekä pieni kirjasto, josta sai vapaasti ottaa kirjoja, joita löytyi suomenkielisiä ihan kohtuullinen valikoima. Itsekin vein ja jätin sinne 3 kirjaa.

Hotellin asujaimisto oli pääasiassa lapsiperheitä, ei pelkästään leikki-ikäisiä vaan myös teini-ikäisiä isien ja äitien kanssa sekä nuoripareja ja vähän vanhempiakin pariskuntia, itse asiassa vain bailaavat nuorisoporukat puuttuivat eli tämä on selkeästi rauhallisemman väen kiva perhehotelli. Suurin osa tämän kertaisista vieraista vaikutti olevan norjalaisia.

Ihan hotellin vieressä minimarket, josta löytyy aivan kaikkea mahdollista. Jos vertaa hintoja alhaalla pääkadun vastaaviin marketeihin, hinnat olivat noin 10-30 senttiä kalliimmat täällä. Mutta muuten se hintataso kaikissa kaupoissa oli kaikissa tavaroissa (paitsei viinoissa) lähes Suomen luokkaa, joten ei ihme, että kreikkalaiset hätää kärsimässä.

Hotellialue sijaitsi jyrkässä rinteessä, joten tasoeroja paljon ja portaita ja mäelle nousua. Jos tulee alhaalta pääkadulta ja rannalta hotellille, kannattaa ehdottomasti ETSIÄ SE HISSI, joka on kaikkien vapaasti käytettävissä ja auttaa paljon.

Suosittelen tätä hotellia vilpittömästi ja jos menisin uudestaan Agia Marinaan, valitsisi varmasti tämän uudelleen.

Arvosana hotellille:

Suuri pettymys

Vieras    02.07.2013    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2013 | Hotelli: Alexia huoneistohotelli

Palasimme juuri viikon reissulta Kreetalta Alexia hotellista. Olemme reissanneet lasten kanssa useissa eri kohteissa ja meillä ei ole koskaan suuret vaatimukset hotellin suhteen, käymme huoneessa usein vain nukkumassa. Tässä hotellissa ainoa positiivinen asia oli sen hyvä sijainti, hotelli oli ihan rannalla. Uima-altaalle oli lyhyt matka samoin kuin rannalle. Hotellissa siivous ei toiminut ollenkaan, siivoja kävi huoneessa päivittäin ainoastaan viemässä roskat. Huone oli epäsiisti, amme oli ruosteinen, vessanpönttö vuoti ja vessa haisi. Jääkaappi suli monesti viikon aikana. Lakanat vaihdettiin kerran viikossa, samoin kuin pyyhkeet. Pyyhkeitä ja lakanoita oli liian vähän, lapsille ei siis ollut omia lakanoita ja pyyhkeitä. Huoneemme sijaitsi pienen käytävän varrella ja yöaikainen meteli oli todella häiritsevä, meteli oli kovimmillaan klo 24-03. Hotelli sopii ehkä parhaiten nuorisolle, lapsiperheille ja siisteyttä arvostaville en hotellia suosittele!

Arvosana hotellille:

Caldera beach hotelli geranissa

Vieras    20.06.2013    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2012 | Hotelli: Atlantica Caldera Beach

Olimme toukokuussa 2012 caldera hotellissa. Hotelli oli erittäin lapsiystävällinen ja lapsille oli joka päivä aamusta iltaan toimintaa, joka on mielestäni mahtavaa! Hotelli sijaitsi aika kaukana geranin keskustasta, joka on huono lapsiperheille. Mutta onneksi hotelli tarjosi kaikki perustarpeet ja vähän enemmänkin! Pari asiaa on kuitenkin mihin en ole tyytyväinen hotellissa. Aamupala oli erittäin huono. Emme varanneet aamupalaa etukäteen hotelliin, ostimme onneksi vain kerran aamupalan hotellilta ja se oli pettymys. Tarjonta oli aamupalassa hyvä, mutta leivät ja leivonnaiset olivat varmaan neljä päivää vanhoja kuivia korppuja. Toinen pettymys hotellissa oli reittitarjonta muihin kaupunkeihin, esim. haniaan. Muuten perheemme on erittäin tyytyväinen toimintaan ja varmasti tulemme uudelleen Finnmatkojen järjestämälle matkalle Atlantica Caldera Beach hotelliin. Iso kiitos Finnmatkat!!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.