Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kreetan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 8

Merenranta

Vieras    05.10.2013    Kato Stalosin aktiviteetit ja harrastukset    Kato Stalos

Stalosin kohdalla ranta on siisti, kohtalaisen leveä (verrattuna muutama sata metri edemmäs Agia Marinan suuntaan) ja hienohiekkainen, joten lapset viihtyivät hyvin hiekkalinnoja rakennellen.

Rannassa on aurinkotuoleja, JOTKA OVAT MAKSULLISIA. Tämä oli muutaman vanhemman suomalaisen turistin ilmeisesti hyvin vaikea ymmärtää. Tuolipari maksoi 5 euroa - varsin kohtuullista, mutta huomautettava, ettei kuittia tai muuta tositetta maksustaan saa, joten jos vietti rannalla koko päivän, maksua saatettiin tulla perimään kahteen otteeseen.

Rannalla liikkuu runsaasti kaupustelijoita, tarjolla on niin hierontaa, hedelmiä, pyyhenipsuja, kelloja - kaikenlaista! Kaupustelu on kuitenkin enimmäkseen hienovaraista tarjoamista, ja kielteistä vastausta ymmärretän ja kunnioitetaan oman kokemukseni mukaan hyvin.

MUTTA;

Hierojia on kahta sorttia liikkeellä. Aasialaiset ja eurooppalaiset. VAROKAA eurooppalaisia! En tiedä alkuperäismaataan, ovatko kreikkalaisia vai kenties mannereuroopasta/itä-euroopasta (arvannette mihin viittaan) mutta huomattavasti härskimpiä ovat, tekeytyvät ymmärtämättömiksi, alkavat hieromaan ja vievät kyllä rahatkin jos tilaisuuden saavat. Thaitytötkin väistävät näitä tyyppejä.

Syyskuun lopulla 2013 merivesi oli todella lämmintä. Rannassa ei ole juurikaan kiviä, vesi on kirkasta ja pohja hiekkaa. Aallokkoa on ajoittain kohtalaisesti tai runsaastikin. Rannassa on hengenpelastaja valvontatornissaan.

Ja niin, mainitsenpa vielä kun olen "kalafoobikko", että rannassa on myös ajoittain runsaasti pikkukaloja, jotka tulevat kyllä kamalan tuttavallisesti jalkoihin. Tuli väkisinkin mieleen että onko muutamatkin ylikasvaneet Garra-tohtorikalat päästetty luonnonvesiin... Mutta ei kalat ole vaaraksi eikä harmiksi "normaaleille" ihmisille ;)

Hyvää keskitasoa, perhehotelli

Vieras    05.10.2013    Kato Stalosin hotellit    Kato Stalos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Creta Palm

Creta Palm on kohtalaisen suuri huoneistohotelli Kato Stalosin "keskustassa".

Huoneistot ovat siistejä ja simppeleitä, perusvarustus. Keittiön varustukseen en suuremmin kiinnittänyt huomiota, sillä all inclusive-matkailijoina jääkaappi oli ainoa mitä tarvitsimme.

Hotellin kahdessa uima-altaissa viihtyi niin aikuiset kuin lapset. Lastenaltaat ovat isosta altaasta erotettu, n. 70cm syvä. Ei mikään erikoinen, mutta lapset harvoin mitään erikoisuuksia tarvitsevatkaan. Uimalelut on sallittu. Aurinkotuoleja sai varata mutta ei tyyliin jo edellisenä iltana valmiiksi, tuolloin pyyhkeet löytyi mytystä ja märkinä. Ihan oikein!

Merenrantaan oli matkaa hotellilta noin 100m, ylitettiin vain rantatie ja edessä olevan kahden huoneistohotellin välistä käynti rantaan. IHANA hieno hiekka ja kirkas vesi!

Hotellin henkilökunta osaa muutaman sanan suomea, joten juomien tilaaminen ainakin onnistuu vaikkei muuten englantia puhuisikaan. All inclusive-pakettiin kuuluu heidän oman listansa mukaiset juomat klo 11-22 (HUOM! Vain pääbaarista noudettuna! Yläaltaan baarista ei rannekkeella saa mitään, mitä ei lukenut missään ja mikä oli hieman omituista ja pännikin suoraan sanottuna!).

Aamiainen oli joka päivä samanlainen ja kahden viikon loman aikana alkoi kyllästyttää kyllä todellakin. Onneksi tarjonta oli kuitenkin siinä määrin runsasta että sai hieman vaihtelua aikaan. Sylivauvoja ajatellen puurotarpeet joutuu hankkimaan muualta, puuroa ei tarjolla ole. Cornflakesit, mysli ja suklaamurot - niitä nyt sentään kaiken muun ohessa.

Lounas tarjottiin pääbaarin ohessa olevasta buffet-pöydästä klo 12-15 ja illallinen klo 19-21 yläkerran suuremmassa ravintolassa.

Hotellin ruuat olivat kohtalaisen hyviä, pääasiassa perinteisiä kreikkalaisia. Erilaisia lihoja erilaisissa kastikkeissa erityisesti. Suurimmasta osasta pidin oikein paljonkin. Lapsille ei ole erikseen mitään tarjolla, mutta spagettia ja bolognesea oli tarjolla JOKAIKISELLÄ aterialla. Saattoi ehkä pelastaa muutaman muksun syömiset jonain päivinä. Me lomailimme kaksi viikkoa, joten toisella viikolla ruokalista oli jo sama vanha. Lounaalla usein oli tarjolla edelliseltä päivältä jääneitä tähteitä.

Hotelli ei mainosta yhtään palveluitaan, josta iso ja pitkä miinus. All inclusive-majoittujille tarjolla on myös snacksit pääbaarista, ne ovat tarjolla klo 11-11:45 ja 16-18 ja tämä tarkoitti että toisina päivinä tuolloin sai margarita pizzaa, toisina juusto-kinkku-sämpylää. Hedelmiä oli myös tarjolla koko ajan. Jos aikoi retkeillä niin, ettei ollut paikalla lounasaikaan, respasta edellisenä päivänä etukäteen tilattuna sai mukaansa eväspaketin; pillimehun, sämpylän ja hedelmän.

Hotelli oli rauhallinen, joskin kolmekerroksisten huoneistorakennusten alimpaan kerrokseen kuului hyvin selvästi ylemmistä kerroksista kopsuttelut ja viemäriäänet. Äänieristys oli olematon, mutta meidän lomalla oli kuitenkin enimmäkseen rauhallisia naapureita. Tarvii vaan toivoa ettei naapuriin majoitu vastarakastuneita tai pikkuvauvoja.

Hotellin pääbaarilla oli ohjelmaa kolmena iltana viikossa, tiistaina karaokeilta 21-24, torstaina musiikkishow 21-24 ja lauantaina lapsille suunnattu taikurishow 21-22. Nuo olivat ainoat kerrat kun lähimpiin taloihin kantautui mitään ääniä baarilta. Läheisen ajoittain vilkkaastikin liikennöidyn tien äänet eivät kuuluneet huoneisiin juuri ollenkaan.

Kokonaisuudessaan hotelli oli viihtyisä, muttei meidän perheelle sellainen että sinne olisi päästävä heti uudestaan takaisin.

Arvosana hotellille:

Hienot näkymät rannalle

Vieras    29.09.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Balm Beach Hotel

Ei niin hieno hotelli, kun olimme odottaneet. Joskin henkilökunta oli kohteliasta ja kovin auttavaisia. Kivat näkymät parvekkeelta, lyhyt kävelymatka vanhaan kaupunkiin. Etukäteen varattu aamiainen suoraan sanottuna surkea. En suosittele lapsiperheille.

Arvosana hotellille:

Paras taverna

Vieras    21.09.2013    Plataniaksen ravintolat ja baarit    Platanias

Tulimme eilen Plataniaksesta. Siellä olemme käynteet jo toistakymmentä kertaa. Tuttu paikka siis.

Testasimme tälläkin reissulla pari entuudestaan meille tuntematonta tavernaa. Yksinkertaisesti voi todeta , että Plataniakasessa ei huonoa ruokapaikkaa olekaan. Mutta ehdoton ykkönen on ASTREA. Sinne pääseen keskusaukion Hanian puoleisesta päästä yläkylään lähtevää katua pitkin. Tätä katua kiivetään ylös, eikä käännytä missään vaiheessa vasemmalle tai oikealle. Matkalla ohitetaan mm. sellainen kiva kohta jossa keskellä katua kasvaa puu. Matkan loppupäässä tie kääntyy melko jyrkästi vasemmalle. Vielä vähän matkaa ja oikealle puolelle jää kirkko.

Tässä vaiheessa ASTREAn pihalla jo varmaan näkyykin Dimitri, joka on paikan "sisäänheittäjä". Dimitri ilahtuu ikihyviksi heti kun kuulee tulijoiden puhuvan suomea! Dimitri on poikkeuksellinen sisäänheittäjä: Ei vänkää väksin ja ymmärtää jos haluatkin jatkaa matkaa. Mutta jos haluat hyvää ruokaa ja käsittämättömän mukavan

henkilökunnan palvelua ja jos vielä haluat tulla tosihyvälle tuulelle niin älä ohita ASTREAA.

Niin. Henkilökunta tulee helposti kilistämään kanssasi ja saattaa itsekin siemaista tilkan Ouzoa. Saattaapa joku henkilökunnasta tulla tarjoamaan koko seureueelle ilmaiseksi ouzot. Varsinkin jos kysyt henkilökunnalta: "What time is it.... Is it ouzotime?"

Esimerkiksi Stifado -lihapata on tosihyvä ja annos reilun kokoinen. Hinantkin ovat kohdallaan.

Ja kaupan päälle saat vielä hukeat näkymät, Astreassa on sellainen ulkoilmaterassi joka näyttää olevan tyhjän päällä. Sieltä avautuu näkymä ohi kylän merelle asti.

Paikan pomo ja omistaja on Jorgos.

Ravintoloista lapsiperheen silmin

Kato Staloksessa:

Keskitytyin paikallisiin ruokiin, sekä juomana "talonviini". Viiniä en rupea arvostelemaan enempi, mutta litran hinta oli siinä 10-15e tietämillä (lasillinen 2,5-3,5e) ja aina omaan makuun sopivaa.

+++ Marko's, yksi erikoisimmista missä käynyt. Buffet tyylinen, tarjoilija pyytää keittiön puolelle jossa kertoo mitä mikäkin on ja sitten valitaan. Hieman syrjässä, mutta kannattaa etsiä. Hinta max9e riippuen kuinka paljon eri ruokia lautaselle haalii. Loistavia, erillaisia ruokia. (Oma suosikki)

++ Lemonia, hyvä tunnelma, laaja menu (itselleni vähän turhan laaja), hyvä palvelu. Ruoka hyvää, söimme kana painotteisesti.

+++ Kri Kri, lapsiperhe ystävällinen, lastenleikkipaikka yms. Ruoka hyvää. Loistava, huumorintajuinen palvelu. Kannatti kysellä tarjoilijan suosituksia, maistuivat. Pöytäämme tuli pitsoja, mustekalaa, lihapullia yms.

+ Maria's taverna, ihan ok ruokaa, pienet annokset. Vieressä kulkevan tien meteli ei oikein lapsiperhettä miellyttänyt.

++ Friendly's, grillimäinen paikka jossa gyros pitoja tuli otettua mukaan tai syötyä paikanpäällä useampana päivänä. Edukas hinta, hyvää "grilli" ruokaa ja homma toimii.

+ Paralia, ok paikka, ok/hyvä ruoka. Ei mitään "erikoista".

+ Meltemi, ok palvelu mutta hidasta (laskuasioissa kesti). Ruoka oli ok tasoa.

Haniassa väistäisin sataman vieressä olevat ravintolat, oli selvästi vedätyksen makua. Ilmainen juoma houkuttimena mutta ottavat kyllä takaisin ruuan tai juomien hinnoissa. Myös tuntui että tilauksia kuullaan tahalleen väärin (pöytään tulee kalliimpia annoksia mitä tilattiin, tätä tapahtui myös naapuri pöydässä. Joten sai epäilemään hieman.)

Itse suuntaisin Haniassa pikkukaduille, joissa idyllisiä hyvän oloisia ravintoloita.

Jokaisessa paikassa vauvaruuanlämmitys onnistui sujuvasti ja oli syöttötuoli.

Rauhallinen pieni hotelli

aarja    08.09.2013    Kato Stalosin hotellit    Kato Stalos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Koukouras

+ Hintalaatusuhde kohdillaan, ns.budjetti

+- Melkorauhallinen, tieltä pientä meteliä kantautui sekä naapuri hotelli Creta Palm karaoke kuului muutamina iltoina

+ Mukava henkilökunta (varsinkin siivooja)

+- Aamupala (klo 8-10, hintatasoon nähden ok, jokapäivä sama)

+- Allas (melko pieni, auki klo 9-21, todellisuudessa aukeaminen vaihteli hieman, riippuen altaanhoitajasta)

Arvosana hotellille:

Kato Stalos vauvaperheen silmin

aarja    08.09.2013    Kato Stalosin muita vinkkejä    Kato Stalos

Haettiin rauhallista kohdetta ja sitä saatiin. Koukouras hotelli henkilökuntineen mukavaa, siivooja aivan loistava tapaus :) Aamupala aika perus mitä tuon tason hotellissa nyt on, jokapäivä samaa. Leipomo lähellä josta saa mm. tummempaa leipää jos kyllästyy aamuisiin "ranskanleipä" tyylisiin. Kauppa, ravintolat ja ranta lähellä.

Meitä ei pahemmin suht' vilkkaan tien ylittäminen haitannut. Aina päästiin yli ilman isompia odottamisia, pari kertaa joku jopa antoi tietäkin (liekö lastenrattaiden takia).

Hotellista ainoa negatiivinen asia minkä keksin on että allas kun luvataan olevan auki 9-21 niin todellisuudessa aukeaminen vaihteli sen mukaan miten altaan hoitaja jaksoi töihinsä aamuisin lonnia :) Tyypillistä paikallista meininkiä, tosin isommin haitannut paitsi reissupäivinä.

Haniassa käytiin bussein ja taksein. Bussimatkakaan ei pitkä ja hintahuokea (1,6e) ja pärjää rattaidenkin kanssa ihan hyvin. Takseissa hintaeroa hieman (10-15e).

Pyörilläkulkevan junaretkikin tehtiin Malamen natsihaudoille ja vuoristoihin yms. suosittelen, kätevä helppo ja lapsi-helppo tapa nähdä saarta kauempaa. Retkien pituudet 2,5-3,5h.

1h veneretkikin otettiin Haniasta joka kiersi pikkusaaren, jossa päästiin uimaan. Saareen aikoinaan viety spitaalisia.

Oli myös pidempiä, enemmän sukellukseen orjentuneita veneretkiä mutta lapsien kanssa tunnin reissu kuullosti paremmalta.

Hintataso oli yleisesti edullisempi Kato Staloksessa kuin saaren isoimmissa kylissä. Myös kylän poikkimenevän tien vieressä olevissa kaupoissa hintaeroa, tuntui että kun meni Haniaan päin niin hinta nousi hivenen ja pois päin Haniasta niin hivenen halventui. Tinkimistäkin voi kokeilla, jossain paikoissa antoi jokusen euron ja jossain ei senttiäkään.

Haniassa suosittelen väistämään nämä tavernat siinä sataman tuntumassa, jos ei miellytä maksaa suomen hintatasoa. Ilmainen juoma -tyylisesti kovasti yrittävät houkutella.

Ja mitä naapuri hotelliin Creta Palmiin tulee niin sieltä kantautui karaoke (välillä laulantaa välillä jotain aivan muuta:) joinakin iltoina, mikä tosin meitä ei haitannut, mutta jos oltaisiin oltu ko hotellissa niin entiedä miten muksut oisi saanut nukuttua...(?)

Kato Stalosin hiekkaranta mukava, pitkä ja lähellä hotelleja. Tuolirahaa pyydeltiin aamupäivällä (2,5€/kpl), iltapäivällä kukaan ei ollut kiinnostunut rahastamisesta. Punaista lippua esiintyi muutamina päivinä, jolloin rantavahdit hanakasti valvoi pillin kanssa ettei kukaan mennyt liian syvälle. Itsekkin sain pillinvihellystä aikaiseksi kerran pari ;)

Yleisesti voisin suositella lapsiperheille. Jos enemmän yöbaarielämää kaipaa niin menisin Haniaan tai Plataniakseen ko saarella.

Maleme Taverna

Marika86    05.09.2013    Malemen ravintolat ja baarit    Maleme

Herkullista ruokaa.

Lapsille leikkipaikka. Henkilökunta on ihania lasten kanssa. He leikkivät heidän kanssaan.

Todella iloista porukkaa.

Ihana rauhallinen pikku hotelli

Marika86    05.09.2013    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Ledra

Suosittelen tätä hotellia rauhaa rakastavallisille niin lapsiperheille, kuin pariskunnillekkin. Kaupat, ravintolat ja ranta lähellä.

Henkilökunta aivan ihania. Ystävällisiä ja aina valmiita juttelemaan.

Mielelläni menisin takaisin.

Arvosana hotellille:

Agia marina hotelli blue sky

Vieras    05.09.2013    Agia Marinan muita vinkkejä    Agia Marina

Aivan järkyttävä murju! Eikä kohteessa mitään nähtävää. Huonot rannat ja ostosmahdollisuuksia ei ole jos ei tyypillisiä romurantakauppoja lasketa. Ruokakin ala-arvoista. Kaikki kreikan saaren menneet samaan jamaan. Ei enää kreikkaan ikinä!

Hyvä hotelli

Vieras    01.09.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Bio Suites Hotel

Hyvä ja siisti hotelli,ystävällinen henkilökunta.Siivojat kävivät joka päivä siivoamassa huoneen ja vaihtamassa kaikki pyyhkeet ja petivehkeet. Uima-altaat siivottiin ja puhdistettiin joka aamu.Siivojat pesivät vedellä joka aamu altaiden reunat ja auringonotto paikat.Ilmastointi toimi hyvin ,joka olikin siihen aikaan ehdoton,koska lämmintä oli 34 päivällä ja 25-27 yöllä. Aamupala alkoi hivenen tökkiä,mutta niin se alkaa joka paikassa ,kun on 2-viikkoa samaa ruokaa.

Hotelli hyvällä paikalla,lyhyt matka vanhaan kaupunkiin ja uimarannalle.

Ainoa miinus hotellissa oli huoneisiin kuuluva pöytien,tuolien ja sänkyjen siirtelystä aiheutuva kopina, yöllä. Ja tietysti aamuyöllä huoneisiin saapuvat juhlijat ,jotka halusivat aina tullessa herättää kaikki hotellissa asuvat.

suosittelen ehdottomasti hotellia.

Arvosana hotellille:

Elafonissi, Knossos ja "mini-juna"

Kokemukset ovat nyt kesältä 2013

Ensin voisin kertoa Elafonissista muutaman sanan. Kannattaa käydä ehdottomasti, aivan upea paikka! Itse menimme laiskuuttamme Aurinkomatkojen järjestämälle päiväretkelle, mutta totesimme että omatoimisestikin olisi ollut helppo mennä. Muistaakseni Plataniaksesta ja Agia Marinasta lähti kerran päivässä bussi jonka hinta taisi olla n. 10e ja takaisin sieltä lähti myös kerran päivässä bussi, Vuokra-autoa voisi ehkä suositella, jos vain uskaltaa :)

Ranta oli upea, aurinkotuolit maksoivat 7e (2tuolia+varjo), mutta itse suosittelen ottamaan omat eväät, pyyhkeen yms tarvittavat ja kahlaamaan itse saarelle ja etsimään sieltä itselleen sopivan auringonotto paikan. Itse jäimme mantereen puolelle kun emme muusta tienneet, mutta kun kiertelimme aikamme, tajusimme että olisi pitänyt tehdä edellä mainitulla tavalla.

Kannattaa lähteä heti aamusta niin tilaa vielä on, paikat täyttyvät kohtuu nopeasti klo 11 jälkeen. Muutama pikku ruokakoju siellä oli, vessat ( käyttö 50snt), suihkut ja pukukoppeja oli muutamia.

Vesi oli hieman kylmempää kuin pohjoisrannikolla, siellä oli virtauksia jotka sen aiheutti. Virtauksista puheen ollen, lasten kanssa kannattaa olla pikkuisen varovaisia joissain kohdissa.

Suosittelen lämpimästi, itse en Malediiveilla ole ollut, mutta voisin uskoa että jotain samaa näissä paikoissa on.

Knossoksessa on tullut käytyä nyt kaksi kertaa. Molemmat kerrat ovat olleet jollain tavalla pettymys, itse en henkilökohtaisesti arvosta sitä, että Sir Arthut Evans on rekonstroinut aluetta niin kovasti, betonielementtejä siellä täällä ja muutenkin entisöinti on tapahtunut aika tökerösti. En tykännyt... Mutta jos Minolaisuus yms kulttuuri kiinnostaa niin kannattaa käydä joka tapauksessa. :) Vettä ja suojaavaa vaatetta mukaan, varsinkin kesällä, alueelle ei tunnu tuulevan yhtään.

Hotellimme oli Agia Marinassa ja siellä sitten teimme yhden mini-juna retken, olisiko se nyt ollut Little Fun Train tämän yrityksen nimi. Tekevät kuitenkin useita erilaisia retkiä pituudeltaan 2h - 3,5h... Kannattaa käydä jos tekemisen puutetta on! Ovat ihan hauskoja reissuja, edellisellä kerralla Kreetalla ollessani istuin useaan kertaan 10-vuotiaan siskoni kanssa junassa, olivat hänen mielestään erittäin hauskoja retkiä.

Kyllä nyt 25-vuotiaanakin retki hymyilytti, kävimme Grand Canyon nimisellä retkellä, jossa oli tunnin pysähdys pienessä kylässä, sai sitten syödä tai juoda, mitä nyt mieli teki puuhata.

Sopii myös lasten kanssa reissussa oleville, hinta oli 17e aikuiselta ja olikohan lapset 8e.

Rauhallinen ja miellyttävä

ViidakonMursu    18.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Matkustimme Kreetalle Aurinkomatkoilla, Minos Village oli hotelli.

Hotelli osoittautui oikein mukavaksi ja pienehköksi, rauhallisella paikalla pienen kävelymatkan päässä rannasta. Lapsia ei hotellissa tainnut olla yhtäkään (ehkä johtui myös ajankohdasta, koulut ovat juuri alkaneet kun me lähdimme reissuun), pääsääntöisesti ikäjakauma taisi olla enempi siellä eläkeiän lähettyvillä. Suomalaisiakaan ei juuri ollut, eipä sillä nyt väliä ollut oliko vai eikö :) Itse olimme nyt siis reissussa lapsettomana pariskuntana.

Meillä kuului varaukseemme hotellin aamiainen, joka oli aika pieni, mutta riittävä. Leipää, leikkeleitä, jugurttia, nakkeja ja munakasta, kahvit ja mehut kuuluivat siihen. Kelpasi ainakin meille oikein hyvin ja päivän sai mukavasti sillä käyntiin.

Hotellin henkilökunta oli mukavaa ja asiallista joukkoa, tykkäsimme todella paljon.

Erityisesti mieleenpainuvin taitaa olla baarimikko Vasili, joka taisi jokaisen kynnelle kykenevän asiakkaan kanssa ainakin muutamat rakit napata iltaisin.

Hotellin lähellä oli muutama hyvä ruoka paikka, Horiatiko ja Horiatiki jos en väärin muista. Molemmista sai hyvää ja kohtuullisen edullista ruokaa.

Ranta oli siinä kohdin hyvä (Corgona ja Cactus beach). Pitkälti matalaa ja toisina päivinä oli jopa niin tyyntä ettei aaltoja juuri ollut. Sopii siis varmasti lapsienkin kanssa kulkeville. Aurinkotuolitkaan eivät olleet aivan älyttömän hintaisia, about 6e kaksi tuolia ja varjo...

Kyllä aika lämpimästi voin suositella hotellia kaikenlaisille kokoonpanoille :)

Ainiin! Hotellilta kulki tosiaan sellainen golf-kärry joka vei esim rannalle tai johonkin ruokapaikkaan jos tahtoi :)

Arvosana hotellille:

Oikein mukava

Vieras    17.08.2013    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Minos Village

Hotelli oli siisti, pieni ja rauhallinen. Henkilökunta oli mukavaa ja asiallista, oli oikein tervetullut olo koko matkan ajan.

Hotellin baarista sai pientä suolaista, kuten toasteja, mutta myös pitsaa ja pasta-annoksia sai tilattua. Hotellin baarimmikko Vasili oli oikein mukava kaveri, kannattaa vain varautua siihen että hän oli kova tarjoamaan Raki shotteja :D

Hotellilta joutui tosissaan kävelemään pienen matkan rannalle, Corgona beach ja Cactus beach. Ranta oli pitkälti matala, toisina päivinä aallokko oli kovaa, toisina oli niin tyyntä kuin merellä vain voi olla.

Pidimme todella paljon paikasta, Agia Marina oli muutenkin huomattavasti rauhallisempi mitä platanias, mutta Plataniakseen ei tosiaankaan kauaa kävele. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli!

Vieras    12.08.2013    Retimnonin hotellit    Retimnon
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2013 | Hotelli: Bio Suites Hotel

Aivan ihana hotelli, jossa toimi meidän mielestä kaikki juuri niinkuin pitääkin. Hotelliin saavuttaessa huoneessa odotti hedelmäkori ja valkoviinipullo. Ekana iltana hotelli tarjoaa asiakkailleen illallisen hotellin omassa ravintolassa ja useana iltana viikossa hotellissa on järjestettyä ohjelmaa (kreikkalainen ilta, latino-ilta, taikuri show, yms) ja noin kolmena iltana viikossa allasalue on auki 21-23 välisenä aikana ja pääsee yöuinnille. Henkilökunta on aivan ihanan palvelualtista ja jo parin päivän jälkeen ei tarvinnut ilmoitella huoneennumeroaan kun muistivat sen ulkoa. Alabaarissa töissä oleva Kostas oli mahtava tyyppi ja tykkäsi höpötellä vieraiden kanssa, tarjosi yhdet jos toisetkin drinkit kun siellä pyörähdettiin ja kerran kaatoi itselleenkin pienen lasillisen :) Vietiin ikimuistoisen kaksiviikkoisen päätteeksi hotellin henkilökunnalle kiitokseksi pari viinipulloa ja olivat todella otettuja pienestä eleestämme. Voimme suositella kyseistä hotellia ihan kaikille, niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.