Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kreetan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

Siisti ja viihtyisä perhehotelli, sijainti etäinen

Vieras    02.10.2016    Geranin hotellit    Gerani
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2016 | Hotelli: Creta Paradise by Atlantica

Todella mukava ja viihtyisä hotelli. Alue on suuri, vehreä ja viihtyisä. Myös naapurihotellin palvelut ovat käytössä. All inclusive on runsas ja monipuolinen. Paljon kreikkalaisia herkkuja tarjolla. Limsat, mehut ja olut ovat itsepalvelu hanoista, muut juomat baarissa tilaamalla. Buffetissa myös viinit hanasta.

Kaksi isoa leikkipaikkaa käytettävissä. Minigolf jo vähän kulahtanut, mutta kyllä siinä hyvät pelit sai aikaan. Allasalueet melko pienet hotellin kokoon nähden, mutta kyllä sieltä aina paikka löytyi.

Meillä oli perhesviitti altaalla, ja itse huoneeseen olimme tyytyväisiä. Tilava ja siisti. Sijainti oli keskeinen, lähellä kaikkea (buffet, snack ravintola, baari, ranta, altaat) Ainut miinus, että omalle terassille ei paistanut aurinko. Altaaseen kyllä, ja altaan reunalle. Aika moni huone on näin, koska hotelli on rannalla, ja ranta pohjoiseen päin. Varmimmin aurinkoisen terassin ja oman allasyhteyden saa varaamalla huoneen omalla altaalla (ei siis yhteisaltaalla, kuten meillä). Ne huoneet näyttivät olevan yläkerroksissa, joten sinne aurinko paistoi kaiken päivää.

Hotelli on keskellä ei mitään, joten suosittelen all inclusivea tai sitten pitää varautua lähtemään vähän kauemmas syömään. Takseja on hotellin edessä. Hotellin lähellä on pari ihan hyvin varusteltua supermarkettia. Ranta hotellin kohdalla on huono. Pikkukiveä, joissa on paha kävellä ilman kenkiä. Kun menee mereen, niin pohja muuttuu metrin parin päässä hienohiekkaiseksi.

Arvosana hotellille:

todella Romattine Kaupunki!

Vieras    15.09.2016    Agios Nikolaoksen muita vinkkejä    Agios Nikolaos

Sopii kaikille rauhaa hakeville nuorille ja vanhemmillekkin. Pikku kylässä ei voi eksyä, kaikki paikat tulee tutuiksi jo viikossa. Pikku rantoja kymmeniä erilaisia, kivisiä, hiekkasia. todella Kirkasta vettä! Sukellusta, vesiurheilua. Monta hotelli vaihtoehtoa ja Suoermarketteja. Ihmiset todella ystävällisiä. Eih halua lähteä pois! Suositten, todella kotoisaa!

Aitoa oliiviöljyä ja saippuaa

Vieras    15.09.2016    Agios Nikolaoksen ostokset    Agios Nikolaos

Kreetalta saa ostettua oliiviöljyjä, saippuoita, simpukoita, uimavälineitä. Vuokraa pyörä tai auto halvalla.

Pikku kylän ravintolat todella romanttisia

Vieras    15.09.2016    Agios Nikolaoksen ravintolat ja baarit    Agios Nikolaos

Hyvää ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä. Ravintolat pohjattoman järven lähettyvillä ovat mahtavia! Pita gyrokset nam!

Siisti ja sijanniltaan täydellinen satamahotelli

Vieras    15.09.2016    Agios Nikolaoksen hotellit    Agios Nikolaos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: Hotel el greco

Siisti, aamupala kuuluu hintaan, meren vieressä. Sijainniltaan todella hyvä, lähellä kaikkea.

Arvosana hotellille:

Ihastuttava perhehotelli

Vieras    22.08.2016    Agia Marinan hotellit    Agia Marina
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2016 | Hotelli: Eva Suites

Perheomisteinen hotelli jossa ihastuttava henkilökunta.Erityisen siisti ja toimiva kokonaisuus. Ainoa yksi miinus: erittäin huono Wi-Fi mutta se on johdolla tiedossa ja korjaus työn alla joten eiköhän sekin puoli kohta toimi. All inclusive oli vvaihteleva ja maistuva, herkkusuu olisi kaivannut ehkä enemmän herkkuja mutta ruoka oli kuitenkin pääasia ja toimi

Arvosana hotellille:

E.V. tours autoliike huojaa ihmisiä systemaattisesti

Vieras    19.07.2016    Plataniaksen vaarat ja ongelmat    Platanias

Vuokrasimme autoliikkestä 8 hengen tila fiatin mikä oli noin 20 vuotta vanha. Otin autosta ulkopuolelta noin 10 kuvaa ja täytin paperin mihin kirjoitetaan kaikki naarmut ja klommot. Sisätä emme katsoneet mitään koska auto näytti perus siistiltä.

Kun palautimme auton, niin liikkeennomista väitti että olimme rikottaneet vaihdekepin vaikka se oli jo rikki. Hän oli todella törkeä ja kiroili meille.

Hän veloitti luottokortiltamme 80 euroa vaikka se ei sopinut meille.

Tapasimme myös apollo matkojen työntekijän joka kirjasi asian, mutta ei sanojensa mukaan voinut tehdä mitään, sanoi vain että menkää tekemään raportti poliisiasemalle. Olemme matkustaneet ja vuokranneet autoja useiden vuosien ajan eikä ikinä ole vastaavaa tullut vastaan.

Oikein mukava hotelli

Vieras    30.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Hotel Evropi

Kiva, siisti hotelli. Siistit huoneet. Meillä oli kaksi huoneistoa yhdistettynä todella iso lukaali. Mukava allasalue. Illalla saattaa häiritä mopojen äänet, koirien haukunta, jne. Aamulla naapurissa asuvat kukko herättää.. :)

Arvosana hotellille:

huoneistohotelli

Vieras    14.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2016 | Hotelli: Marika Suites

Vanhan puolen hotellihuone oli todella kauhea! Terassin edessä kävelypolku, josta näki sisään, verhot kiinni koko ajan. Vuotava vessan poistoputki, jätevesi vuoti suihkun viereen. Varustetaso surkea, pari lusikkaa, haarukkaa ruoan valmistamiseen. Valitimme vuodosta, siisteydestä ja varustetasosta oppaan kautta. Vuoto korjattiin. Henkilökunnan ja oppaidenkin (Finnmatkat) käytös muuttui pilkalliseksi, jopa hyökkääväksi, kun halusimme desinfiointia. Siinä vaiheessa olimme jo vatsataudissa. Hotellilta ei mitään hyvitystä, matkatoimistolta pyytämättä reklamaation jälkeen säälittävä 50 euron lahjakortti. Matkustamme pari kertaa vuodessa, lähinnä Euroopassa, mutta tämä Finnmatkojen matka jäi viimeiseksi.

Arvosana hotellille:

Lomakylän tunnelmia

Vieras    19.05.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2016 | Hotelli: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Etsimme helppoa lomanviettoa ja valinta kohdistui isoon hotelliin "kaikilla herkuilla". Toipilaskuntoisena toivoin liikkumiseen sujuvia ratkaisuja, majoitus myös tämä huomioiden. Toiveeksi se jäikin. Ensin ohjattiin huoneeseen, josta ei löytynyt tilattua pienoiskeittiötä. Asia kyllä järjestyi ok-kuntoon ripeästi. Alueen sokkeloisuus ja opasteiden puute oli puheenaiheena lähes jokaisen kanssa. Reitit ulos, hissiin, käytävään ulos, luiskaan, pihan läpi... Kreikkalaista ystävällisyyttä ei löytynyt, asiallista kohtelua ja "virkahymyä" kyllä. Aamiainen ja ruokailut jättivät toivomisen varaa. Tarkka kirjanpito ovella, "hovimestari" saatteli pöytään, sitten se alkoi :sekalainen juoksentelu itsepalvelulla ruokaa hakemassa... Kulku joka suunnasta: kaksi hissiä sisään- ja uloskäynti, portaat ylös ja alas, ravintolasaliin ja -salista, ruokien hakuun ja takaisin..tila n. 10 neliötä. Huh, varo lapsia, anna tilaa vanhukselle, kainalon alta juoksee muksu äitiä kohti.. "Helppoa ja rauhallista ruokahetkeä" jäi kaipaamaan.

Arvosana hotellille:

Agii Apostoli

Vieras    21.04.2016    Agii Apostolin muita vinkkejä    Agii Apostoli

Olemme olleet kolmesti Agii Apostolissa. Rannat ovat olleet aivan ihania, paljon ostosmahdollisuuksia sekä mahtavaa ruokaa. Koko kylän tunnelma on lämmin. Vaikka olemme majoittuneet muualla, lähdemme silti Agii Apostolin rannoille ja kauppoihin. Suosittelemme lämpimästi sekä yksin matkustaville, pariskunnille ja lapsiperheille.

Maleme Imperial

Mimmi66    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ja niin jäi ihanat muistot sieltä, että uusi matka tilattu samaan hotelliin samaan ajankohtaan! Juuri tuolloin Maleme on vasta heräämässä uuteen kauteen. Monet hotellit ovat vielä kiinni ja siksi siellä on todella rauhallinen meininki vielä Huhti-Toukokuun vaihteessa.

Bussilla pääsee hyvin ja edullisesti Plataniakseen ja Haniaan. Viime kerralla käytiin kerran Haniassa ja se riitti oikeen hyvin. Tulipa katsottua se Venetsialainen satama-alue, hieno paikka mutta ne sisäänheittäjät..Huh Huh. Tuntu että oli ihan liian kova meno siellä, oli kiva palata "nukkuvaan kylään" takaisin.

Arvosana hotellille:

Ihana Rauhallinen Malemen kylä

Vieras    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ystävällinen henkilökunta, iloista menoa baarissa ja altaalla. "Vitamiini vitamiini"...Niitä ainakin saa siellä riittävästi, allasbaarin pojat Mike ja Andreas pitävät siitä huolta.

Salaatti annokset todella valtavia sekä edullinen hintataso!

Vapun päivänä siellä on isot juhlat, Kukanpäivä tms. Koristelevat kukilla julkisivuja ja muutakin juhlintaa, grillaamista. Suuri juhla Kreikassa.

Muistivat myös syntymäpäivänäni pullolla viiniä. Kaunis ele. Kiitos!;0)

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli

Vieras    22.02.2016    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Ihana hotelli! Todella ystävällinen henkilökunta. All inclusive kannattaa ehdottomasti ottaa. Todella hyvää ruokaa ja monipuolinen drinkkilista :) Ikävä jäi paikkaa :(

Arvosana hotellille:

Nähtävyyksiä

Vieras    25.01.2016    Kreetan nähtävyydet    Kreeta

Minijuna-reissuille kannattaa ehdottomasti lähteä. Kävimme kolmella reissulla, kaikki hienoja kokemuksia. Rotko-reissu oli paras! Tunsi itsensä pieneksi, kun vierestä lähti korkeat seinämät. Kyyti oli paikoin hurjaa, porukkaa nauratti, mutta hyvin kyydissä pysyttiin.

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.