Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Kreetan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

E.V. tours autoliike huojaa ihmisiä systemaattisesti

Vieras    19.07.2016    Plataniaksen vaarat ja ongelmat    Platanias

Vuokrasimme autoliikkestä 8 hengen tila fiatin mikä oli noin 20 vuotta vanha. Otin autosta ulkopuolelta noin 10 kuvaa ja täytin paperin mihin kirjoitetaan kaikki naarmut ja klommot. Sisätä emme katsoneet mitään koska auto näytti perus siistiltä.

Kun palautimme auton, niin liikkeennomista väitti että olimme rikottaneet vaihdekepin vaikka se oli jo rikki. Hän oli todella törkeä ja kiroili meille.

Hän veloitti luottokortiltamme 80 euroa vaikka se ei sopinut meille.

Tapasimme myös apollo matkojen työntekijän joka kirjasi asian, mutta ei sanojensa mukaan voinut tehdä mitään, sanoi vain että menkää tekemään raportti poliisiasemalle. Olemme matkustaneet ja vuokranneet autoja useiden vuosien ajan eikä ikinä ole vastaavaa tullut vastaan.

Oikein mukava hotelli

Vieras    30.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2016 | Hotelli: Hotel Evropi

Kiva, siisti hotelli. Siistit huoneet. Meillä oli kaksi huoneistoa yhdistettynä todella iso lukaali. Mukava allasalue. Illalla saattaa häiritä mopojen äänet, koirien haukunta, jne. Aamulla naapurissa asuvat kukko herättää.. :)

Arvosana hotellille:

huoneistohotelli

Vieras    14.06.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2016 | Hotelli: Marika Suites

Vanhan puolen hotellihuone oli todella kauhea! Terassin edessä kävelypolku, josta näki sisään, verhot kiinni koko ajan. Vuotava vessan poistoputki, jätevesi vuoti suihkun viereen. Varustetaso surkea, pari lusikkaa, haarukkaa ruoan valmistamiseen. Valitimme vuodosta, siisteydestä ja varustetasosta oppaan kautta. Vuoto korjattiin. Henkilökunnan ja oppaidenkin (Finnmatkat) käytös muuttui pilkalliseksi, jopa hyökkääväksi, kun halusimme desinfiointia. Siinä vaiheessa olimme jo vatsataudissa. Hotellilta ei mitään hyvitystä, matkatoimistolta pyytämättä reklamaation jälkeen säälittävä 50 euron lahjakortti. Matkustamme pari kertaa vuodessa, lähinnä Euroopassa, mutta tämä Finnmatkojen matka jäi viimeiseksi.

Arvosana hotellille:

Lomakylän tunnelmia

Vieras    19.05.2016    Plataniaksen hotellit    Platanias
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2016 | Hotelli: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Etsimme helppoa lomanviettoa ja valinta kohdistui isoon hotelliin "kaikilla herkuilla". Toipilaskuntoisena toivoin liikkumiseen sujuvia ratkaisuja, majoitus myös tämä huomioiden. Toiveeksi se jäikin. Ensin ohjattiin huoneeseen, josta ei löytynyt tilattua pienoiskeittiötä. Asia kyllä järjestyi ok-kuntoon ripeästi. Alueen sokkeloisuus ja opasteiden puute oli puheenaiheena lähes jokaisen kanssa. Reitit ulos, hissiin, käytävään ulos, luiskaan, pihan läpi... Kreikkalaista ystävällisyyttä ei löytynyt, asiallista kohtelua ja "virkahymyä" kyllä. Aamiainen ja ruokailut jättivät toivomisen varaa. Tarkka kirjanpito ovella, "hovimestari" saatteli pöytään, sitten se alkoi :sekalainen juoksentelu itsepalvelulla ruokaa hakemassa... Kulku joka suunnasta: kaksi hissiä sisään- ja uloskäynti, portaat ylös ja alas, ravintolasaliin ja -salista, ruokien hakuun ja takaisin..tila n. 10 neliötä. Huh, varo lapsia, anna tilaa vanhukselle, kainalon alta juoksee muksu äitiä kohti.. "Helppoa ja rauhallista ruokahetkeä" jäi kaipaamaan.

Arvosana hotellille:

Agii Apostoli

Vieras    21.04.2016    Agii Apostolin muita vinkkejä    Agii Apostoli

Olemme olleet kolmesti Agii Apostolissa. Rannat ovat olleet aivan ihania, paljon ostosmahdollisuuksia sekä mahtavaa ruokaa. Koko kylän tunnelma on lämmin. Vaikka olemme majoittuneet muualla, lähdemme silti Agii Apostolin rannoille ja kauppoihin. Suosittelemme lämpimästi sekä yksin matkustaville, pariskunnille ja lapsiperheille.

Maleme Imperial

Mimmi66    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ja niin jäi ihanat muistot sieltä, että uusi matka tilattu samaan hotelliin samaan ajankohtaan! Juuri tuolloin Maleme on vasta heräämässä uuteen kauteen. Monet hotellit ovat vielä kiinni ja siksi siellä on todella rauhallinen meininki vielä Huhti-Toukokuun vaihteessa.

Bussilla pääsee hyvin ja edullisesti Plataniakseen ja Haniaan. Viime kerralla käytiin kerran Haniassa ja se riitti oikeen hyvin. Tulipa katsottua se Venetsialainen satama-alue, hieno paikka mutta ne sisäänheittäjät..Huh Huh. Tuntu että oli ihan liian kova meno siellä, oli kiva palata "nukkuvaan kylään" takaisin.

Arvosana hotellille:

Ihana Rauhallinen Malemen kylä

Vieras    12.04.2016    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Imperial

Ystävällinen henkilökunta, iloista menoa baarissa ja altaalla. "Vitamiini vitamiini"...Niitä ainakin saa siellä riittävästi, allasbaarin pojat Mike ja Andreas pitävät siitä huolta.

Salaatti annokset todella valtavia sekä edullinen hintataso!

Vapun päivänä siellä on isot juhlat, Kukanpäivä tms. Koristelevat kukilla julkisivuja ja muutakin juhlintaa, grillaamista. Suuri juhla Kreikassa.

Muistivat myös syntymäpäivänäni pullolla viiniä. Kaunis ele. Kiitos!;0)

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli

Vieras    22.02.2016    Kreetan hotellit    Kreeta
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2015 | Hotelli: Porto Platanias Beach Resort & Spa

Ihana hotelli! Todella ystävällinen henkilökunta. All inclusive kannattaa ehdottomasti ottaa. Todella hyvää ruokaa ja monipuolinen drinkkilista :) Ikävä jäi paikkaa :(

Arvosana hotellille:

Nähtävyyksiä

Vieras    25.01.2016    Kreetan nähtävyydet    Kreeta

Minijuna-reissuille kannattaa ehdottomasti lähteä. Kävimme kolmella reissulla, kaikki hienoja kokemuksia. Rotko-reissu oli paras! Tunsi itsensä pieneksi, kun vierestä lähti korkeat seinämät. Kyyti oli paikoin hurjaa, porukkaa nauratti, mutta hyvin kyydissä pysyttiin.

Maleme imperialista

Vieras    09.09.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Imperial

Maleme Imperial aivan täydellinen hotelli! Huoneet siistit ja rauhallinen ranta lähellä! Ravintolaa en voi kehua, puolihoito meni meidän kohdaltamme hukkaan. Ensimmäisenä iltana tilaamani ruoka oli väärä. Toisena iltana puolisoni ja minun sekä alku- että pääruoka olivat lähes syömäkelvottoman suolaisia, kolmantena iltana saimme tsatsikin ilman leipää, jota ilmeisesti olisi siis pitänyt lusikoida sellaisenaan, lisäksi oli tarjoiliattaren kanssa hieman tulkinta vaikeuksia tilattiinko julmetun kokoisia salaatteja kaksi, vai niin kuin sen tarkoitin, kahdelle! Sanoin hänelle, että tarkoitus oli kahdelle eikä kahta, sain häneltä asiasta huudot siinä koko täyden salin edessä! Se oli viimeinen kerta siinä ravintolassa sen puolihoidon aikana! Toiste emme Imperialiin mene! Ravintola ehkä riittävä sellaselle joka ei aitoa Kreikkalaista ruokaa ole maistanutkaan! Suosittelen ehdottomasti hotellia, mutta puolihoitoa en missään nimessä ottaisi! Ja on totta, että allas ja allasbaari alue, ovat todella rauhattomia. Meitä se ei haitannut sillä olimme vain rannalla.

Arvosana hotellille:

Hot. Alexia yllätti positiivisesti

Hot. Alexian sijainti aivan loistava, rannan vieressä. Suositun rantabaarin ruoka hyvää. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Eräs pariskunta ollut 11 kertaa tässä hotellissa. Agia Marinan ravintoloista: 1. Horiatiko, hyvä ruoka, 2. Olivi, paras musaka, kiva rauhallinen paikka 3. Pirgos, erinomainen ruoka. miinukset: keittiö kiireinen, ainekset lopussa (vain yksi kala :-), vilkkaan päätien varrella. 4. Romeos, hyvä ruoka, symbaattinen paikka. 5. Horiatiko Gonia, musaka hyvä, stifado pettymys. Iiiisot annokset. Yliystävällinen henkilökunta. 6. Aletri, pettymys. Erikoismaininta: Saarikierroksen ruokapaikka, Drimos taverna. Hieno kokemus!!

Ihana Imperial

Vieras    04.09.2015    Malemen hotellit    Maleme
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Imperial

Kiitokset taas Mikelle, Andreakselle ja koko hotellin ihanalle henkilökunnalle!

Suosittelen hotellia kaiken ikäisille.

Arvosana hotellille:

Neon Ravintola Venetsialaisessa satamassa

toffe    28.08.2015    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Varoituksen sanaa eksyimme sinne yhden kerran ja se riitti..

Ruoka oli ala arvoista, liha sitkeää ja jänteitä täynnä..

Seurattiin parin viikon ajan ravintolaa, tämä oli melkein aina tyhjä, joskus joku sinne eksyi, kun muut ravintolat piukkaan pakattu tämä Neon ja sen oikeanpuoleinen toinen ravintola kärsivät asiakkaiden puutteesta.

Hanian lauantai Markkinat, on Kriti hotellin vieressä olevalla suurella parkkipaikalla !

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Oli yllätys kun parvekkeelta katsoimme pystyttivät lauantain markkinoita ihan läheisyyteemme, todella hyviä naisten rintaliivejä esim. 3€ kappale ym vaatteita ja laukkuja, hedelmämyyjät menivät lähellä olevan hiljaiseen kadun varteen..

Tuli paljon ostettua..

Upea hotelli & siisti, 1 pieni mutta tosi mini parveke

toffe    28.08.2015    Hanian hotellit    Hania
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: Kriti Hotel

Todella hyvä hotelli, kaikki lähellä, halliin kävelet 10 minuuttia , Venetsilaiseen satamaan 15 minuuttia, on siis kaikkea lähellä.. jopa Clinikka 5 minuutin matkan päässä, jossa jouduinkin toisiksi viimeisenä päivänä olemaan tuntitolkulla kun minut nukutettiin..

No hiekkaranta löytyy kyllä Nea Horasta, ei tuokaan mahdoton kävely, Venetsialaisen sataman kautta käveltiin, siinä oli kiva maisemia ohimennessä katsella.

jokapäiväinen huoneen siivous ja aamupalapöydästä puhumattakaan on kaikkea joka lähtöön, ei niitä ees kerralla jokaista yhtenä aamuna ehdi maistaa..

Siellä myös tuo Latte ym. kone josta saa erikoiskahvit, mutta heidän oma keittämä normi kahvi on paljon parempaa kuin jossain Suomen baareissa.

Todella miinus on tuo parveke, kyllä siinä on pöytä & 2 parveketuolia..

ilmanvaihto ja tuuletin, ilmaiset toimivat todella hyvin..

aulan baarista saa ostaa myös pikkusuolaista..

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.