Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Kreetalla

Ruuhkainen pieni lentokenttä Iraklionissa

Vieras    31.07.2018    Gouvesin lennot & liikenne    Gouves

Naismatkustajalle Iraklionin kentän wc:t melkoinen kokemus; epäkuntoiset epäsiistit ja ruuhkaiset wc:t epämiellyttävä kokemus. Kotiin lähtiessä jonotuksissa menee koko käytettävissä oleva aika eikä ostoksille näin ollen jää aikaa, vaikka niin luulisi. Tarkista moneen kertaan oikea lähtöportti ja seuraa mahd. muita suomalaisia, jos olet valmismatkalla; kentän opastus osittain virheellinen/puutteellinen ja vaikka Boarding passissa lukisi numero 6 voi portti olla kuitenkin 7 eli tarkista näytöt ja lennon numerot hyvin.

Pettyneet matkustajat

Vieras    20.04.2018    Plataniaksen lennot & liikenne    Platanias

Paluumatka alkoi koneen rikkoutumisella...kuusi tuntia kentällä,tiedotusta ei ollut,hotellimajoittuminen klo 24...ilmoitus kentälle lähtö kello viisi tiistai-aamulla, ei aamupalaa hotellilta ennen..lähtöselvitys kuudelta ja deturin puolesta ei mitään tarjoilua kentällä...kymmeneltä takaisin hotellille, siellä saimme myöhäisen aamiaisen, sekä kahden aikaan lounaan..lähtö puoli kolme taas kentälle,taas lähtöselvityksessä ja lopulta lähtö Suomeen klo 18.Opas toitotti loppun asti,että vastuu ei ole deturin, vaan lentoyhtiön.Ensimmäinen ja varmasti myös viimeinen matkamme Deturilla nimim.30 vuoden kokemusta matkailusta.

Lentokenttä

Vieras    03.10.2014    Agia Marinan lennot & liikenne    Agia Marina

Hanian lentokentällä on suurimittainen ja laaja uuden lentokenttärakennuksen rakentaminen menossa, mutta se ei juurikaan haittaa sen pienen entisen tosi vaatimattoman lentokentän rakennuksen toimintaa. Lähitulevaisuudessa Hanian lentokentän tilat ovat varmaan ihan kansainvälistä tasoa ja parantuvat nykyisistä oloista sata kertaa paremmaksi. Hyvä näin!

Kiinostava kode,uteliaisuus heräsi muiden kokemuksen perusteella

en ole käynyt kohteessa,joten siksi kiinnosti kovasti muiden kokemukset, kiitos niistä

Pitkällä pinnalla ja lunkilla asenteella selviää Kreetan liikenteessä

Pasaatituuli    25.06.2010    Retimnonin lennot & liikenne    Retimnon

Ensikuva liikenteestä on kaikkea muuta kuin miellyttävä. Tuntuu kuin kukaan ei noudattaisi liikennesääntöjä - eikä niitä kyllä juuri noudatetakaan. Oikealla asenteella siellä kuitenkin selviää ilman että tarvitsee repiä hiuksia päästään, vaikka lähellä se monesti silti on. Poliiseja ja muita liikennettä valvovia viranomaisia näki kovin harvoin. Ajoittain tuntui kuin heitä ei olisi lainkaan. Kaikesta huolimatta vuokrasin auton ja selvisin ongelmitta.

LENNOT JA PAIKALLISLIIKENNE

kismet    07.10.2009    Agia Marinan lennot & liikenne    Agia Marina

Lentokenttä oli pieni Haniassa, mutta kaikki sujuivat hyvin.

Paikallisliikenne Kreetalla ja agia Marinassa on aika hurjaa ja sekavaa.

Ajavat yllättävän kovaa vauhtia rannan ja hotellialueen välistä tietä. Joten olkaa tarkkana.

Autolla Kreetalla

Vieras    19.08.2008    Kreetan lennot & liikenne    Kreeta

Olil hyvin mieleniintoista nähdä miten toimiva systeemi saarella oli varsinkin jyrkillä ja kapeilla vuoristoteillä. Sisäkaarteessa tulija tuuttaa varoittaen vastaantulevaa.:) Samoin asia oli kapeilla kujilla. Hurjaa menoa, ja kunnon elokuvarenaiden vinkumista. Mutta hieno ja edullinen tapa liikkua.

Ylinopeus

Roki    04.08.2008    Kreetan lennot & liikenne    Kreeta

NÄyttää kauniilta kun kukaan ei aja yli nopeutta

Kreetan lennot ja liikenne

kkupa    19.05.2008    Agia Marinan lennot & liikenne    Agia Marina

Lennot Kreetalle Haniaan sujuivat syksyllä -94 Finnairin koneilla. Matkan voisi sanoa olleen "sopivan" pitkä, hieman vajaa 4 tuntia suuntaansa. Lennot sujuivat kaikin puolin hyvin.

Itse Kreetan lentokenttä oli tuolloin pieni ja tukalan kuuma odotella kotiinlähtöä. En tiedä miten on nykyisin.

Muu liikenne Kreetan saarella voi sanoa, että on aika järkyttävä. Paikalliset ajaa pienemmillä teillä 50:n alueella varmaan ainakin 80:iä. Ja kun jalkakäytävät ovat kapeat, niin ei ole kyllä kiva kävellä. Samoin tietä ylittäessä saa olla tarkkana ettei yhtäkkiä tulekin auto jostain...

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.