Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Kreetalla

Irklioniin ostoksille

Vieras    31.07.2018    Gouvesin ostokset    Gouves

Ostosmatkaa haluaville suosittelen Irklionia, samalla näkee kreikkalaista kaupunkia, jossa mm. myös arkeologinen museo ja venetsialainen linnoitus. Iraklionissa on valinnanvaraa shoppailijalle, poikkea ostosten lomassa nauttimassa Frappea, Pita Gyrosia tai syö meren äärellä olevissa kalaravintoloissa.

Leipomot hakusessa

Vieras    11.04.2017    Kreetan ostokset    Kreeta

Ollaan lähdössä Plataniakseen 23.04 2017 .Asumme Sonio beachissa ja laittelemme itse aamupalat joten olisiko kellään tietoa paikallisista leipomoista?Onko mikään paikka yöllä auki koska lentomme on vasta 02.00 haniassa.

Aitoa oliiviöljyä ja saippuaa

Vieras    15.09.2016    Agios Nikolaoksen ostokset    Agios Nikolaos

Kreetalta saa ostettua oliiviöljyjä, saippuoita, simpukoita, uimavälineitä. Vuokraa pyörä tai auto halvalla.

Hanian lauantai Markkinat, on Kriti hotellin vieressä olevalla suurella parkkipaikalla !

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Oli yllätys kun parvekkeelta katsoimme pystyttivät lauantain markkinoita ihan läheisyyteemme, todella hyviä naisten rintaliivejä esim. 3€ kappale ym vaatteita ja laukkuja, hedelmämyyjät menivät lähellä olevan hiljaiseen kadun varteen..

Tuli paljon ostettua..

Kengät kannattaa ostaa vähän kauempaa kuin Venetsialaisesta satamasta tai vanhasta kaupungista!

toffe    28.08.2015    Hanian ostokset    Hania

Näistä löytyy myös tuolta 3-4 kertaisella hinnalla, pikku kävely sinne mutta kannattaa 25 paria tuli ostettua itsele, lapsille ja lastenlapsille 25 paria 174€

VOI & NOI - Hania Kengät vähittäis- ja tukkukaupan - Hania

Kissamou Street 181 & Saridantoni Street 1, 731 36 Hania Kreikka

Ostoksiako?

Vieras    03.10.2014    Agia Marinan ostokset    Agia Marina

Jos on ihan pakko jotain ostoksia tehdä, niin niitä kyllä voi tehdä Agia Marinan ja Plataniaksen lomakylien kaupoistakin, mutta tietenkin Hanian kaupungissa on vielä enemmän valintamahdollisuuksia. Hanian kaupungissa kauppahalli Agorassa oli hintataso hiukan halvempi kuin Agia Marinan ja Plataniaksen kaupoissa. Agora on muutenkin ihan kiva käydä katsomassa. Niin ja Hanian kaupungin torimarkkinoilla kannattaa käydä, jos aikoo ostaa todella edullisesti.

Ostettavaa kyllä löytyy...

Vieras    07.02.2014    Agia Marinan ostokset    Agia Marina

Agia Marinan kylässä on kauppoja ja putiikkeja, joita on erityisesti myös Plataniaksen kylässäkin, jonne on vain pieni kävelymatka Agia Marinasta. Pääosa kaupoista ja putiikeista on yhden ja saman rannan lähellä menevän tien varressa ja sivukaduilla, joten ne löytää kyllä helposti. Joku kyseli meno- ja biletyspaikkoja ja niitä löytyy nuorisolle ja nuorekkaan mielen omaaville kyllä nimenomaan Plataniaksen kylästä.

oliivikosmetiikkaa

Edith    17.11.2012    Plataniaksen ostokset    Platanias

todella hyvää oliivikäsirasvaa ja monenlaista muuta oliivikosmetiikkaa Plataniaksesta alan liikkeestä

Nahkakatu

Tuutikki100    29.08.2010    Kreetan ostokset    Kreeta

Aivan Kreetan keskustassa on pieni katu, ns.nahkakatu, jonka varrella on lukuisia nahkatuotteita myyviä liikkeitä. Löytyy laukkuja, kenkiä, lompakoita, vöitä ja muita nahkatuoteita joka makuun. Pelkkä nahantuoksu jo houkuttelee!

Hanian kauppahalli

Karhu-äiti    24.07.2009    Hanian ostokset    Hania

Kauppahallit ovat tietysti aina eksoottinen kokemus, ja niin Haniassakin. Kylmätiskiltä voit ostaa vuohen- tai sianpään tai vaikkapa kokonaisen nyljetyn kanin. Eipä tehnyt illalla mieli kania ravintolassa. Kauppahallista löytyy tietysti kaikki normituristitavara keramiikka- ja nahkamyymälöineen. HInnat ovat kutakuinkin samat kuin kauppakujillakin. Kala- ja juustotiskien tuoksut ovat "huumavia".

Perinteinen kyläkauppa Heretakis,Nea horassa.

Johanna Litmo    12.11.2008    Hanian ostokset    Hania

Monet varmaan muistavat minut Hotelli Alexiasta tai Kultasepänliike Mitsikolavaksesta..Aikansa kutakin.Olen alottanut työt perheyrityksessämme,Appi 84.v ei enää jaksa auttaa miestäni Manolista.

Kyläkauppaamme laajennetaan parhaillaan ja lisätään valikoimia.

Meiltä löydät perinteiset ja aidot tuliaiset. Rakia,retsiinaa,viiniä ja konjakkia suoraan tynnyristä,mausteista,irto feta,graviera ym.

Web sivuja tehdään talven aikana,kunhan remontti valmis.

Meidät löydät torstai maalaisrarkkinoiden läheisyydestä.Valestra 2, Nea Hora.Tulkaahan moikkaan sekä uudet ja vanhat Tutut.Ja samalla voin antaa hyviä vinkkejä Haniasta.

Markkinahumua

jaana.m    30.06.2008    Kato Stalosin ostokset    Kato Stalos

Haniassa kahdesti viikossa markkinat. Kannattaa käydä.

Hanian Nahkakatu

Miiaaa    02.06.2008    Kreetan ostokset    Kreeta

Hanian keskustan sydämmessä sijaitsee aika kuuluisa nahkakatu, mutta ei ne tuotteet minusta kauhean laadukkaita ollut. Mlkeempä samanlaisia kun suomestakin voi ostaa...

Kultasepänliike Hania Nahkakuja

simali    18.05.2008    Kreetan ostokset    Kreeta

Täältä löydät myös suomalaista palvelua.

Katso www.mitskolavas.com.

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.