Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Kreetalla

Ravintola Astrea Plataniaksessa

Vieras    25.01.2023    Kreetan ravintolat ja baarit    Kreeta

Erinomaista ruokaa! Ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta. Plussaa upeat maisemat terassilta.

Hyvä ruokapaikka

Vieras    23.10.2019    Kreetan ravintolat ja baarit    Kreeta

Hercules rantakadulla Rethymnonissa oli positiivinen yllätys. Ruoka oli tähän mennessä parasta, kaikki tuoretta, eikä hintatasokaan mitenkään ylihintainen. Mukava merinäköala.

tympeä rantakatu

Vieras    06.10.2017    Hersonissosin ravintolat ja baarit    Hersonissos

Useampi nettikirjoittaja on suositellut illastamaan kaupungin sivukaduilla ja ohittamaan rantakadun paikat. Rantakadulla on ainoastaan kaunis meri siinä vieressä. Sisäänheittäjistä osa on hyvin tunkeilevia, osa fiksumpia. Ruoka ei ole niin herkullista eikä palvelu niin ystävällistä kuin kaupungilla.

Pikku kylän ravintolat todella romanttisia

Vieras    15.09.2016    Agios Nikolaoksen ravintolat ja baarit    Agios Nikolaos

Hyvää ruokaa ja ystävällisiä ihmisiä. Ravintolat pohjattoman järven lähettyvillä ovat mahtavia! Pita gyrokset nam!

Hot. Alexia yllätti positiivisesti

Hot. Alexian sijainti aivan loistava, rannan vieressä. Suositun rantabaarin ruoka hyvää. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Eräs pariskunta ollut 11 kertaa tässä hotellissa. Agia Marinan ravintoloista: 1. Horiatiko, hyvä ruoka, 2. Olivi, paras musaka, kiva rauhallinen paikka 3. Pirgos, erinomainen ruoka. miinukset: keittiö kiireinen, ainekset lopussa (vain yksi kala :-), vilkkaan päätien varrella. 4. Romeos, hyvä ruoka, symbaattinen paikka. 5. Horiatiko Gonia, musaka hyvä, stifado pettymys. Iiiisot annokset. Yliystävällinen henkilökunta. 6. Aletri, pettymys. Erikoismaininta: Saarikierroksen ruokapaikka, Drimos taverna. Hieno kokemus!!

Neon Ravintola Venetsialaisessa satamassa

toffe    28.08.2015    Hanian ravintolat ja baarit    Hania

Varoituksen sanaa eksyimme sinne yhden kerran ja se riitti..

Ruoka oli ala arvoista, liha sitkeää ja jänteitä täynnä..

Seurattiin parin viikon ajan ravintolaa, tämä oli melkein aina tyhjä, joskus joku sinne eksyi, kun muut ravintolat piukkaan pakattu tämä Neon ja sen oikeanpuoleinen toinen ravintola kärsivät asiakkaiden puutteesta.

vihdoin huippuhyvää ruokaa

Vieras    04.08.2015    Retimnonin ravintolat ja baarit    Retimnon

ennen matkaa lueskelin mielipiteitä fortezza linnoituksen lähistöltä ruokapaikkoja.taverna loggia yllätti miten voi ruokaa olla niin huippuhyvää.pettymyksiä oli ihan riittämiin.yksi viidestä eri ravintola ruuista oli hyviä.kokeiltiin kalaruokia,vartaita,hampurilaisia,pizzoja.vartaat taverna loggiassa oli namnam.kannattaa kokeilla.ei sisäänheittäjää ja vielä ruokalista suomeksi

kreeta

Vieras    07.12.2014    Kreetan ravintolat ja baarit    Kreeta

koin matkallani että kreeta on enemmänkin perheloma paikka. saari oli kaunis ja mieluinen lomakohde, mutta en suosittelisi sitä niinkään nuorille jotka toivovat lomaltaan juhlimista. baareja voi löytyä enemmän hanian puolelta, mutta pienemmät alueet olivat suht rauhallisia ainakin oman lomani aikaan.

Ideon

Vieras    03.10.2014    Retimnonin ravintolat ja baarit    Retimnon

Olimme kesäkuussa 2013 viikon matkalla Retimnonissa ja asuimme Ideon -hotellissa, jossa söimme päivittäin hotellin ravintolassa seisovasta pöydästä hyvää kreikkalaista ruokaa.

Alexia

Vieras    03.10.2014    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Olimme elokuussa 2014 viikon lomamatkalla Agia Marinassa ja Alexia-hotellissa. Söimme päivittäin kreikkalaista ruokaa Alexian ravintolassa, jossa oli hyvä ruoka ja hintakin oli kohtuullinen, eli n.20-25 euroa yhteensä kahdelta henkilöltä.

Ravintola Sokrates

Vieras    23.06.2014    Plataniaksen ravintolat ja baarit    Platanias

Ravintola Sokrates sijaitsee yläkylään johtavan tien varrella, heti suuren, keskellä tietä kasvavan suuren oliivipuun jälkeen, tien vasemmalla puolella.

Ravintolan ilmapiiri on miellyttävä, henkilökunta on ystävällistä ja terassilta on kauniit maisemat. Ravintolalla on yksittäisannosten lisäksi valmiita 'settejä', joihin kuuluu ouzo, kreikkalainen salaatti, leipä, pääruoka sekä puna/valkoviiniä valinnan mukaan.

Ravintola kuuluu vakiokohteisiimme Plataniaksessa.

Ravintola Sunset

Vieras    23.06.2014    Plataniaksen ravintolat ja baarit    Platanias

Jos haluat syödä hyvää kreikkalaista ruokaa ja nauttia kauniista maisemista yli Plataniaksen kylän, kannattaa ehdottomasti kokeilla ravintola Sunsetiä.

Se sijaitsee matkalla 'yläkylään' eli lähdetään nousemaan yläkylään vievää tietä, mennään pienen matkaa ohi vanhan, keskellä tietä kasvavan oliivipuun, kunnes saavutaan pienen, kioskin kokoisen kaupan kohdalle (tien vasemmalla puolella). Minikaupan kohdalta lähtee kapea tie/kuja kohti Ravintola Sunsetiä ja siinä on myös kyltti Restaurant Sunset 80 m.

Olemme käyneet useita kertoja Plataniaksessa ja vasta nyt löysimme tämän mukavan ja kauniilla paikalla sijaitsevan perheravintola Sunsetin. Ehkä se on jäänyt huomiotta, koska se sijaitsee hieman sivussa eikä sillä ainakaan nyt kesäkuussa ollut sisäänheittäjää.

Sen sijaan kuulimme paikalliselta pariskunnalta huonoja kommentteja ravintola Astreasta. Siellä tehdään vahvoja paukkuja ja omankin kokemuksen mukaan yritetään juottaa ihmiset humalaan. Tuodaan pöytään juomia, joita emme edes tilanneet. Liian tyrkyttävä meininki, mutta kuka mistäkin pitää....

Ravintola, merinäköala

Vieras    09.06.2014    Plataniaksen ravintolat ja baarit    Platanias

Huikea näköala pöydistä. Ihanan ystävälliset tarjoilijat ja mehukasta kana souvlavia! Nam!

klubit agia marinssa

Vieras    09.01.2014    Agia Marinan ravintolat ja baarit    Agia Marina

Olemme menossa 6 hengen porukka + yksi lapsi agia marinaan. Onko tuolla yhtään tanssiklubeja nuorisolle? ja miten shoppailu tuolla onnistuu? :D

Paras taverna

Vieras    21.09.2013    Plataniaksen ravintolat ja baarit    Platanias

Tulimme eilen Plataniaksesta. Siellä olemme käynteet jo toistakymmentä kertaa. Tuttu paikka siis.

Testasimme tälläkin reissulla pari entuudestaan meille tuntematonta tavernaa. Yksinkertaisesti voi todeta , että Plataniakasessa ei huonoa ruokapaikkaa olekaan. Mutta ehdoton ykkönen on ASTREA. Sinne pääseen keskusaukion Hanian puoleisesta päästä yläkylään lähtevää katua pitkin. Tätä katua kiivetään ylös, eikä käännytä missään vaiheessa vasemmalle tai oikealle. Matkalla ohitetaan mm. sellainen kiva kohta jossa keskellä katua kasvaa puu. Matkan loppupäässä tie kääntyy melko jyrkästi vasemmalle. Vielä vähän matkaa ja oikealle puolelle jää kirkko.

Tässä vaiheessa ASTREAn pihalla jo varmaan näkyykin Dimitri, joka on paikan "sisäänheittäjä". Dimitri ilahtuu ikihyviksi heti kun kuulee tulijoiden puhuvan suomea! Dimitri on poikkeuksellinen sisäänheittäjä: Ei vänkää väksin ja ymmärtää jos haluatkin jatkaa matkaa. Mutta jos haluat hyvää ruokaa ja käsittämättömän mukavan

henkilökunnan palvelua ja jos vielä haluat tulla tosihyvälle tuulelle niin älä ohita ASTREAA.

Niin. Henkilökunta tulee helposti kilistämään kanssasi ja saattaa itsekin siemaista tilkan Ouzoa. Saattaapa joku henkilökunnasta tulla tarjoamaan koko seureueelle ilmaiseksi ouzot. Varsinkin jos kysyt henkilökunnalta: "What time is it.... Is it ouzotime?"

Esimerkiksi Stifado -lihapata on tosihyvä ja annos reilun kokoinen. Hinantkin ovat kohdallaan.

Ja kaupan päälle saat vielä hukeat näkymät, Astreassa on sellainen ulkoilmaterassi joka näyttää olevan tyhjän päällä. Sieltä avautuu näkymä ohi kylän merelle asti.

Paikan pomo ja omistaja on Jorgos.

Oletko vieraillut Kreetalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.