Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Krakovassa

Krakova ja ympäristö

Vieras    22.11.2018    Krakovan nähtävyydet    Krakova

Kävimme neljän päivän matkalla Krakovassa. Vanhakaupunki, Wawelnin linna ja Kazimierz ovat todella näkemisen arvoisia. Yksi päivä kului Auschwitz-Birkenaun keskitysleirimuseokäynnillä. Koskettava kokemus, jota voi suositella kaikille (poislukien pienet lapset). Lisää tarinaa ja kuvia blogissani:

worldisaweiredplacetolive.bl...vanha.html

WAWELIN LINNA

toffe    04.07.2018    Krakovan nähtävyydet    Krakova

Täytyy sanoa et Wawelin linna oli pettymys maksoimme kolmeen paikkaan missään sisäosassa ei saa kuvata ollenkaan.. tornissa jossa ei muuta kuin kiipeämisen riemu sai kuvata.. mutta muualla ei ollenkaan. sain valvojan perääni kulki ihan kintereillä, itse toimin valvojana ja en ihmisten kantapäillä kävele ja meidän linnassa saa kuvata mutta ilman salamaa.... ihmettelin ensimmäistä osuutta vallan jotain kaakelin paloja ja jotain kivipaasin paloja palkkien päällä, ja jossain kohtaa oli argeologinen kaivaus,, se oli kyllä monille suuri pettymys..

Nähtävyyksiä

Vieras    13.04.2012    Krakovan nähtävyydet    Krakova

Suosittelen Krakovan matkaajia ehdottomasti vierailemaan Auschwitzin keskitysleirillä, Wieliczkan suolakaivoksilla, Marian kirkossa, Verkahallissa ja Wavelin linnassa. Nähtävyydet olivat hienoja ja mielenkiintoisia eikä sisäänpääsymaksut päätä huimaavia. Marian kirkko on todella upea.

Maanalaisessa vanhankaupungintorilla en suosittele käymään. Liput olivat kalliita verrattuna nähtävyyden tarjontaan ja kiinnostavuuteen. Se oli tylsä ja pieni nähtävyys jolta odotimme paljon enemmän.

Krakova on kaunis kaupunki muutenkin ja nähtävää riittää monelle päivälle.

Oletko vieraillut Krakovassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.