Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Krakovassa

upea Krakova

Vieras    09.10.2016    Krakovan ravintolat ja baarit    Krakova

Krakova on upea ja romanttinen kaupunki. Nähtävää ja koettavaa on paljon ja vaikka miten useasti siellä käy niin ikävä takaisin on aina kova. itse nautin suunnattomasti boheemista kazimierzin kaupunginosasta, joka kuhisee elämää ympäri vuorokauden. En suosittele turistikierrosta alueelle vaan kannattaa sinne lähteä kiireettömästi vaeltamaan. Katsomaan ja tutustumaan siihen mitä paikalliset siellä tekee ja missä he käy. Alueella on monta synagogaa, joissa kannattaa käydä tutustumassa, myös juutalaisenkulttuurin museo löytyy. Kesällä vietetään myös juutalaisen kulttuurin festivaaleja alueella.

Wisla joen toisella puolen on Schindlerin tehdas, joka ei ole ihan tavallinen museo vaan hieno performanssi Puolan historiasta aina toisen maailman sodasta kommunismin vallan alle. Plac Bohaterow getta ja sen vieressä oleva entinen apteekki on tutustumisen arvoinen paikka.

Olen kirjoittanut blogiini viime kertaisesta matkastamme Krakovaan, kymmenen postausta, jotka sisältää elämää Kazimierzissa, nähtävyyksiä ja ravintoloita, joissa kannattaa käydä. villananna.blogspot.fi/searc...bel/Krakow

Krakovassa kannattaa ehdottomasti käydä.

Sattumalta löydetty hyvä ravintola

Vieras    28.01.2012    Krakovan ravintolat ja baarit    Krakova

Suosittelen lämpimästi Krakovaan matkaavia syömään ravintola Roosterissa.

Osoite on: ul.Szczepanska 4.

Ruoka oli todella hyvää ja tarjolla oli myös muutamia puolalaisia ruokia. Vodkaa sai montaa laatua ja viinivalikoimakin oli hyvä. Juomien kanssa sai pienen popcorn-astian.

Palvelu oli todella hyvää ja miesten iloksi tarjoilijat työskentelevät pikkuruisissa shortseissa.

Ravintolan paras puoli oli oma puoli tupakoiville.

Ruoka oli mielestäni aika huonoa Krakovassa mutta tämä ravintola oli iloinen yllätys ja ruokakin oli halpaa.

Esimerkiksi pierogeja ja kaksi lasia viiniä ja pullo kivennäisvettä maksoi noin 7e.

Oletko vieraillut Krakovassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.