Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sri Lankan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 3

Sydämmellisiä ihmisiä

Vieras    31.03.2017    Negombon muita vinkkejä    Negombo

Olin helmi-maaliskuun vaihteessa lomalla täällä.Ihmiset mahtavia,ystävällisiä ja avuliaita.Sää oli mitä mahtavin,lämmintä.Hyttysmyrkkyä kannattaa ottaa mukaan,moskiitot tosi ärhäköitä.Kannattaa ostaa kingcoconut

öljyä,käytin sitä koko loman,autto punottavaan ihoon,ruskettu kauniista (toki käytä myös aurinkorasvaa),hääti jopa moskiittoja.

Tutuistuin paikalliseen Nilantha Pradeep nimiseen hullun hauskaan tyyppiin,tekee retkiä Negombon ympäristöön ja tietää kivoja paikkoja jota ei välttämättä ite löydä.Hänet saa kiinni/contac +94775192370 tai/or [email protected]

If yuor want so fun servis,take contac Nilantha.

Suositukset Sri Lanka

Rambutan    28.03.2017    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Parin viikon reissu kuumalla Sri Lankalla takanapäin, monta uutta kokemusta ja näkemystä rikkaampana. Oli ensimmäinen kerta saarella mutta ei varmastikaan viimeinen. Parissa viikossa ei kaikkea ehdi nähdä ja kokea!

Matkaa suunnitellessa tutustuimme mm. Napsussa matkailijoiden kokemuksiin Sri Lankasta. Kiitos kirjoittajille! Kirjoituksista oli paljon hyötyä mm. kokemuksiin Haya Lankasta/ Ishusta. Hän vastasi meidän kuljettamisista ja retkistä.

Ishu on huolellinen, ystävällinen ja luotettava kaveri! Näimme ja koimme paljon mielenkiintoisia juttuja hänen opastuksellaan. Lisäksi hänen palvelunsa ovat edullisia verrattuna esim. TUI:n vastaaviin. Kannattaa valmismatkalaistenkin kysellä Ishun palveluksia!

Suosittelen lämpimästi!

Hyvä paikallinen toimija

Pikkis66    22.03.2017    Unawatunan muita vinkkejä    Unawatuna

Tultiin juuri reissusta.15 päivää seikkailua.

Pelkät lennot otettiin TUI.lta.

Kiertomatkat ja hotellit paikalliselta, joka löytyi täältä.

www.hayalanka.com Ishun puh: 0094 773912347 tai 0094717312347. WU: 0094717312347

Käytiin Safarilla, kiipeilemässä, tee-tehtaassa ja lukuisissa muissa kohteissa.

Loppuloma rantailtiin Bentotassa ja Unawatunassa.

Oltiin Ishulle budjetoitu 3 tähden hotellit, osoittautuivat vastineeksi rahoille.

Matkaa tehtiin hyväkuntoisella vanilla, joka osoittautui tarpeelliseksi.

Vaikka välimatkat eivät ole pitkiä, aikaa paloi joskus 120km matkaan 5h, silloin oli hyvässä autossa mukava maailmaa töllistellä.

Ishu oli rento, joustava, mutta huolehtiva kaveri. Suosittelen isosti.

Hyvä kuljetusyritys

Tepkor    14.03.2017    Unawatunan lennot & liikenne    Unawatuna

Ishun löysin täältä napsun kautta. Oli luotettava ja siistit autot. Hän haki meidät lentokentältä ja myös vei loman päätyttyä takaisin lentokentälle. Viestittely toimi hyvin whats upin kautta ja voin suositella.

Sri Lanka: Haya lanka -paikallisopas

Kuparit9    17.02.2017    Kandyn nähtävyydet    Kandy

Takana kymmenen uskomatonta päivää Sri Lankan paratiisisaarella. Niinkin lyhyessä ajassa ehdin kuitenkin tehdä tosi paljon, kun palkkasin paikallisoppaan, joka otti huomioon kaikki toiveeni ja räätälöi matkapaketin!

Suosittelen Hay lanka -matkatoimistoa (ks. nettisivut)), jonka omistaja on dynaaminen nuorimies Ishu. Upean tila-auton kuljettajana toimi symppis Safwan. Molemmat puhuvat hyvää englantia. Laiska ja mukavuudenhaluinen haettiin lentokentältä, kuljetettiin toivekohteisiin ja kipattiin illaksi laadukkaaseen hotelliin. Erittäin mukava, helppo ja ennen kaikkea edullinen ratkaisu! Sovitun ohjelman lisäksi Ishu järjesti myös ekstra-ohjelmaa, hauskoja yllätyksiä pitkin matkaa. Katso matkatoimiston tiedot: www.hayalanka.com

Ishun puh: 0094 773912347 tai 0094717312347. WU: 0094717312347

Pienellä saarella on kaikkea: upeita temppeleitä ja kalliopalatseja, teeviljelmiä ja maustetarhoja sekä mm. siirtomaatyylisiä rakennuksia. Kansallispuistoissa voi bongata norsuja ja krokotiilejä, meriretkellä delfiinejä ja valaita, sademetsäretkellä liskoja ja käärmeitä. Ihana oli lillua Intian valtameressä ja rentoutua biitsillä.

Ishu auttoi monin tavoin kaikissa käytännön ongelmissa, rahanvaihdosta apteekkiasioihin. Luotettavaa palvelua ja täysi vastine sijoitetulle rahalle! Annan mielelläni lisätietoa: [email protected]

Luotettava taksikuski Kandyssä

Vieras    02.02.2017    Kandyn muita vinkkejä    Kandy

Meillä oli erittäin luotettava ja ystävällinen taksikuski, joka vei meidät autolla Kandystä Sigiriaan ja takaisin. Päivämme alkoi klo 6 ja päättyi klo 15.Auto oli uusi hybridiauto, Honda merkkinen jolla matkanteko sujui miellyttävästi.Kuski kertoi asioita matkan varrella puhuen hyvää englantia ja pysähtyi mm. muutamaan temppeliin ja maustepuutarhaan.Perillä Sigiriassa olimme muistakseni n.2,5 tuntia.Takaisin tuodessa Kandyyn hän käytti meitä vielä Kandyn näköalapaikalla jossa söimme hyvän ruoan. Kuski veloitti meiltä 8000 LKR eli n. 50-55 € kurssista riippuen. Jos tarvitsette Kandyssä luotettavaa ja ystävällistä taksikuskia niin tässä on hänen puh.numeronsa : + 94776167376 nimi on Hash ( ei ehkä oikein kirjoitettu... )Törmäsimme Sri Lankassa monenlaisiin kuskeihin ja valitettavasti suurin osa yritti kusettaa turistia jollakin tavoin. Mutta tämä kuski oli todella luotettava ja hyvä kuski, kaikki meni kuten oli sovittu.Suosittelen lämpimästi!

Ulla Ollikainen

Hayalanka

Antti-73    15.01.2017    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Päätimme aiemmista vuosista poiketen viettää 2016 joulun lämpimässä. Tutkimme eri matkakohde vaihtoehtoja ja lopulta päädyimme Sri Lankaan. Tärkeitä syitä valintaan oli mm. se että siellä oli vuodenvaihteessa riittävän lämmintä, matkakustannukset pysyivät vielä suhteellisen hyvin kurissa ja kohteessa riittää myös nähtävää, eli ei pelkkää rannalla makoilua. Lähdimme matkaan juuri ennen joulua 23.12.2016 ja palasimme kotiin 7.1.2017.

Alkuun ajattelimme tehdä omatoimikiertueen ympäri Sri Lankaa, mutta tutustuttuamme maahan internetin välityksellä päädyimme ottamaan yhteyttä Hayalanka nimisessä matkatoimistossa Mohamed Israthiin (eli ”Ishu”). Kävimme keskustelua Ishun kanssa siitä mitä haluamme ja ehdimme nähdä. Keskusteluiden perusteella päädyimme ohjelmaan jossa vietimme 8 yötä kiertäen osan maata nähden meille mieluisimmat kohteet ja viimeiset 6 yötä Bentota nimisessä rantakohteessa. Kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella Ishua ja Hayalankaa. Retkemme hienoimpia kohteita olivat mm. Sirigiya, orpojen elefanttien koti, Nuwara Eliya – Ella junamatka, elefanttisafari jne… Bentotassa hotellimme sijaitsi muutaman kilometrin päässä keskustasta rauhallisemmalla paikalla jossa oli upea hiekkaranta.

Eli jos olette matkaamassa Sri Lankaan ja haluatte nähdä enemmän kuin hiekkarannan, niin kannattaa ehdottomasti ottaa ajoissa yhteyttä Ishuun. Ishu on nuori ja tarmokas kaveri joka uurastaa aamusta iltaan jotta asiakkaansa olisi tyytyväinen. Ennen kaikkea matkaaminen paikallisen luotettavan henkilön kanssa on turvallista ja helppoa. Ishun yhteystiedot, puhelut: 0094 77 39 12347 ja whatsapp: 0094 71 73 12347.

Jos haluat kysellä lisätietoja, niin minulle voi laittaa sähköpostia: [email protected]

Lomaterveisin: Antti, Heidi ja Joona

Haya Lankan sivut ja yhteydet toiminnassa

Vieras    11.01.2017    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Haya Lanka matkatoimiston sivut toimivat jälleen osoitteessa

www.hayalanka.com

sekä puhelinnumerot:

Mobile : +94 76 844 3220 / +94 75 238 0403 +94 71 731 2347

Luotettava matkanjärjestäjä Mohamed Israth palveluksessanne.

Haya Lanka matkanjärjestäjän sivut on hakkeroitu

Vieras    01.01.2017    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Sain tänään 1.1.2017 tiedon, että Haya Lanka matkanjärjestäjän sivut on hakkeroitu ja joku muu käyttää [email protected] sähköpostia. Oikean Ishun tavoittaa parhaiten whatsup numerosta +94 717 312 347 tai puhelimella +94 7739 12347

Jos olet tilannut Haya lankan kautta palveluja, niin vamistu ennen maksamista puhelimitse, että olet tekemisissä oikean henkilön kanssa tai sovi maksusta paikan päällä.

Napsu-sivustolta löytyy suositukseni hänen firmastaan. elina.itkonen(at)gmail.com

Lisää tietoa....

Pirva    13.11.2016    Negombon vaarat ja ongelmat    Negombo

Olen menossa Negomboon jouluna ja olen yrittänyt sähköpostitse ottaa yhteyttä Erkkoon, mutta minun iPadistani ei löydy tuota alaviivaa, joten se on deliver...

Mikä avuksi, kysyy yksinäinen matkailija?

Sri Lanka lokakuussa 2016

Vieras    01.11.2016    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Olimme lokakuussa 2016 serkkuni kanssa 21. ladylomalla Sri Lankassa. Löysimme netin kautta tietoja Haya Lanka -matkatoimistosta ja varasimme lentokenttäkuljetuksen sekä sisämaan kiertomatkan Haya Lankan kautta. Reittimme kulki Negombo-Kandy-Nuwara Eliya-Ella-Beruwala. Saimme kokea hienoja elämyksiä ja yllätyksiä sekä tutustuimme paikkoihin joihin emme itse omatoimisesti olisi löytäneet. Meistä pidettiin todella hyvää huolta ja kaikki toimi sovitusti. Ilmapiiri oli rento ja mukava, kyyti turvallinen ja vitsit hyviä.

Voimme suositella!

www.hayalanka.com/, E-mail : [email protected]

Jos haluat lisätietoja, niin sähköpostini on elina.itkonen(at)gmail.com

Suomenkielinen paikallisopas

Vieras    21.08.2016    Sri Lankan muita vinkkejä    Sri Lanka

Vieläkin muistelen lämmöllä paikallisopastamme Prasadia Sri lankan matkallamme 2011!

Kompuroivalla kielitaidolla varustetut keski-ikäiset pääsivät reppureissaajien tasolle paikallisoppaan avustuksella. Eikä ollut kallista, vaan edullisen mukava kiertomatka Sri lankan keskiosissa.

Prasad oli vuosia sitten opiskellut Suomessa ja taisi vielä jonkin verran kieltämme.

Hän kommunikoi myös englanniksi ja kertoi aloittaneensa saksan opiskelun.

Erittäin mielyttävä ja kohtelias tyyppi.

www.prasadtours.com/

Suosittelen

www.prasadtours.com/

Sri Lankan matka

Vieras    21.02.2016    Negombon nähtävyydet    Negombo

Päivitys lomareissuumme 31.10 - 15.11.2014 SriLankaan.

Silloinen matkaoppaamme on perustanut oman matkatoimiston jossa hinta-laatu suhde on säilynyt edelleen erinomaisena.

Edelleen pakettiin kuuluu opas ja kuljettaja, Mohamed toimii oppaana ja mukaan tulee aina autokuljettaja.

Mohamedin uuden yhtiön nettiosoite on: www.hayalanka.com

Kannattaa vierailla sivuilla tutustumassa kohteisiin ja pyytää tarjous.

Me saimme 100% vastineen sille rahalle jonka marraskuussa 2014 maksoimme Mohamedille. Mohamedin tavoittaa puhelinnumerosta 0094717312347 tai email: [email protected] sekä yhtiön sivuilta: www.hayalanka.com

Ps. myös lentokenttäkuljetukset järjestyvät hänen kauttaan.

Jos haluat lisätietoja niin minun email osoite on [email protected]

Lepää ja virkisty pikkukaupungin rauhassa

Vieras    04.11.2015    Hikkaduwan nähtävyydet    Hikkaduwa

Suosittelen tekemään Hikkaduwasta parin päivän retken sisämaahan. Ambalangodan kaupunkin on sopivan kokoinen, ostosmahdollisuuksia ja ravintoiloita riittää mutta turisteista ei näy vilaustakaan. Ihanan rento kaupunki, josta löytää myös parhaan maustekaupat, sijaitseehan se kaneliviljelmien keskellä.

Suosittelen Homestay Orchid majoitusta lähikylässä, Batabolassa. Aivan mahtavan lämminhenkinen paikka, jonka omistajat puhuvat hyvää englantia.

Superwellcome homestay in perfect location

Vieras    04.11.2015    Hikkaduwan hotellit    Hikkaduwa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: Homestay Orchid

Tämä majatalo oli mahtavinta koko lomallamme. Jos haluat tutustua paikalliseen elämän menoo, mene tänne. Omistajapari on aivan ihana ja tunnelma lämmin, tuntui siltä kuin olisi mummolaan tullut. Padmi opetti minua kokkaamaan curryja ja teki minusta Sri Lankan prinsessan sarillaan. Illallisen lisäksi aamiainen oli loistava ja sänky oikein mukava.

Rupert kävi esittelemässä meille läheisen kaneliuute tehtaan sekä matkusti kanssamme läheiseen kaupunkiin jotta löydämme oikeat masteet ja hopper-pannun. Huone on iso ja siisti ja ikkunoista avautuu näkymä upeaan puutarhaan, josta saimme poimia kypsiä papajoita ja aloe veraa. Omistaja järjestää pyydettäessä myös retkiä sekä hääjärjestelyitä.

Sijainti on mainio, Hikkaduwan turistikaaos jää 15km päähän ja Batabolan kylän elämää on mainiota tarkkailla ja paikallista ruokaa maistella. Lähellä on myös isompi kaupunki, Ambalangoda, johon on hyvät bussiyhteydet. Sieltä löytyy shoppailumahdollisuuksia ja turistivapaata rentoa kaupunki elämää. Suosittelen lämpimästi viipymään ainakin pari yötä viidakon rauhassa, vaikka vesiputouksille sekä tee- ja kaneliviljelmille pyöräillen. Homestay Orchidiin pääsee Hikkaduwasta paikallisbussilla tai tuktukilla (tingi, 700 rupiaa on sopiva hinta).

Pelkästään majoitus on tarpeeksi hyvä syy mennä tähän pikkukaupunkiin!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sri Lankassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.