Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Sri Lankassa

Tärkeä tietoa liittyen Haya Lankasta matkatoimistoon Sri Lankassa

Vieras    06.07.2019    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Haya Lankan järjestämistä matkoista oli tullut kysymyksiä suomalaisilta asiakkailta, jotka haluavat matkustaa Sri Lankaan. Yksi kysymys on ollut, että järjestääkö toimisto matkoja vain suomalaisille. Haya Lanka haluaa vastata tulleisiin kysymyksiin.

Haya Lanka järjestää matkoja kaikille Sri Lankaan tuleville ympäri maailmaa. Matkatoimistolla on ollut paljon asiakkaita Skandinaviasta ja etenkin Suomesta, koska hyvästä palvelusta ja hienoista kiertomatkoista on tullut paljon hyvää palautetta.

Toinen kysymys on koskenut hintoja liittyen matkatoimiston järjestämiin kiertomatkoihin Sri Lankassa. Haya Lankan toimisto räätälöi jokaisen matkan asiakkaan toiveiden mukaisesti, sisältäen myös elämyksellisiä yllätyksiä. Jokainen matkatoimiston järjestämä kiertomatka on erilainen, ja tämän vuoksi hintoja on vaikea eritellä. Haya Lanka toivottaa jokaisen asiakkaan tervetulleeksi Sri Lankaan ja takaa unohtumattoman kokemuksen tässä upeassa maassa. Toivomuksia ja kysymyksiä liittyen Sri Lankan matkaan on helppo kysyä suoraan Ishulta whatsuppin kautta, +94 717312347

Haya Lankan arvosteluja englanniksi

Vieras    11.04.2019    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Tässä useasti mainittu ja kehuttu Haya Lankan palveluja, mutta yritin hakea myös arvosteluja englanniksi eikä löytynyt yhtään, mistähän mahtaa johtua? Kohdistaako ko. matkatoimisto palveluja ainoastaan suomalaisille? Toinen asia, jota ihmettelin, että mistään ei löydy mainintaa niiden hinnoista, vaikka muissa arvosteluissa yleensä kerrotaan paljon mikäkin matka maksoi.

Menossa Sri Lankaan

Vieras    09.02.2019    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Olemme varanneet myös Ishun kautta 7 päivän kiertomatkan. Perheen kanssa menemme kuukauden päästä ja tuo hieronta kuuluu kaikille aikuisille. Ei tullut mieleenkään,että matkatoimiston mies ketään itse hieroisi vaan hotellin span työntekijä.... Vähän hirvittää ennakkoon maksaa, joten pyysin matkasuunnitelman ja laskun erikseen s-postilla.

Kaunis maa

Vieras    13.12.2018    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Moni on täällä mainostanut Haya Lankaa ja itsekin sitä käytin. Naisena lapsen kanssa tuli kuitenkin ongelmaksi matkaoppaan jatkuvat whats up-viestit, jossa hän ehdotteli kaikkea "hieronnasta" alkaen. Hän ilmeisesti oletti, että eronnut pohjoismainen nainen on jotenkin helppo saalis.

En siis suosittele tuota matkatoimistoa, mikäli olet naisena yksin tai vain lapsen kanssa lähdössä.

Muutoin järjestelyt toimivat pääosin kyllä ja lopulta kuskimme (joka oli naimisissa oleva ja eri kuin tämä pääpomo) oli oikein mukava ja asiallinen.

Haya Lanka matkanjärjestäjän sivut on hakkeroitu

Vieras    01.01.2017    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Sain tänään 1.1.2017 tiedon, että Haya Lanka matkanjärjestäjän sivut on hakkeroitu ja joku muu käyttää [email protected] sähköpostia. Oikean Ishun tavoittaa parhaiten whatsup numerosta +94 717 312 347 tai puhelimella +94 7739 12347

Jos olet tilannut Haya lankan kautta palveluja, niin vamistu ennen maksamista puhelimitse, että olet tekemisissä oikean henkilön kanssa tai sovi maksusta paikan päällä.

Napsu-sivustolta löytyy suositukseni hänen firmastaan. elina.itkonen(at)gmail.com

Lisää tietoa....

Pirva    13.11.2016    Negombon vaarat ja ongelmat    Negombo

Olen menossa Negomboon jouluna ja olen yrittänyt sähköpostitse ottaa yhteyttä Erkkoon, mutta minun iPadistani ei löydy tuota alaviivaa, joten se on deliver...

Mikä avuksi, kysyy yksinäinen matkailija?

hirveä hotelli

emppu777    02.03.2009    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

siis aivan karsee hotelli onneks oltii vaa yks yö. ne lakanat oli ihan ruskeet liasta niinku oli tapetitki. aamiaine sentää oli ihan ok paitsi että sielt leiväst löyty mato yäk!!! joten ei kannata mennä!!! ; )

Uiminen

Moddei    12.02.2009    Negombon vaarat ja ongelmat    Negombo

Kaunis ihana hiekkaranta voi olla kohtalokas hyvällekkin uimarille. Virta todella vie. Jos kuitenkin on ihan pakko niin kuin mulla niin.. Hotellilta voi pyytää hengenpelastajan seuraamaan polskuttelua.

Vaarat

kaila    06.02.2009    Sri Lankan vaarat ja ongelmat    Sri Lanka

Kaikkea matkustamista tulee välttää saaren pohjoisosiin, joissa turvallisuustilanne on epävakaa, eikä matkailijoiden turvallisuutta voida taata. Alueella on käynnissä aseellinen konflikti ja armeijan sotilaiden ja LTTE:n välisiä yhteenottoja on lähes päivittäin. Vaikka sotilaallinen toiminta keskittyy pohjoisosaan, turvallisuus on heikentynyt myös itäprovinssissa. Terrori-iskujen mahdollisuus on olemassa kaikkialla maassa.

Kotimaan lentoliikennettä harjoittaa pari lentoyhtiötä päivittäin Colombosta. Sisämaahan on myös lentotaksiyhteyksiä. Tiet ovat paikoitellen kapeita ja kuoppaisia, varsinkin sisämaassa. Liikenneruuhkiin kannattaa varautua. Bussit ovat yleensä täpötäysiä, eivätkä noudata nopeusrajoituksia. Junat ovat hitaampia, mutta turvallisempia kuin bussit. Tsunamin katkaisemaa rataverkkoa korjataan vielä paikoitellen.

Liikenne on vasemmanpuoleista. Teillä autojen joukossa on myös pyöräilijöitä, jalankulkijoita ja eläimiä. Pimeällä matkustamista ei suositella. Autoja ja moottoripyöriä on vuokrattavissa. Myös kuljettajapalveluja on yleisesti saatavilla. Kaupunkiliikenteessä voi käyttää joko taksia tai moottoripyörärikshaa, viimeksi mainittu kulkuväline on tosin turvaton liikenteessä. Hinnasta on hyvä sopia etukäteen.

Normaalioloissa Sri Lankan matkailukohteet tarjoavat paljon näkemistä ja hyvät mahdollisuudet rantaloman viettoon. Pääkaupungissa Colombossa, kulttuurikolmiossa (Kandy - Anuradhapuro - Polonnaruwa) sekä saaren länsiosissa on tarjolla hyviä turistipalveluja. Turvallisuussyistä suositellaan hyvämaineisten matkatoimistojen palveluiden käyttämistä.

Meressä on paikoittain voimakkaita virtauksia. Hotelleista voi kysyä neuvoa turvallisista uimapaikoista sekä sääennusteita

Oletko vieraillut Sri Lankassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.