Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Sri Lankassa

Kulinaristin juhlat ja baarikierros

Vieras    02.05.2013    Colombon ravintolat ja baarit    Colombo

Colombo ei saa yleensä kummoista suitsutusta matkakohteena. Minäkään en ole ainakaan nähtävyyksien puolesta sen tarjonnasta innostunut. Mutta kyllä siellä kivan illan viettää!

Ensinnäkin Colombosta löytyy lukuisia hyviä ravintoloita. Herkullisia ruokia ja Suomeen nähden edulliseen hintaan. Ruokailun jälkeen kannattaa siirtyä tutustumaan kaupungin lukuisiin illanviettopaikkoihin. Vaihtoehtoja löytyy brittipubeista aina tanssiclubeihin. Moni paikka tarjoaa tasokasta livemusiikkia. Omia suosikkiruokapaikkoja Lagoon ja Bayleaf. Illan viettoon rempseä Inn on the Green ja Silk!

Opastetun citykierroksen omien mieltymysten mukaan voi varata osoitteesta [email protected] (voit kirjoittaa myös suomeksi!)

Myös muut matkailupalvelut tarjolla www.yakatours.com

Scandinavia

Vieras    27.12.2010    Sri Lankan ravintolat ja baarit    Sri Lanka

Käytiin eilen siellä syömässä "mutterissa" edellinen kuulema hyvä kokki tosin ottanut hatkat ja safka oli kohtuullista.

Olen itse syönyt pelkästää paikallista pari viikkoa osan seurueesta joutuessa pettymään "ulkomaalaisii" ruokiin.

refresh ravintola melko kallis mutta ruoka ollut joka kerta todella hyvää. Olisikohan ollut blue shadow jossa ruoka oli myös ok, mutta jälkikäteen kuulimme paikan hygienian olevan heikolla tasolla. Dasus hut tms. Oli ok myös mitä noista

On mieleen jäänyt. Eliya nuwarassa muistaakseni Milano niminen ravintola ok, mutta vähän jäi fiilis ei toista kertaaa.

Ruokahommia!

jhx    03.05.2010    Sri Lankan ravintolat ja baarit    Sri Lanka

Moi!

Kaipaisin apua joltain joka on mielellään esimerkiksi asunut Sri Lankassa tai muuten perillä maan tavoista.

Olen ruoka-alan ammattilainen ja tarvisin ihmisten kokemuksia ja esimerkiksi reseptejä tai mitä tahansa mikä sinusta tuntuu että auttaisi minua työssäni. Reseptejä, kuvia, kokemuksia, vinkkejä mitä tahansa haluatkin kertoa niin ottaisin tietosi enemmän kun paremmin vastaan Mikä tahansa mikä liittyy ruokaan ja Sri Lankaan niin auttaisi minua rutkasti!

Kiitos jo etukäteen..

Ihanaa ruokaa...

Vieras    27.02.2009    Sri Lankan ravintolat ja baarit    Sri Lanka

Hikkaduwan kävijät, käykää Skandia ravintolassa. Se on pieni mutta todella hyvää ruokaa. Laivakokki keittiössä ja "malli" tarjoilemassa.

Hikkaduwassa on myös paljon suomalaisia kavereitani. Kyselkää rohkeasti, antavat vinkkejä paikallisista tavoista, retkistä yms. Saunakin saatavilla...

Ehdottomasti kokeiltava paikallisbussia ja junaa!

Myös retket sisämaahan ja pohjois-osiin kokeiltu, tosin melko extreme-seikkailua.

Hintojen kanssa saa neuvotella liiankin monesti. Kaupat täytyy tehdä heti hinnan sovittua, muuten hinta pompsahtaa.Tingi ehdottomasti vaikka hinta ei olisikaan kallis.

Ravintoloita ja yökerhoja

kaila    06.02.2009    Sri Lankan ravintolat ja baarit    Sri Lanka

Hikkaduwassa sekä muualla Sri Lankassa on monen moista ravintolaa, niin sanottua yöelämää ei Sri Lankassa ole, kuin viikonloppuisin ainakaan "Hikkaduwan" alueella.

Siellä on toinen toistansa kauniimpia ruoka ja juoma paikkoja joissa soi erittäin hyvä musiikki ja tunnelma on mitä parhain, lämminhenkinen ja paratiisimainen.

Yöelämää on viikonloppuisin discoissa, Hikkaduwassa on kaksi yökerhoa jotka ovat auki, mambo`s ja viidakko disco Vibration jossa soitetaan myös bongo rumpuja, todella näkemisen arvoinen paikka (vain taivas on kattona).

Perinteinen Sri Lankan aamiainen on äärettömän hyvää vaikkakin tulista, Sri Lankassa on hyvin mausteisia ruokia mutta listalta saa myös miedompiakin versioita!

Oletko vieraillut Sri Lankassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.