Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Sri Lankassa

Superwellcome homestay in perfect location

Vieras    04.11.2015    Hikkaduwan hotellit    Hikkaduwa
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2015 | Hotelli: Homestay Orchid

Tämä majatalo oli mahtavinta koko lomallamme. Jos haluat tutustua paikalliseen elämän menoo, mene tänne. Omistajapari on aivan ihana ja tunnelma lämmin, tuntui siltä kuin olisi mummolaan tullut. Padmi opetti minua kokkaamaan curryja ja teki minusta Sri Lankan prinsessan sarillaan. Illallisen lisäksi aamiainen oli loistava ja sänky oikein mukava.

Rupert kävi esittelemässä meille läheisen kaneliuute tehtaan sekä matkusti kanssamme läheiseen kaupunkiin jotta löydämme oikeat masteet ja hopper-pannun. Huone on iso ja siisti ja ikkunoista avautuu näkymä upeaan puutarhaan, josta saimme poimia kypsiä papajoita ja aloe veraa. Omistaja järjestää pyydettäessä myös retkiä sekä hääjärjestelyitä.

Sijainti on mainio, Hikkaduwan turistikaaos jää 15km päähän ja Batabolan kylän elämää on mainiota tarkkailla ja paikallista ruokaa maistella. Lähellä on myös isompi kaupunki, Ambalangoda, johon on hyvät bussiyhteydet. Sieltä löytyy shoppailumahdollisuuksia ja turistivapaata rentoa kaupunki elämää. Suosittelen lämpimästi viipymään ainakin pari yötä viidakon rauhassa, vaikka vesiputouksille sekä tee- ja kaneliviljelmille pyöräillen. Homestay Orchidiin pääsee Hikkaduwasta paikallisbussilla tai tuktukilla (tingi, 700 rupiaa on sopiva hinta).

Pelkästään majoitus on tarpeeksi hyvä syy mennä tähän pikkukaupunkiin!

Arvosana hotellille:

Palvelu kohdillaan

Vieras    30.01.2012    Wadduvan hotellit    Wadduva
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2012 | Hotelli: Hotel Blue Water, Wadduwa

Palasimme juuri Sri Lankan reissulta (30.1.2012),joten kaikki on vielä tuoreessa muistissa! Olimme 8 päivää Hotel Blue Waterissa , Wadduwassa. Hotellin palvelut yllättivät erittäin positiivisesti. Siivoojat pitivät huoneet puhtaina ja siisteinä. Tarjoilijat eivät pitäneet meitä nälässä eikä janossa. Vartijat pitivät huolen,että saimme olla rauhassa hotellin alueella läpi vuorokauden. Ruoat olivat loistavia. Kaikkea tarjolla olevaa uskalsi syödä ilman jälki seuraamuksia.(All inc. kannattaa ottaa!!) Päiväreissuille menijöille löytyy kanssa palvelua heti hotellin läheisyydestä. Yleensä rannanpuolle päivystävät "myyntitykit" Ben-Tours nimisestä matkanjärjestäjästä pystyvät järjestämään kohtuu hintaisia reissuja(noin 20% halvempia kuin oman matkatoim. kautta) melkein minne vaan ja ostosreissutkin vaikka tuk-tukilla onnistuu!

Kaikinpuolein hieno ja onnistunut reissu

Arvosana hotellille:

Todella mahtava hotelli

kaila    06.02.2009    Sri Lankan hotellit    Sri Lanka
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Lanka Paradise

Hotelli on erittäin rauhallisella paikalla ja erittäin hiljainen, sopii erinomaisesti kaikille. Vartioitu alue, huoneissa halutessaan ilmastointi sekä hotellin keskellä hyvä uima-allas. Hotellissa baari, turvasäilytys lokerot esim.passeille ja 24h portin vartiointi. Aamiainen kuuluu hotellin hintaan joka on "edullinen" ja lyhyt matka kävellä rantaan sekä ostoksille.Todella viihtyisä ja kodin omainen pieni hotelli omassa rauhassa.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sri Lankassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.