Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Kota Kinabalusta

nexus resort karambunai

Vietimme lomaamme 10 yön verran Malesian Kota Kinabalulla hotellissa Nexus resort karambunai. Hotelli oli aika kaukana keskustasta, taksilla matkaan kului puolesta tunnista tuntiin ruuhkasta riippuen. Hotellilla toimi oma bussikuljetus keskustaan ja takaisin muutamia kertoja päivässä.

Hotelli oli ihan siisti, tosin huoneet olivat vähän kuluneet. Huoneemme oli hotellin isommassa kompleksissa, joissa kaikissa oli merinäköala, tosin alimmista kolmesta kerroksesta ei merta oikeasti hirveästi nähnyt, kun hotellin puutarha-alue oli siinä välissä, mutta meren kohina kuului kyllä selvästi. Hotellilla oli viisi eri ravintolaa, buffet, kala/intialainen ravintola, kiinalainen, italialainen sekä grillipaikka. Ihan hyvää ruokaa noista sai ja hinta oli n. 10e/ ruoka + juoma kiinalaisessa ja buffetissa n. 20e/hlö. Muissa hinnat pyörivät siinä välimaastossa eli ei nyt mitään ihan halpoja paikkoa olleet kuitenkaan. Hotellilla oli todella suuri alue puutarhoineen ja golfkenttineen. Harrastusmahdollisuuksia oli aika kivasti myös, oli siis golfia, tennnista, squashia, pingistä ja näiden lisäksi lautapelejä sekä vesiurheiluvälineitä ja hevosia, joten aika kivasti kaikenlaista. Ranta oli kiva ja hienohiekkainen ja sitä oli mukava kävellä edestakaisin, koska pituutta oli hulppeat 6km eikä ihmisiä oikeastaan missään. En tiedä onko johonkin muuhun vuodenaikaan eri asia, mutta tammikuussa ei ainakaan rannalla näkynyt ristinsielua muualla, kuin hotellin kohdalla. Siihen lähelle oltiin juuri rakentamassa toista hotellialuetta, joka varmasti vähän tuo lisää porukkaa tullessaan. Eivät nuo kiinalaisturistit oikein rannalla viihtyneet vaan lähtivät aina retkilleen tms.

Ihan kiva, tosi rauhallinen paikka. Hotellilta sai matkatoimiston kautta varailtua retkiä, joten niiden vuoksi ei keskustaan saakka tarvinut lähteä.

Oletko vieraillut Kota Kinabalussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.