Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Koh Samuilla

Itse tulimme Koh Samuille

toffe    21.01.2013    Koh Samuin lennot & liikenne    Koh Samui

Itse menimme junalla Koh Samuille olimme yön junassa,

meillä oli 1 luokan makuuvaunut (jotka voi lukita, 2 luokan makuuvaunussa vain verhot, kolmannesta en edes puhu).

Ja lautalla Koh Samuille, sieltä lauttarannasta Hotellin auto haki meidät joka vei perille ( oli ilmainen).

pois lähdimme matkamme alkoi pikkubussilla lauttarantaan , siellä noin 30 minuutin odotus Katamariinia, sitä ennen oli plätkäistävä keltaiset tarrat rintaan jossa luki Phuket, katamariini matka kesti 45 minuuttia. Sieltä taas pikkubussilla Suratthaniin ja siellä odotus isoon bussiin tunti poikinensa siinä vierähti. Sitten tuli bussi joka vei Katalle.

Phuketista Koh Samuille

pingviini73    01.02.2009    Koh Samuin lennot & liikenne    Koh Samui

Suosittelen omatoimimatkaamista Thaimaassa. Maan sisäiset lennot ovat hyvin järjestettyjä ja hintataso edullinen. Vietimme muutaman mukavan päivän Koh Samuilla vaikka pääkohteemme oli Phuket. Lennot Phuket-Koh Samui olin varannut jo netistä etukäteen ja kaikki sujui hienosti. Käytä kansainvälisiä hakupalveluita esim. www.bangkoair.com, myös suomalainen www.eticket.fi oli kilpailukykyinen hakukone. Hotelleja löytyy hyvin www.asiawebdirect.com sivuilta. Kannattaa lukea ihmisten kommentteja hotelleista ennekuin tekee päätöksen! Koh Samuin lentokenttä on kokemisen arvoinen ja itse saarena Koh Samuilta löytyy Thaimaan ehdottomasti kauneimmat ja pisimmät rannat.

Oletko vieraillut Koh Samuilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.