Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Koh Samuilla

Kannattaa mennä katsomaan...

toffe    21.01.2013    Koh Samuin nähtävyydet    Koh Samui

Luonnonmuokkaamia nähtävyyksiä Hin Ta & Hin Yai ( iso-isä & iso-äiti).

Pig Buddhalle tottakai, siellä myös hyvät ostosmahdollisuudet.

Pig Buddhan lähellä joka on kivan kävelymatkan päässä Whit Plai Laemille siellä paljon katsottavaa..

Muumioitunut Munkki on Wat Khunaram Temppelissä.

Ihana Samui

Vieras    29.11.2010    Koh Samuin nähtävyydet    Koh Samui

Olimme Koh Samuilla ensimmäisen kerran jo 1998 häämatkallamme. Ajankohta oli kesäkuu, ja ilmasto oli silloinkin mitä upein. Sadekuurot oli täsmällisiä, samaan aikaan päivästä 10 min. kuuro.

Menetimme paikalle sydämemme jo tuolloin.

Menimme saarelle uudestaan vuonna 2005 isommalla porukalla, meitä oli kaksi perhettä ja yhteensä 10 henkeä.

Saari oli tietysti muuttunut siitä kun olimme edellisen kerran, olihan turismi kasvanut moninkertaiseksi.

Porukassamme oli golffaajia, ja he kävivätkin saaren ainoalla kentällä Santiburissa pelaamassa n. joka toinen päivä. Kehuivat kenttää upeimmaksi missä ovat pelanneet, ja ovat kyllä pelanneet pitkin poikin maailmassa. Santiburi oli ylhäällä vuorilla ja väylät olivat suhteellisen haastavia.

Me muut oltiin tietysti auringonottopuuhissa sillä välin.

Mieleenpainuvin retki sillä reissulla oli, kun vuokrasimme privaatisti meidän porukalle burmalaisen Junk-boatin miehistöineen päiväksi. Päivä merellä onkin meidän poppoolle aina matkoillamme se kohokohta. Päivän agendassa oli snorklausta, kiertelyä saarella, lounasta, uimista, kaikkea ihanan rentouttavaa. Suosittelen!! www.fareastoriental.com.

Hotellimme oli Muang Kulaypan Chawengin pohjoisosassa. Sijainti oli paras mahdollinen, se ei ollut Chawengin hulinaosassa, vaan juuri sen pohjoispuolella, mutta kuitenkin niin, että kaikki palvelut ja muut olivat aivan vieressä.

Tämän reissun jälkeen olemme matkanneet samalla porukalla joka talvi Thaimaassa, Vietnamissa, Dominikaanisessa, ja nyt olemme joulun välipäivinä lähdössä Langkawille. Kuitenkin, kaikilla on edelleen kaipuu Samuille, ja uskonpa että sinne vielä tiemme vie ainakin kerran!

Oletko vieraillut Koh Samuilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.