Matkakokemukset - Muita vinkkejä Singaporesta

Vierailulla kaverilla

Vieras    15.10.2009    Singaporen muita vinkkejä    Singapore

Juhlimme häitä. Ennakko varoituksesta huolimatta, juhlapukeutuminen oli kirjavaa, Juhlapuvusta farkkuihin ilman ihmetystä. Suosittelen rohkeaa metron ja bussien käyttöä...onhan saari sangen pieni, Ihmiset todella ystävällisiä. Kylläkin aina töisssä. Eikä hunaltuminen suotavaa. Ainakaan 1999. Menkää ihmeessä saarelle? joka on s,poren lähistöllä. En muista nimeä, mutta vene yhteys. Yrittävät muuttaa turistikohteeksi. Ensimmäisen kerran näin bannaanipuut .

Yleistä

Globetrotter    12.03.2009    Singaporen muita vinkkejä    Singapore

Kieltämättä Singaporen jälkeen Itäkeskuksen Tallinan aukio näyttää sikalalta. Ylen on siistiä Singaporessa!

Muuten, kannattaa mennä nauttimaan Singapore Sling Raffles Hotellissa ja eläytyä siirtomaa-ajan tunnelmaan. Loistohotellin baarin lattialle heitellään edelleen maapähkinän kuoria, mikä oli hiukan outoa aluksi. Juoman hinta Rafflesin baarissa on karvan verran halvempi kuin Helsingin Kämpissä, mutta Suomihan on tunnetusti kallis maa.

Raffles Marina

eemeli    12.03.2009    Singaporen muita vinkkejä    Singapore

Raffles Marina on todella upea vierasvenesatama. Vietimme siellä viikon purjehdusmatkamme yhteydessä vuonna 2006. Marinan alueella on ravintoloita ja " merimies kapakka", jossa purjehtijat tapaavat käydä istumassa iltaa ja kuuntelemassa elävää musikkia.

Siellä on myös loistavat peseytymistilaat, suuri uima-allas, seinäkiipeilypaikka ym.

Sieltä on ilmainen kuljetus lähimmälle ilmarata-asemalle. Ainoa puute veneilijän kannalta oli elintarvikemyymälän puute.

Aivan mahtavaa

Vieras    21.01.2009    Singaporen muita vinkkejä    Singapore

Ensummäinen suurkaupunki Aasiassa missä ei tarvinnut kulkea silmät selässä ja puristaa repun hihnoja tuskanhiki otsalla, ei edes yöaikaan. Ihmiset todella ystävällisiä, ei siis sitä Thaimaalaista ystävällisyyttä ja hymyä millä on tarkoitus myytä jotakin "Falangille". Todellakaan ei kadunkulmissa sitä määkimistä että "Special price for you". Saa katsella ihan omassa rauhassaan että mitähän ostaisi. Niin, kaupungissa todella hienot ostosmahdollisuudet jos shopata tykkää, erikseen on mainiittava elektroniikka taivas "Sim Lim Center", voi että löytyy tavaraa ja kameraa joka lähtöön ja hintataso lompakolle sopiva, eikö kyseessä ole mikään feikki-tavara. Suosittelen Singaporea kaikille jotka haluvat lomailla siistissä, mukavassa, ei pakokaasusumua täynnä olevassa Aasialaisessa suurkaupungissa, pelkäämättä että sinua joka kadunkulmassa kustaan silmään.

Hotellit

eemeli    07.03.2008    Singaporen muita vinkkejä    Singapore

Hotelli Hamilton, Hamilton Roudilla.

Tosi kurja, likainen luukku, kärsittiin siellä yksi yö.

Vaihdoimme aamulla toiseen hotelliin, joka sijaitsee China Townissa, nimeltään Hotel China Town 81. Tämä on pieni mutta siisti paikka, lähellä maanalaisen asemaa.

Oletko vieraillut Singaporessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.