Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Koh Lantalla

Toista kertaa Koh Lantalla

Vieras    02.01.2015    Koh Lantan aktiviteetit ja harrastukset    Koh Lanta

Olin ensimmäisen kerran Koh Lantalla helmikuussa 2013 ja toisen kerran olen täällä nyt tammikuussa 2015. Jo ensimmäisellä kerralla ihastuin paikkaan ja etenkin paikan rauhallisuuteen. Olen ollu pari kertaa aiemminkin thaimaassa, mutta ne ovat olleet enemmän sellaisia menomestoja. Tämä on aivan toisenlainen paikka kuin esim. Phuket tai Pattaya. Tätä saarta suosittelen ehdottomasti enemmän esimerkiksi lapsiperheille, vanhuksille ja kyllä täällä viihtyy nuoremmatkin pariskunnat.

Mutta jos kaipaat menoa ja räiskettä niin kannattaa valita jokin toinen paikka.

Aktiviteetit on hieman hakusessa, mutta saarella on esim. luonnonpuisto jossa on hieno viidaako kävelylenkki joka varmasti nostaa hien pintaan.

Tänne voisin tulla kolmannenkin kerran, mutta taidan seuraavaksi käydä katsomassa jotain toista thaimaan saarta.

Koh Lanta lasten kanssa

Ko Lanta on mahtava paikka perheille! Rannat ovat pitkiä ja rauhallisia (ei seksiturismia eikä muitakaan Thaimaan-matkailun lieveilmiöitä). Hotellit ja majatalotkin ovat aivan rannalla, joten ei ole tietä ylitettävänä. Tekemistäkin löytyy sopivasti, kuten norsuratsastusta ja snorklausreissuja. Täällä tarkemmin tietoa Koh Lantasta perheille:

www.minnethaimaassa.com/blog...en-kanssa/

Rauhallinen saari.

Ostimme yhden yön matkan Patongilta Koh Lantalle. Valitsemamme hotelli oli Lanta Palace Hill Resort. Nimestä päätellen se on upea paikka, mutta ei se kuitenkaa mikään palatsi ollut, siisti paikka jokatapauksessa. Huone maksoi 1300B ja siihen sisältyi aamiainen. Teimme taksilla kierto-ajelun saarella. Emme saaneet saaresta mitenkään eksootista kuvaa. Ränsistynyttä, huonot tiet ym. Kävimme myös Old Lanta Town muslimikylässä. Rannalle rakennetut talot olivat tolppien päällä, jolloin ilma kiertää myös talon alta.Kylässä oli kauppoja, mutta emme löytäneet mitään tavallisesta turistirihkamasta poikkeavaa.

Merimatka Phuketista Lantalle oli hieman yksitoikkoinen ja kuuma, ainakin kannella istuen. Olisihan laivassa ollut ilmastoitu salonki, mutta aurinko, pimeän talven keskellä viehätti.

Oletko vieraillut Koh Lantalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.