Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Koh Lantan matkakokemukset ja vinkit

Toista kertaa Koh Lantalla

Vieras    02.01.2015    Koh Lantan aktiviteetit ja harrastukset    Koh Lanta

Olin ensimmäisen kerran Koh Lantalla helmikuussa 2013 ja toisen kerran olen täällä nyt tammikuussa 2015. Jo ensimmäisellä kerralla ihastuin paikkaan ja etenkin paikan rauhallisuuteen. Olen ollu pari kertaa aiemminkin thaimaassa, mutta ne ovat olleet enemmän sellaisia menomestoja. Tämä on aivan toisenlainen paikka kuin esim. Phuket tai Pattaya. Tätä saarta suosittelen ehdottomasti enemmän esimerkiksi lapsiperheille, vanhuksille ja kyllä täällä viihtyy nuoremmatkin pariskunnat.

Mutta jos kaipaat menoa ja räiskettä niin kannattaa valita jokin toinen paikka.

Aktiviteetit on hieman hakusessa, mutta saarella on esim. luonnonpuisto jossa on hieno viidaako kävelylenkki joka varmasti nostaa hien pintaan.

Tänne voisin tulla kolmannenkin kerran, mutta taidan seuraavaksi käydä katsomassa jotain toista thaimaan saarta.

Koh Lanta

Vieras    14.01.2014    Koh Lantan muita vinkkejä    Koh Lanta

Hei !

Oltiin toista kertaa Koh Lantalla. Hotelimme tälläkeralla oli Holliday Villa. Upea siisti paikka. Hotelin henkilökunta tosi ystävällistä. Huoneisto siivottiin joka päivä. Lakanat ja pyyhkeet myös vaihdetiin joka päivä. Voimme suositella

Ruokapaikkoja Saladinista löytyy moneen makuun. Itse olemme ihastuneet perinteiseen thairuokaa. Voimme sydämestämme suositella paikaa nimeltä Family Thai Foodia. Paikka on "muovituoli" paikka. Ruoka on hyvää ja halpaa. Hyvin suurella todennäköisyydella ensi vuonna menemme Koh Lantalle sekä samaan hoteliin

Koh Lanta lasten kanssa

Ko Lanta on mahtava paikka perheille! Rannat ovat pitkiä ja rauhallisia (ei seksiturismia eikä muitakaan Thaimaan-matkailun lieveilmiöitä). Hotellit ja majatalotkin ovat aivan rannalla, joten ei ole tietä ylitettävänä. Tekemistäkin löytyy sopivasti, kuten norsuratsastusta ja snorklausreissuja. Täällä tarkemmin tietoa Koh Lantasta perheille:

www.minnethaimaassa.com/blog...en-kanssa/

Uusi hotelli keskellä ei mitään

Flieder    17.06.2010    Koh Lantan hotellit    Koh Lanta
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Lalaanta

Aluksi hiukan arvelluttava paikka. Ajomatka Phuketista LaLaantalle kesti kauan ja ajoimme jonkun matkaa kuin keskellä viidakkoa. Lalaantalla hotellihuoneistot ovat erillisiä mökkejä, mikä takaa hiljaisuuden. Paikka oli käyntiajankohtanamme vielä vähän rakennusvaiheessa, eli istutuksia viimeisteltiin ja pihakiviä aseteltiin.

Hotellilta sai vuokrata skootterin, jolla pääsi vikkelästi kauppaan muutaman kilometrin päähän. Saat vuokrattua myös pienen maasturin jos ostoksille halutaan koko perheen voimin. Rannalta löytyy ulkoilma baari, josta saat tilattua joko syötävää tai juotavaa. Rannalta löytyy myös kanoottiteline, josta saat ottaa kanootin ja lähteä melomaan merelle.

Henkilökunta on ystävällistä ja sinullaon mahdollisuus käyttää tietokonetta. Meidän käydessämme pihalla oli maja, josta löytyi 4 tietokonetta, joita sai käyttää maksutta miten halusi. Hotellilta saa myös ottaa DVD :eitä katseltavakseen(kaikki eivät tosin toimineet käytön paljouden vuoksi.).

Kaikin puolin hyvä hotelli, vaikka onkin keskellä ei mitään.

Arvosana hotellille:

Rauhallinen saari.

Ostimme yhden yön matkan Patongilta Koh Lantalle. Valitsemamme hotelli oli Lanta Palace Hill Resort. Nimestä päätellen se on upea paikka, mutta ei se kuitenkaa mikään palatsi ollut, siisti paikka jokatapauksessa. Huone maksoi 1300B ja siihen sisältyi aamiainen. Teimme taksilla kierto-ajelun saarella. Emme saaneet saaresta mitenkään eksootista kuvaa. Ränsistynyttä, huonot tiet ym. Kävimme myös Old Lanta Town muslimikylässä. Rannalle rakennetut talot olivat tolppien päällä, jolloin ilma kiertää myös talon alta.Kylässä oli kauppoja, mutta emme löytäneet mitään tavallisesta turistirihkamasta poikkeavaa.

Merimatka Phuketista Lantalle oli hieman yksitoikkoinen ja kuuma, ainakin kannella istuen. Olisihan laivassa ollut ilmastoitu salonki, mutta aurinko, pimeän talven keskellä viehätti.

Juuri Lantalta kotiutunut

Vieras    14.01.2009    Koh Lantan muita vinkkejä    Koh Lanta

Upea, rauhallinen saari. Olimme saaren pohjoispäässä Twin Bay Resortissa, hiljainen hyvä hiekkaranta ja lähellä "pääkaupunki" Saladania. Menomatka Lantalle lautoilla kesti aika kauan, mutta takaisin Krabiin menimme speedboat-pikkubussi-yhdistelmällä ja kesti alle tunnin lentokentälle.

Ei mikään menomesta, mutta perheen kanssa lomailuun unelma!

Ruokapaikkoja moneen makuun ja monen hintaista, mutta kalaravintoloita voi todella suositella ja hinnat edullisia.

Taskulamppu on hyvä varuste, sähkökatkokset ei kovin harvinaisia...

Seuraavalla kerralla otamme ehdottomasti vain lennot ja majoituksen etsimme paikan päältä, hinnoissa suuria eroja, vaikka taso olisi sama.

"Mopoilua ja loikoilua"

päivi v.    30.10.2008    Koh Lantan muita vinkkejä    Koh Lanta

Saarikierroksen yksi uusi tuttavuus,sopivasti matkan varrella kohti Phuketia. Long Beach Resort tarjosi oivat puitteet rentoon lomailuun,vain n.5km keskustasta. Vuokrasimme myös "mopon" päiväksi ja kiersimme saarta ympäriinsä. Tiet suhteellisen hyväkuntoiset ja liikenne sopivan rauhaisaa tähän menoon!

Koh Lantan satamaravintolat ehdottomasti kokeilunarvoisia,kun nälkä yllättää! Söin ehkä tähänastisista parhaan thai-annokseni paikallisessa kalaravintolassa!

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen saari!

Matkani Koh Lantalle

Vieras    30.06.2008    Koh Lantan muita vinkkejä    Koh Lanta

Olin aiemmin ollut Thaimaassa kaksi kertaa, molemmilla Phuketissa. Vietettyäni 6kk Koh Lantalla viime talvena en enää kaipaakaan turistirysiin. Vaan ensi talvena lähden kuukaudeksi kyseiseen kohteeseen. Ostos mahdollisuudet ovat aika suppeat, Krabilta sitten löytääkin jo vaikka ja mitä. Krabille n. 70km, kaikista nopeiten pääsee veneellä parissa tunnissa. Toinen vaihtoehto on mennä autolla, matka saattaa kestää pahimmillaan viisikin tuntia. Matkalla on kaksi eri lossia.

Suosittelen tätä ihanaa saarta lämpimästi kaikille!!!

Oletko vieraillut Koh Lantalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.