Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Koh Changilla

Snorklauskohde nro 1

Eräs aktiviteetti menee jopa ohi norsuratsastuksen: nimittäin snorklaus! Koh Changilla on lukuisia uskomattoman upeita snorklaus/sukelluskohteita, joissa voi nähdä mm. haita ja mureenoita sekä tietysti valtavia koralleja ja värikkäitä kaloja. Meduusoista ei ole tietoakaan ja vedessä tulee suorastaan kuuma! Suosittelen lämpimästi. Koh Changin sukelluskeskuksista voit lukea saaren omilta nettisivuilta:

www.koh-chang.com/activities.html

Ammattitaitoista hierontaa ällistyttävään hintaan

Jos tykkää hieronnasta, sitä kannattaa harrastaa Thaimaassa vaikka koko vuoden tarpeiksi. Lähes olemattomalla hinnalla saa erittäin huolellisen hieronnan, jossa tosiaan käydään joka lihas läpi. Kokemus on todella rentouttava ja taustalla soi yleensä niin unettava musiikki, ettei nukahtaminen ole harvinaista. Jos sinulle tarjotaan hieronnan jälkeen jotain juotavaa, suosittelen ainoastaan maistamaan. Lasin tyhjäksi kulauttaneet tuttuni nimittäin sairastuivat, itse sen sijaan säästyin pahimmilta oireilta.

Kolme pientä elefanttia marssi näin..

Thaimaan must-aktiviteetti varsinkin lapsiperheiden keskuudessa on norsuratsastus! Elefanttikyyti sopii pienimmillekin lapsille, sillä vauhti ei päätä huimaa ja kyyti on muutenkin melko tasaista. Tosin kannattaa pitää kädet visusti "kantokorin" sisällä, muuten on vaarana liiskaantua norsun ja puun väliin (koettu on).

Koh Changilla on kaksi ratsastuspaikkaa, joista itse kokeilin Ban Chang Thaita. Ratsastus kesti n. puoli tuntia ja maisemat vaihtelivat viidakosta kivisiin joentörmiin ja mutaiseen peltoon. Sateenvarjotkin saimme lainaksi. Kyydin lopuksi saimme ruokkia norsuja banaaneilla (maksullisilla sellaisilla, tietenkin). Ikimuistoinen kokemus!

Oletko vieraillut Koh Changilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.