Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Khao Lakissa

Ei aivan rannassa mutta tarpeeksi lähellä

Vieras    09.01.2016    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2015 | Hotelli: Khaolak Bhandari Resort & Spa

Hotellin portilta 100 m kivaa puistomaista kävelytietä rantaan, joten jos et halua aurinkotuoliasi ihan rantaan, sijainti on ok etenkin kun ottaa huomioon hintaeron esim The Sandsiin jossa perushuoneet sijaitsevat vielä kauempana rannasta. Pääkadulle n. 10 min. kävelymatka.

Huoneet isot ja siistit mutta hieman pimeät. Hotellissa paljon pusikkoa ja vettä joten myös itikoita löytyy eikä bungalowin tarjoama ulkokylpymahdollisuus olisi ainakaan illalla kovin houkutellut. Aurinkotuoleja ei tarvinnut varailla vaikka hotelli oli jouluna hyvin miehitetty, tilaa löytyi aina, mikä on iso plussa. Henkilökunnan englannintaito vaihteli, pidä huoli että tulet ymmärretyksi jos on kyse asiasta jossa myöhemmin voit joutua maksumieheksi. Ystävällistä porukkaa kyllä olivat. Aamiainen oli hyvä ja wifi toimi erinomaisesti sekä huoneissa että altaalla.

Arvosana hotellille:

Aurinkomatkojen Fanari

Vieras    30.12.2015    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2015 | Hotelli: Fanari Khaolak Resort - Courtyard Zone

Ehkäpä 2 tai kolme tähteä on paikallaan. Aurinkomatkojen edustaja kertoo, että Khao Lakissa määräykset eivät salli rannalla aurinkovarjoja ja tuoleja. Muissa hotelleissa näyttää välineet järjestyneen pitkin pitkää rantaa. Älä siis osta matkaa, Aurinkomatkojen Fanari Resortista, mikäli haluat nauttia auringosta rannalla varjon alla. Muuten ihan kivaa täällä on. Lomani jälkeen kerron enemmän vuonna 2016.

Arvosana hotellille:

vähän jopa liian upea

Vieras    13.07.2015    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2013 | Hotelli: JW Marriott Khao Lak Resort and Spa

Uskomattoman upea hotelli. Ranta yksi khao lakin parhaista ja palvelu pelaa! Uima-allas todellakin valtava ja ravintolat upeita. Hinnat kalliita ja suosittelen lämpimästi kävelemään rantaa vasemmalle tai oikealle niin sieltä löytyy ihastuttavia ranta kuppiloita, joissa varpaat rantahiekassa saa hyvää, edullista ruokaa sekä kylmää olutta. Hotellin allas baareissa olen saanut elämäni parhaimmat drinkit. Vähän liian upea- termi tulee siitä, että esim aamupalalle ei tässä hotellissa todellakaan ole asiaa uimapuvussa ( jos nyt missään Thaimaassa) ja muutenkin kaikki on niin vimpan päälle. Suosittelen huonetta suoralla allasyhteydellä. Täältä ei helposti tule lähdettyä mihinkään. Hääpareille varmasti unelma hotelli. Erittäin hiljainen ja rauhallinen paikka, rannalla ei todellakaan tunkua.

Arvosana hotellille:

Siisti pikkuhotelli lähellä Lamru luonnonpuistoa

Vieras    07.03.2011    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: Khao Lak Diamond Beach Resort & Spa

Diamond sijaitsee n. 5km ennen Khao lakia lähellä Lamru luonnonpuistoa ja Similanin laituria. Hotellin oma tähditys on 4-tähteä, mutta 3+ riittäisi meidän mielestämme. Varaamamme perhehuone oli siisti ja tilava, näköala nätille sisäpihalle, mutta peti uskomattoman kova. Jokunen muukin tuntuu olevan samaa mieltä, jos lueskelee Tripadvisorin tai hotellivaraamojen sivuja. Hotelli on pienellä tontilla ja siksi allas-alue ja pihapiiri on kapea ja ahdas. Nettikuvista saa huomattavasti avaramman kuvan alueesta.

Aamiainen on tarjolla kattoterassilla, josta on 4-tähden näköala merelle. Tila on kuitenkin ahdas ja tarjoamiset pienellä alueella, pienissä tarjoiluastioissa tilanpuutteen vuoksi. Jos ei ole aamunvirkku niin on syytä varautua jonottelemaan ja odottelemaan.

Hotellin ruoka ei ole kummoista, mutta lähistöllä on useampiakin paikallisia ruokapaikkoja, joissa on hyvä hinta-laatusuhde. Me tykästyimme Baan Rim Lay nimiseen ravintolaan, joka on hotellista muutaman sadan mertin päässä lähellä rantaa.

Alue, jossa hotellit Diamond, Emerald ja Briza sijaitsevat on rauhallinen. Täydellinen paikka rentoutumiseen ja kävelyretkiin todella kauniilla, laguunimaisilla rannoilla, joita on peräperään. Rannat ovat vapaat aurinkotuoleista ja päivänvarjoista ja vesi on kristallinkirkasta. Kauppiaatkin ovat harvinaisempi näky.

Retki- kuljetus ym palveluista on mainittava Khao lak Travel Center. Varasimme taksin Phuketin kentälle jo kotimaasta käsin ja homma sujui vahvistuksen mukaisesti ja hienosti. Hinnat löytyvät heidän nettisivuiltaan. Kuljettaja oli auttavainen ja puhui hieman englantiakin. Sama firma ja kuski hoiti myös paluu-kuljetuksemme

Kho Khao saaren laiturista Phuketiin. Sympaattinen ja ystävällinen Nickie hoiti varauksemme mennentullen.

Arvosana hotellille:

luxusta

JARI    30.10.2009    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Merlin

Kaikki toimii. Useamman kerran käyneenä ja vieläkin sinne palaan. Ystävällinen henkilökunta, 2 isoa ravintolaa missä syödä, allasbaari (jos käyttöä), rauhallinen ympäristö, paljon puita ja pensaita joka puolella. 6-7 uima-allasta, osasta huoneista pääsee suoraan altaaseen. Tämä hotelli säästyi tsunamista kokonaan, koska on rinteessä. Ainakin finnmatkat tekee kyseiseen hotelliin matkoja.

Arvosana hotellille:

ISO KOKONAISUUS

JARI    30.10.2009    Khao Lakin hotellit    Khao Lak
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: EMERALD

Aluksi kaikki toimi hyvin. Ruokailutilat tosi pienet, toki nyt siellä on jo lisää ruokailu paikkoja myös rannalla( olen käynyt samalla rannalla eri hotelleissa 3 kertaa vuoden aikana). Hotelli on aivan rannassa ja uima-altaasta voi katsella suoraan merelle.Isot ja siistit huoneet. Lähtiessä hotellista kannattaa tarkistaa minibaari lasku huolella, koska ne eivät täsmää siihen mitä on kulutettu. Hotellin yhteydessä on minimarket josta saa kaiken näköistä tavaraa. Hotellin vieressä on paikallisten pitämä minimarket jota ainakin me suosimme vaikka hinnat olivat vähän korkeammat kuin hotellissa, mutta bahtin kurssi on melko edullinen meille suomalaisille joten on aivan sama vaikka on hinta eroja. Kokonaisuutena hieno paikka, kannattaa mennä.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Khao Lakissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.