Matkakokemukset - Hotelleja Kemerissä

venäläisten suosima hotelli

amu    25.07.2011    Kemerin hotellit    Kemer
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: meder resort ++++

hotelli oli muuten viihtyisä ja palvelu palasi hyvin, mutta suuri venäläisten määrä pilasi tunnelmaa jatkuvasti, eivät osanneet odottaa vuoroaan vaan tunkeutuivat mm. ruokajonossa röyhkeästi eteen, baaritiskillä eteen, ruuat ja juomat kun kuuluivat hintaan. pitivät mekkalaa altailla päivällä ja käytävillä sitten yöllä, hakkasivat meidäkin oveen monena yönä. (ainakin ne jotka olivat jo päivällä kännissä). allasalue oli hiukan vaarallinen lapsille koska vesi oli jokapaikassa niin lähellä. ruoka oli kyllä hyvää ja sitä sai ihan liikaakin ;). henkilökunta venäläisvoittoista, joten käytös ei tuntunut aiheuttavan mitään "ongelmaa", en mene toista kertaa tähän hotelliin. henkilökunta antoi huoneemme vahingossa venäläispariskunnalle jotka tulivat keskellä viikkoa, tulimme altaalta kun huomasimme että ihmisiä on menossa huoneeseemme, onneksi tulimme oikeaan aikaan, koska oma avaimemme ei enää käynyt oveen ja kaikki tavaramme olivat siellä "levällään" passeja ja rahoja lukuunottamatta. huh huh mitä hommaa.

Arvosana hotellille:

Lapsiperheille sopiva

Vieras    08.07.2010    Kemerin hotellit    Kemer
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Garden Resort

Olimme Kemerissä Garden Resort hotellissa toukokuussa 2009. Perheessämme on kaksi lasta, silloin 9 kk ja 3 vuotias. Seurassamme oli myös lasten mummo, täti ja setä. Tämä hotelli oli meille erittäin sopiva ja parasta oli ehkä täysihoito Deturin kautta. Ruokaa oli yllin kyllin, välillä sitä oli jopa liian usein: aamiainen, lounas, välipala/kahvihetki, päivällinnen ja aina oli tarjoilu seisovasta pöydästä.

Jälkiruuat niin niin mahtavia.

Kemer oli myös muutenkin meille sopivan kokoinen kaupunki. Olimme viikon matkalla. Nyt kun puhumme matkalle lähdöstä poikamme ehdottaa vain turkkia ja kemeriä :)

Arvosana hotellille:

Paratiisi Maan päällä

Vieras    02.10.2009    Kemerin hotellit    Kemer
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2009 | Hotelli: Kemer Resort

Nyt on pakko laittaa arvostelu näkyviin,on niin uunituore kokemus, hyvä sellainen, takana. Hotelli Kemer Resort oli tosiaan kuin maanpäällinen paratiisi lomailijalle! Hotelli on suht' uusi(2003 rak.) eli siisti ja nykyaikainen sekä tyylikkään ylellinen. Alue on laaja, yltäen merenrantaan. Allasalue on laaja ja monipuolinen. Tekemistä löytyy niin lapsiperheille, nuorisolle kuin myös keski-ikäisille. Ruoka on todella maukasta ja valinnanvaraa riitää, seisovat pöydät ovat suunnattoman notkuvat! Kolmekertaa päivässä on mahdollisuus aterioida... ei muuten mitenkään mahdoton yhtälö, et tarvi välipaloja. Tosin niitäkin saa, kyseessä on siis ultra all inclusive-hotelli. Tarkoittaaa, että saat hotellialueella KAIKEN, mitä haluat, koskien ruokaa ja juomaa... Siis kahvit, vedet, mehut, jäätelöt, oluet, väkevät jne...Plus minibaari huoneessa, plus pyyhkeet altailla ja meren rannalla..Korkeatasoista ohjelmaa on tarjolla joka illalle hotellialueella. Bonuksena vielä hulppeat kylpyläpalvelut sekä tietysti loistava henkilökunta, aina iloinen ja palvelualtis!! Mitä matkustavainen vielä tarvitsee?? Minä ainakin aion ko. hotelliin uudestaan heti kun tilaisuus tarjoutuu!! Mksan mielelläni vähän ekstraa, niin ei tarvi olla kukkaro levällään koko ajan lomalla. Voin vieläpä hyödyntää lähilähtöä, esim Vaasaa tai Kokkolaa! Suosittelen erittäin lämpimästi tätä kohdetta!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Kemerissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.