Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Jurmalasta

Edullista matkailua

Vieras    24.08.2019    Jurmalan muita vinkkejä    Jurmala

Kävimme vaimon kanssa Jurmalassa. Jos on valmis tinkimään mukavuuksista, yöpaikka löytyy edullisesti ja ruoka & juoma ei vie konkurssiin. Yksi jännitysmomentti on liikenne, joka poikkeaa "vähän" meidän vastaavasta. Kuvia, tunnelmia ja vinkkejä blogissa:

worldisaweiredplacetolive.bl...a.html?m=1

Ihanaa ylellisyyttä

Bertta    16.05.2008    Jurmalan muita vinkkejä    Jurmala

Jurmala Spa on ihana kylpylä kaikilla mukavuuksilla, 12:n kerroksen "yökerhoa" unohtamatta, menee kiinni puolilta öin, mutta kyseessähän on terveyskylpylä. Ja onhan sitten muita menopaikkoja jos sellaista hinkuu.

Hoidot 2 kertaa päivässä ja aamiainen ja valitettavan aikainen lounas kuuluivat matkan suhteellisen halpaan hintaan. Samoin allas ja sauna alueen käyttö aamusta iltaan.

Kylpylä on savuton lukuun ottamatta yläkerran baaria. Erittäin ihanan moderni sisustus tyyli orkideoineen ja kivi pintoineen oli ihana kokemus.

Sen ajan kun olimme Jürmalassa oli ihana aurinkoinen keli ja meren rantaan oli hotellista n. 300m, vaikka hotelli sijaitsee pää kävelykadun Jomas iela:n varressa. Hiekkarantaa on Jürmalassa n. 30 km, niin että eiköhän sieltä joku rauhallinen sopukka jokaiselle sitä kaipaavalle löydy.

Voin lämpimästi suositella kesämatkailijoille.

Oletko vieraillut Jurmalassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.