Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Jurmalan matkakokemukset ja vinkit

Edullista matkailua

Vieras    24.08.2019    Jurmalan muita vinkkejä    Jurmala

Kävimme vaimon kanssa Jurmalassa. Jos on valmis tinkimään mukavuuksista, yöpaikka löytyy edullisesti ja ruoka & juoma ei vie konkurssiin. Yksi jännitysmomentti on liikenne, joka poikkeaa "vähän" meidän vastaavasta. Kuvia, tunnelmia ja vinkkejä blogissa:

worldisaweiredplacetolive.bl...a.html?m=1

Kalalounas Ravintola Romantikan terassilla

Vieras    17.07.2018    Jurmalan ravintolat ja baarit    Jurmala

Lounas 16.7.18 Jurmalassa. Päädyin listalla mainostettuun annokseen "Traditional latvian fish plate, smoked sprats and potatoes".

Voitte arvata hämmennyksen kun tilaus tuotiin: lautasella oli avattu säilykepurkki ja kaksi nahistunutta perunaa. Hinta 11 €.

Epämiellyttävä kokemus

Vieras    09.10.2011    Jurmalan hotellit    Jurmala
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Valensija

Hotellin yhteydessä oleva n. 50m2 huoneisto (vrk veloitus 130e, ei aamiaista) oli nuhjuinen ja kulunut, tunkkainen ja huonosti siivottu (jos lainkaan). Huoneistoa markkinoitiin 4:lle; kelvollinen parivuode kahdelle ok, mutta toinen "vuode" olikin kivikova ikiaikainen aukaistava sohva, johon emme lukuisista pyynnöistämme huolimatta saaneet lisäpatjaa tms., joka olisi mahdollistanut siinä nukkumisen. Henkilökunnan käytös oli erittäin epäystävällistä ja kielitaito rajoittui latviaan; yksi henkilö puhui venäjää, englantia vain muutaman sanan.

Valencian sijainti on keskeinen, siis n. ½ km kävelykatu Jomas Ielalta ja rannalta, mutta erittäin meluisa

junaradan ja kovasti liikennöidyn Liena Ielan välissä. Pettymykset kruunasi yritys ylirahastaa maksutilanteessa sovitusta. En suosittele hotellia kenellekään: mielestäni hinta-laatu ovat tässä hotellissa valovuosien päässä toisistaan!

Perhe, heinäkuussa 2011, 4 yötä

Arvosana hotellille:

kamala

Vieras    03.12.2010    Jurmalan ravintolat ja baarit    Jurmala

kamala paikka!!!......ihmiset todella epäystävällisiä!!!!

Slavu restaurants

Karhu-äiti    10.12.2008    Jurmalan ravintolat ja baarit    Jurmala

Jurmalan pääkadun varrelta löytyy tämä kokemus vailla vertaa. Siis venäläistä ruokaa, venäläisiä ihmisiä ja kunnon venäläistä nykypoppia. Kuka siis näistä diggaa, olet löytänyt paratiisin.

Livu Akvaparks

Massiivinen vesipuisto Buldurissa. Kun vesisade Latviassa jälleen kerran yllättää, niin Akvaparkissa ei lopu tekeminen kesken: www.akvaparks.lv/en/

Löytyy villivirrassa, allasbaarissa, kylmäaltaassa - you name it! Huonommalla kelillä kuitenkin valitettavan täynnä - siis niinkin täynnä ettei sisälle pääse. Ei myöskään aivan ilmainen, ja venäläistä tietty löytyy kun Latviassa ollaan. Ja junallahan tuonne pääsee halvalla ja alle puolen tunnin. Juna tosin on mallia venäjä, mutta kokemus sekin... Jäät siis pois Buldurissa ja Akvaparks on muutaman sadan metrin päässä asemalta.

Hyvä sijainti Majorissa

Karhu-äiti    25.08.2008    Jurmalan hotellit    Jurmala
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Eiropa

Hyvä sijainti pääkadun ja rannan välissä, mutta muuten pettymys. Huone oli erillisessä kerrostalossa - ja haisivat todella ummehtuneelle. Huone oli myös pieni. Plussaa siitä, että huonetta sai pitää veloituksetta klo 14 saakka, koska seuraavia asiakkaita ei ollut tulossa. Ei hintansa arvoinen.

Arvosana hotellille:

Ihanaa ylellisyyttä

Bertta    16.05.2008    Jurmalan muita vinkkejä    Jurmala

Jurmala Spa on ihana kylpylä kaikilla mukavuuksilla, 12:n kerroksen "yökerhoa" unohtamatta, menee kiinni puolilta öin, mutta kyseessähän on terveyskylpylä. Ja onhan sitten muita menopaikkoja jos sellaista hinkuu.

Hoidot 2 kertaa päivässä ja aamiainen ja valitettavan aikainen lounas kuuluivat matkan suhteellisen halpaan hintaan. Samoin allas ja sauna alueen käyttö aamusta iltaan.

Kylpylä on savuton lukuun ottamatta yläkerran baaria. Erittäin ihanan moderni sisustus tyyli orkideoineen ja kivi pintoineen oli ihana kokemus.

Sen ajan kun olimme Jürmalassa oli ihana aurinkoinen keli ja meren rantaan oli hotellista n. 300m, vaikka hotelli sijaitsee pää kävelykadun Jomas iela:n varressa. Hiekkarantaa on Jürmalassa n. 30 km, niin että eiköhän sieltä joku rauhallinen sopukka jokaiselle sitä kaipaavalle löydy.

Voin lämpimästi suositella kesämatkailijoille.

Oletko vieraillut Jurmalassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.