Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Jelsassa

Mahtipontiset huoneistot joissa vielä parantamisen varaa

llauraa-    03.07.2008    Jelsan hotellit    Jelsa
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2005 | Hotelli: Pinus Apartments

Olimme varautuneet 2+-luokituksen perusteella ankeaan kämppään, mutta mitä vielä! Hotelli sijaitsi rinteessä, jonka yläosassa olivat uudet oranssit parin kerroksen korkuiset huoneistorakennukset ja alaosassa vanhat valko-vihreät pikkurakennukset. Meidän huoneistomme sijaitsi uudemmissa, ja yllätys oli suuri, kun esitteessä josta matkan varasimme oli vanhentuneita tietoja: uusittu puoli oli neljän tähden hotellia.

Huoneisto oli valtava: suuri keittiö, jättimäinen olohuone, valtava makuuhuone, eteinen, KAKSI vessaa, parveke ja lasitettu terassi. Toinen vessoista oli pelkkä vessa, toinen kylpyhuone. Jälkimmäisestä löytyi valtava peilipöytä, amme ja hierova suihku. Olkkarissa oli dvd-soitin telkkarin seurana ja keittiövarusteisiin kuului mm. astianpesukone, mikro, huippumoderni uuni.. Huoneisto oli erittäin siisti ja kiilteli uutuuttaan. Ilmastointikin pelasi, melkeinpä liiankin tehokkaasti.

Miksi siis vain kolme tähteä? Oikeastaan antaisin 3½, mutta sitä vaihtoehtoa ei valitettavasti ole. No, ongelmiakin löytyi. Kylpyammeen yläpuolella olevassa kuumevesisäiliössä oli tilaa vain alle puolet ammeesta täyttävälle vesimäärälle. Tästä johtuen amme oli hyödytön. Jos kylpyhuoneen ikkunaa ei pitänyt auki, kostean ummehtunut haju levisi eteiseen asti. Jos taas ikkunaa piti auki, sisään lennähti alta aikayksikön valtava parvi banaanikärpäsiä (tai niiden sukulaisia) jotka asettuivat mukavasti huonekaluille loikoilemaan. Ei vaarallista, muttei kovin miellyttävääkään. Myös rakennusten ulkopuolella oli vaikeuksia: varjoisiin sisäänkäynteihin eksyi päivittäin ällöjä eliöitä, kuten tuhatjalkaisia ja valtavia kuoriaisia. Lisäksi kivetysten varsille levitetty punainen hiekka tuppasi sateella valumaan alas ja sai kengät karmeaan kuntoon. Päädyimmekin kulkemaan huoneistolta paljain jaloin rannalle huljuttamaan jalat meressä ja pistimme kengät vasta sen jälkeen jalkaan.

Pinuksen asiakkailla oli oikeus käyttää hotelli Fontanan palveluja. Kävimme kurkkaamassa tämänkin hotellin huoneita, mutta ne näyttivät vähän ankeilta ja rähjäisiltä. Uima-allas oli naurettavan pieni, maksullinen aamupala sen sijaan yllättävän hyvä.

Sijainti oli hyvä, mutta mitenpä se voisi Jelsan neliökilometrin kokoisessa kylässä huono ollakaan? Paikka ei muuten todellakaan sovi liikuntaesteisille, ylimmistä huoneistoista oli rannalle n. 900 portaan mukava matka! Ikävämpää, kun juuri itsensä meressä vilvoitettuaan joutui kävelemään tuon matkan takaisin huoneistoon - arvatkaapa huviksenne tuliko kuuma?

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Jelsassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.