Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Iquitosin matkakokemukset ja vinkit

kaksikerroksinen marmoripalatsi

Vieras    10.01.2023    Iquitosin hotellit    Iquitos
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2019 | Hotelli: Casa Morey

Kaupunki itsessään oli rähjäinen, mutta vaaleanpunaista marmorista rakennettu Casa Morey 70 m2 huoneineen oli uskomattoman hieno, Amazonin jokinäkymineen.

Osallistuimme useamman tunnin veneretkelle Amazonin sivuhaaran viidakkoon, pujottelua vesikasvistossa, oli tapiireja aitauksessa, kylätaloa ja kasvomaalauksia sekä eksoottisia hedelmiä. Kokemus oli kiva ja tuntui hyvin autententtiselta. Jälkikäteen Googlesta tsekkaamalla olimme olleet hyvin lähellä asutusta.

Arvosana hotellille:

Amazon Peru.

Vieras    25.05.2016    Iquitosin nähtävyydet    Iquitos

Jos haluat hyvän oppaan Perussa viidakkoon ota yhteyttä sivustoon jonikoivuniemi.fi Jonilla on yhteys paikallisiin viidakko-oppaisiin. Lisäksi Jonilla on oma tontti yhdessä kylässä.

Viidakkoon!

Vieras    26.09.2012    Iquitosin aktiviteetit ja harrastukset    Iquitos

Hei!

Ystäväni May, joka on kotoisin pienestä kylästä Napo joelta, läheltä iquitosta auttaa sinua mielellään suunnittelemaan ja toteuttamaan juuri sellaisen viidakko kokemuksen kuin haluat.

May on asunut keskellä viidakkoa koko ikänsä ja tuntee sen todella hyvin. Tällä hetkellä May asuu Iquitoksessa ja toimii viidakko oppaana.

Itse olen tutustunut häneen n. kuusi vuotta sitten ensimmäisellä vierailullani Iquitoksesta ja hänen ansiostaan sydämmessäni on aina suuri paikka Amazonia sademetsälle. Amazonia on mieletön.

Tulin juuri eilen takaisin viikon viidakko vierailulta ja kyllä taas kannatti. Olimme vierailulla pienessä kylässä, jossa asuu vain alle 20 perhettä, ei sähköä tai juoksevaa vettä. Kylä pyörii omavaraisesti, kukin tahollaan viljellen, kalastaen, metsästäen ym. Rahaa ei siis juuri tarvita. Todella rauhallinen paikka ja saa näkemään omankin elämän hiukan eri valossa.

Toisaalta viidakossa on myös mahdollisuus moniin eri aktiviteetteihin, kalastusta, melontaa, villieläinten bongausta, oppia luonnon kasvien voimista ja käyttö mahdollisuuksita ja paljon muuta.

Voin suositella Mayn palveluja, olen tuntenut hänet kauan ja hän on ehdottoman luetettava ja avulias. Tällä hetkellä hän on aloittamassa omaa yritystä, joka tosin on vielä alkutekijöissä, lisä infoa ja kuvia kuitenkin voi nähä facebookista SIENTO EL AMAZONAS TOURS & EXPEDICIONES, toistaiseksi vain espanjaksi. may puhuu kyllä hyvää englantia joten hänelle voi myös lähettää viestiä englanniksi [email protected] Tai jos haluay kuulla enempi minun kokemuksista niin minuun voi olla yhteydessä [email protected]

santo tomas

Vieras    20.12.2009    Iquitosin nähtävyydet    Iquitos

Iquitos on ehdottomasti kokemisen arvoinen paikka. Sinne pääsee lentämällä Limasta noin tunnin verran, tai matkustamalla jokilaivalla muutaman päivän Pucallpasta. Eli lento on suositeltava vaihtoehto. Lento maksaa noin sata dollaria suuntaansa. Nähtävyyksiä ei Iquitoksessa ole paljoa muuta kuin itse kaupunki, Nanay ja Belen ovat kyllä näkemisen arvoisia. Oma suosikkini on Quistococha joka sijaitsee noin 10 kilometriä nautaan päin, siellä on tosi hyvä uimaranta ja eläintarha, jossa pääsee vaikka silittämään jaguaaria jos kantti kestää. Myös muita viidakon eläimiä on tosi paljon. Ihmiset omalla kohdallani ovat olleet erittäin ystävällisiä, eikä mitään ole kertaakaan (3 reissua) varastettu eikä muitakaan ongelmia ole ollut.

Oletko vieraillut Iquitosissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.