Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Hvarissa

Loisto-aamiainen

pekelius    31.05.2014    Hvarin hotellit    Hvar
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2014 | Hotelli: Amfora Hvar Grand Beach Resort

Ystävällinen ja melko kielitaitoinen henkilökunta. Aamiaisella monta eri buffaa mm. muro/mysli-, teelajitelma- jopa jälkiruoille oma. Illallisbuffa ( 19€) pettymys, "dalmatialaisia perinneruokia" höpöhöpö. Valtaosin liian suolaista/mautonta, vain kokonaisena grillattu kala ja lasagnen oloinen ruoka jäi mieleen hyvinä.

Arvosana hotellille:

Uneton Delfiini

Vieras    28.08.2013    Hvarin hotellit    Hvar
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Hotel Delfin, hvar hotel

Huoneet olivat niin simppleitä kun vain voi olla.Ainakaan meidän huoneessa ei ollut ilmastointia joten huone oli kuin sauna (elokuussa yölämmöt huiteli 27 asteessa) läpi vuorokauden.Jouduimme nukkumaan ikkuna ja parvekkeen ovi auki mutta nukkumista seuraavaksi häiritsi joka öinen musiikin jumputus kadulta (ongelma ainkakin huoneissa jotka ovat kadulle päin) Juhlinta päättyi yleensä aamusta ja sitten rupesikin aurinko porottamaan täysillä.Seinät ovat paperia joten naapurien tunne-elämä ja lomafiilikset tulevat tutuksi vaikka italiaksi.Henkilökunnalla oli hyviä ja huonoja päiviä,enemmän huonoja.Kerroshoitajat olivat hotellin ystävällisintä sakkia.Moni kehuu kroatialaisia asikaspalveluhenkisiksi,iloisiksi ja ystävällisiksi.Itse asikaspalvelutyöläisenä olin monin paikoin eri mieltä.Suurelta osin palvelu oli mukavaa,iloista ja ystävällistä mutta muutama melkoisen överi hapannaama mahtui joukkoon.

Aamupala oli ok ja mukava lisä ja sijainti Hotel Delfinillä on jokseekin täydellinen.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Hvarissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.