Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Hurghadassa

Lennot ja lentokenttäpalvelut

Juzzy65    15.08.2011    Hurghadan lennot & liikenne    Hurghada

On tehty tähän mennessä 2 reissua Hurghadaan Air Finlandin koneilla. 1. huhtikuussa ja 2. toukokuussa lennot menneet omalla kohdalla ihan okei, tosin tilaa ei todellakaan ole liikaa, onneksi pääsee käytävälle kävelee välillä.

Vaimolla ollut vähän vaikeampaa selkävian takia. Valittamaan en kumminkaan ala, hinnat on olleet sen verran kohtuullisia, kumminkin kun samoilla konetyypeillä nää valmismatkat hoidellaan kaikilla yhtiöillä. Toisella reissulla saatiin shampanjaa paluumatkalla kun leijonat olivat menneet voittaa maailmanmestaruuden jääkiekossa :), himassa vitriinissä edelleen.

Lentokenttäpalvelut sit olikin jotain ihan muuta kun odotin. 1. reissulla koko ruljanssi viisumeineen, tarkastuksineen ja matkatavaroiden luovutuksineen kesti noin 10 minuuttia ja 2. reissullakin aikaa "tuhlaantui" kokonainen vartti :)

Ollaan taas lähdössä reissuun 29.08. takuuvarma aurinko, kiva hotelli, punainenmeri, mukavia ihmisiä ja vanha kulttuuri mitä ei löydy mistään muualta.

Lentokenttä!

toffe    20.07.2011    Hurghadan lennot & liikenne    Hurghada

Kaikki toimi moitteettomasti ja yllättävän nopeaan puolessa tunnissa olime kaikkine asiat hoidettu ja maahan päästy..

Samoin pois lähtö sujui nopeaan ja kitkattomasti, ei turhia jonoja missään...

Matkanjärjestäjät Hughadaan ja Sharmiin

Vieras    01.12.2010    Hurghadan lennot & liikenne    Hurghada

Olemme varanneet taas talvilomaviikoksi eli viikolle 8 Egyptin matkan. Varasimme taas matkan Tallinnan kautta koska viikolle 8 sieltä saa matkan jopa 300 € halvemmalla per matkustaja kuin Suomen puolelta. Hotelli jonka varasimme on myös deturin hotelli eli siellä on myös suomalaisia. Viime vuonna teimme saman tempun mutta kohteena oli Sharm el Sheikh eikä mitään ongelmia ollut.

Matkoja voi katsella netin kautta osoitteesta www.teztour.ee

Halpalentoyhtiö AirBaltic Hurghadaan, Hispanian yhdensuuntaiset lennot

hurjatta    22.05.2009    Hurghadan lennot & liikenne    Hurghada

Monikaan ei tiedä, että Hurghadaan pääsee kätevästi myös omatoimimatkaajana pidemmäksikin aikaa. Pari vuotta sitten on AirBaltic-lentoyhtiö aloittanut lennot Suomesta Helsingistä Riikan kautta Hurghadaan. Mitä aikaisemmin varaat, sitä edullisemmin pääset. Huomaa, että matkan hintaa voi pudottaa myös jättämällä valitsematta tarjottua vapaata vaihto-oikeutta matkan ajankohdan muuttamiseen. Kerran jätin myös matkatavarat pois, säästin 18 €. Lentoyhtiö ei tarjoa ilmaista ruokaa, mutta lennon aikana voi ostaa haluamansa annoksen koneesta. .

Toinen yhdensuuntaisia lentoja suomalaisilla koneilla järjestävä matkatoimisto on Hispania. Sen vapaita paikkoja kannattaa myös kysellä.

Matkoja sinne tehdään lokakuun lopusta huhti-toukokuuhun saakka, muulloin siellä on melko kuumaa, joten suomalaiset matkustajat valitsevat muita kohteita

lentokenttä byrokratia

aapeli    18.06.2008    Hurghadan lennot & liikenne    Hurghada

Älä tuskastu! Kun vihdoin pääset Egyptin maan kamaralle, niin varaudu siihen, että hermoja raastava lentokenttä "meininki" on vielä edessä! Aikaa kaikkine viisumin odotuksineen ja tarkastuksineen saattaa kulua jopa tunteja. Pelkästään viisumijonossa meni meillä viimeksi yli tunti. Mutta mitäpä sitä ei tekisi sen vuoksi mitä odottaa lentokentän ulkopuolella! :)

Oletko vieraillut Hurghadassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.