Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Hurghadassa

El Daharin alue,Triton Empiren vieressä olevat kauppiaat

saariska-77    11.03.2014    Hurghadan ostokset    Hurghada

Hei vaan :) Ihmetyttää täällä olevan ihmisen törkeys haukkua Triton Empiren vieressä olevia kultaliikkeen myyjää Juhaa, jonka olemme tunteneet 10v. ajan...Sielä ei lukita ovia, vaan laitetaan ovet kiinni ilmastoinnin takia...Hotellin vieressä olevat kaikki liikkeet ovat vuokralla tälle hotelli ketjulle, jotka ovat hyviä,turvallista ostaa mitä tarttee/haluaa ostaa...Olemme ystävystyneet näiden ihmisten kanssa,vietämme paljon aikaa ollessamme sielä näiden ihmisten kanssa iltaisin :) :)

Toiseksi suosittelemme Kanaria-ravintolaa joka on hotellia vastapäätä,hyvät ruuat,aina täysi,monesti saanut jonottaa että pääsee illalla syömään,henkilökunta iloista,avuliasta ja ruoka & juomat edullisia...

Sinne taasen lähdössä Lokakuun puolessa välissä 2 viikoksi mieheni kanssa+ystäviä kanssa...odotamme jo kovin lämmintä aurinkoa,uimista,ihania ihmisiä joiden kanssa pidetty yhteyttä tekstiviestitse kun heillä sielä ollut todella vaikeaa...ihmiset on sielä kärsineet nälkää, saavat tulonsa turismista millä pärjäävät aina turismin ulkopuolella...

Suosittelemme Triton Empire hotelli ketjua, tutustumaan paikkaan&ihmisiin ennen kuin tollasta tänne kirjoitellaan!! Meillä asiat paremmin kun sielä, eiköhän mietitä mitä suusta päästetään ja kirjoitelllaan tänne :) :)

Pretty 2

Juzzy65    14.05.2013    Hurghadan ostokset    Hurghada

Asiallinen matkamuistojen ostopaikka lähellä Triton Empireä

n 100m Empiren pääsisäänkäynnistä oikealle vastakkaisella puolella katua.

Laaja valikoima, vaatteita, posliinia, lippiksiä, snorklaus tarvikkeita, laukkuja, pyyheliinoja, huiveja ym.

Jos jotain ei satu olemaan niin hakevat, kauppias on Ahmed ja kaveri, joka hakee puuttuvat tavarat skootterilla myöskin Ahmed nimeltään.

Kohtuullinen hintataso, eikä tarvitse käydä kädenvääntöä puolta tuntia hinnoista. Toki saa tinkiä, niinkuin lähestulkoon kaikissa muissakin liikkeissä.

Kannattaa myös jäädä kupposelle teetä.

Ahmed myös haki meidät lentokentältä hotellille :)


Oma matka

  • Hurghada
    Lähtö: Huhtikuu 22, 2013
    Paluu: Toukokuu 06, 2013

Mukava turvallinen suomenkielinen ostospaikka

Vieras    06.01.2013    Hurghadan ostokset    Hurghada

Jos haluat tehdä ostoksia suomenkielellä (suomalais-egyptilainen myyjä Mohamed) menen leveän ostoskadun toiseen päähän. Vasemmalla hotelli Hilton ja Grand Plaza Hotel ja oikealla Resort.

Keskellä katua on pieni kauppa. Kaupasta löydät hymyilevän pitkänhuiskean kiharapäisen nuorenmiehen. Mohamedin kaupasta voit ostaa laukkuja, parfymiä, kasvovoiteita, koruja, kelloja....ja mikä parasta myös edullisia retkiä ihan selvällä suomenkielellä tinkimättä tai riitelemättä hinnoista....Kaupan vieressä liehuu Suomenlippu.

Jos tarvitset opasta muihin asioihin. (ravintolat, ostokset...) tuo kohtelias nuorimies on aina valmis auttamaan.

Miksi et ostais edullisia retkiä häneltä Safarille, Snorklaamaan tai Luxoriin. Säästät melkoisesti -

Positiiviset kokemukset edellä mainituista . Matkalla joulukuussa 2012

Cairo Gallery / Hotelli Triton Empire

Juzzy65    15.08.2011    Hurghadan ostokset    Hurghada

Cairo Gallery:

Paikka löytyy hotellin sisäpihalta pääovesta oikealle.

Todella hyvä ja ystävällinen palvelu. Essam, paikallinen taiteilija/myyjä

Liikkeestä löytyy mm. papyryksia, patsaita, koruja, valaisimia ym.

Hinnat on kohtuulliset, eikä sinulle myydä väkisin mitään.

Toki kannattaa aina yrittää tinkiä, se on paikallinen tapa, eivätkä pidä sitä pahana täälläkään.

Me saatiin paikasta todella spesiaali palvelua. Essam reissasi mukanamme kaupungilla ostosmatkoilla ja nähtävyyksiä esittelemässä.

Me myöskin söimme useamman kerran liikkeessä paikallisesta katukeittiöstä haettua ruokaa, joka oli kohtuuhintaista ja todella hyvää.

Ostimme täältä kaikki papyrykset ja paljon muuta tavaraa ja Essamin avustuksella myös lähes kaikki muutkin ostokset mm. oliiviöljysaippuaa, hedelmiä, vaatteita ym.

Istuskeltiin liikkeessä monesti iltaisin juoden paikallista erikoisuutta punaista teetä, jota toimme myös kotiin.

Liikettä suoraan vastapäätä on Mohamedin laukkukauppa, täällä on kanssa asiallinen palvelu ja hinnat.

Molemmat liikkeet ovat joutuneet lopettamaan toimintansa turistikadon seurauksena, harmi.

Essam tavattiin marraskuun 2012 reissullamme ja toimi edelleen oppaanamme, Mohamedia ei nähty :(

Basaarimyyjät

Vieras    23.07.2011    Hurghadan ostokset    Hurghada

Huutelevat perään,koittavat myydä puoliväkisin.Kiskurihinnat jos ei jaksa tinkiä puolta tuntia.Ja vielä ihmettelevät miksi suomalaiset ovat niin ujoja etteivät uskalla tulla kojuihin katsomaan.

Muutama hintalappu olis kiva tavaroissa,eletäänhän jo 2000 lukua

kultakauppiaat

Vieras    23.07.2011    Hurghadan ostokset    Hurghada

Olimme Egyptissä 7/2011. Hurghadassa kauppiaat olivat kovin agressiivisia.Esim kultasepän liikkeeseen oli erillinen mies joka toisesta kaupasta pyysi katsomaan halpoja hopeakoruja kotiinvietäväksi.

Myyjä itse esitteli koruja.Missään ei ollut yhtään hintalappua.Hintaa kysyin useamman kerran vastausta saamatta.Siinä ja jahkattiin ja soviteltiin koruja.Kun kuulin hinnan,oli todella pöyristyttävä.Perääntyminen on heidän mielestään mahdoton tässä kohtaa.hopeinen kaulaketju suomen rahassa n 280€,siinä edes tinkaamalla ei olisi päässyt hintoihin,että olisin kiinnostunut.Siinähän tuli melkein sota ja myyjä huusi solvauksia.Vaati että meidän on PAKKO ostaa,koska olemme tuhlanneet hänen aikaansa näin paljon.Emme meinanneet päästä liikkeestä ulos.Itsekin tästä suivautuneena iskin myyjälle 100EGP puntaa tiskiin käytetystä ajasta.Tässä kohtaa voin sanoa että jo hieman pelotti.Myyjällä oli avaimet kädessään ja mietin oliko tarkoitus lukita meidät sisään.Vielä tuli kadulle meidän perässä painostamaan.Onneksi kaikki päättyi hyvin.Oppirahat tuli maksettua.Varsinkaan kultakauppoihin en tule astumaan jalallanikaan..TODELLAKAAN.

Shoppailua!

toffe    20.07.2011    Hurghadan ostokset    Hurghada

Älkää todella jättäkö papyrusten ostamista lentokentälle siellä nuo todella kallita...

Basaarit huijaavat moninkertaisesti ( et edes tinkaamalla pääse Cleopatra bazarin hintoihin), Vähän Hard Rock kafeesta Hiltonin hotelllia päin on kaksikerroksinen Cleopatra basar, monikertaisesti halvemmat hinnat kuin basaareissa, kaikkea muuta löytyy mutta ei kenkiä, kaikissa hinnat pohjassa suosittelen tuhannesti...

Triton Empiren läheisyydessä hyvä kenkäkauppa, kun astut hotellista ulos käänny oikealle kävele ensimmäisen kenkäkaupan luo on aivan upeita kenkiä ikkunassa hinnat pohjassa, siis ei tingitä mutta ei tarvitsekaan hinat 5-12€ ostin itse 5 kengät..

löytyy kävellessä muitakin vaatekauppoja joissa hinnat jo valmiina...

Osta tai vuokraa seuraavan loman ajaksi asunto

hurjatta    22.05.2009    Hurghadan ostokset    Hurghada

Hurghadassa useammin käyvät ovat löytäneet tavan viihtyä vielä paremmin: vuokraavat oman asunnon. Ja jonkun ajan kuluttua. elämäntilanteen niin salliessa ostavat sieltä oman piilopaikan. Asuntojen hintataso on erittäin kilpailukykyinen muihin vastaaviin lomakohteisiin. Hurghadan hyviä puolia ovat siis paitsi yleinen elämän edullisuus, niin takuuvarma aurinko, kuiva terveellinen ilmasto, hauskat ihmiset ja lyhyt matka Suomesta.

Asunnon voi ostaa ns. runkovalmiina ja sitten sopia myyntitilanteessa valmistumisen yksityiskohdista omien mieltymystensä mukaisesti tai ostaa kokonaan valmis asunto rakennuttajalta. Ensimmäisen vaihtoehdon valitseva asiakas pääsee näin vaikuttamaan asunnon materiaaleihin, keittiökaappeihin ja WC-kalusteisiin. Ikkunatkin voi valita mieleisikseen, "rakennuslautakunta" ei Egyptissä ole niin tarkka talon ulkosivun yksityiskohdista.

Voin halutessasi myös antaa vinkin, miten asuntoja etsitään sieltä

Papyryksestä ja vähän muustakin

Loroparkki    14.01.2009    Hurghadan ostokset    Hurghada

Jos meinaatte mitä tahansa matkamuistoja ostella Hurghadasta ja jos tuntuu että kauppiaat kiskovat viimeisetkin lantit jo rispaantuneesta kukkarosta. NIIN säästäppä pari puntaa lentokentälle. Sieltä me löysimme murto-osalla siitä hinnasta mitä kauppiaat pyytelivät muualla niin erilaisia matkamuistoja. mm. Puuvilla pyyhkeet maksoivat hulppeat 5 puntaa. Papyrys/banaanin lehti kuvat n. 1 punta jos tinki sai punnalla kaksi. Kaikkea krääsää turisteille myytiin siellä.

Se ikävä puolihan siinä on että ne sieltä ostetut kamat pitää viedä sitten muovipussukoissa lentokoneen matkustamoon, kun muut tavarat on jo hyvää vauhtia(toivottavasti) menossa kohti konetta ja armasta kotimaata.

patsaat

Lionking78    29.06.2008    Hurghadan ostokset    Hurghada

egyptissä käydessä ihastuin täysin noihin basaltti kivestä tehtyihin patsaisiin!

todella upeita yksilöitä löytyy kun jaksaa etsiä... huonojakin paljon myynnissä!

tuli raahattua kotiin n. 40 cm korkea kissa joka komistaa olohuonetta :)

Oletko vieraillut Hurghadassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.