Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Hurghadassa

Päivä aavikolla

Juzzy65    28.01.2013    Hurghadan nähtävyydet    Hurghada

Lähdettiin hotellilta Triton Empire Inn maasturilla kohti aavikkoa. Ajettiin kaupungin halki ja auto täytettiin toisesta hotellista. Kaupungin ulkopuolella odoteltiin muutama muu autokunta mukaan ja siirryttiin yleiseltä tieltä hietikolle.

Pysähdyttiin pariin otteeseen ottamaan kuvia ja osa porukasta kiipesi pienen vuoren laelle. Sitten siirryttiin ns. beduiinileiriin, joka kyllä oli oikeasti turisteja varten kyhätty hökkelikylä siellä jossakin. Ei siinä mitään, aivan upeat maisemat ja saatiin ihan hyvää ruokaa paikanpäällä. Nainen paistoi leipää pannulla kamelinlanta lämmityksellä. Sit käytiin ajelee aavikolla mönkijöillä, joka oli kyl hieno kokemus ja menenkin ensikerralla ajamaan pidemmän lenkin.

Keskeltä tätä kaikkea löytyi jonkin sortin terraariokin käärmeineen, liskoineen, siileineen ja kilpikonnineen. Vähä luteinen mut näkemisen arvoinen. Koittivat kaupata meille mattoja mut ei edelleenkään löytynyt sitä ainoata mitä kelpuutan, lentävää sellaista;) Kovasti kyllä kauppias kehui kun kysyin, että voiko sillä lentää :D Sittemmin selvisi, mitä oikeasti tarkoitin ja kaveri sanoi haluavansa sellaisen itsekin. Näillä on aina pilke silmäkulmassa ja jotenkin ollaan vaimon kanssa jääty koukkuun ja mennään taas tutkimaan tilannetta huhtikuussa. Palattiin yön laskeuduttua takaisin kaupunkiin,18 -19 aikoihin. Suosittelen, tähtitaivas on todella näkemisen arvoinen.


Oma matka

  • Hurghada
    Lähtö: Marraskuu 15, 2012
    Paluu: Marraskuu 29, 2012

Sukellusveneretki

Juzzy65    19.09.2011    Hurghadan nähtävyydet    Hurghada

3. reissulla tuli käytyä katselemassa merenalaista elämää sukellusveneellä.

Kuljetus hotellilta (Triton Empire), reissun voi varata hotellin aulasta.

Rannasta mennään ensin pinta-aluksella sukellusveneiden tukikohtana toimivalle lautalle merelle,

jossa vaihdetaan sukellusveneisiin.

Todellakin oli näkemisen arvoinen paikka. Veneet sukeltaa n. 25m syvälle, maisemat ja kalat ovat todella uskomattomia. Pohjassa on myös useampi hylky.

Järjestäjä: Simdbad Submarines www.sindbad-club.com / [email protected]

Akvaario

toffe    20.07.2011    Hurghadan nähtävyydet    Hurghada

On ihan Triton empiren yksityisrannan läheisyydessä keskeneräinen talo välissä, on puinen koristeleiva jossa purjeessa lukee akvaario kafee, mennään sen hotelliravintolan läpi parvekkeelle ja sieltä alas oikealta ja käännyt sitten oikealle ja siellähän tuo akvaario on ei järin suuri mutta todella mielenkiintoinen, kävimme siellä pariin kertaan..

Halpa hinta 15LE per ihminen ja kamera 5LE ja videokamera 10LE, kaikista saat kuitit..

Hait olivat minulle todella mieleen painuvia ovat oikein merten mersuja, oli kauniita kaloja, löytyi mureenoita ja siinä 1 valkoinen albiino mureenakin vielä..

siipisimppuja ja 1 vauvakin sellainen, kilpikonnia, pallokaloja jos jonkinlaista..

nähtävyyksiähän ei ollut

arnika    14.01.2009    Hurghadan nähtävyydet    Hurghada

Olimme siellä Hurgharassa siis lomalla ja eipä siellä ollut juuri muuta teksmistä kun lojua rannalla tai käydä syömässä ja shoppailemassa. Nähtävyyksiä siellä ei sii ole ja matkanjärjetäjän matkat on kalliita. Vallankin kun iso perhe matkustaa. Mutta aurinkoa riitti ja muuten matka onnistui ja olimme tyytyväsisä

nähtävyydet

Vieras    20.02.2008    Hurghadan nähtävyydet    Hurghada

Hurghadassa ei juuri ole nähtävyyksiä. Paikallinen elämä kuitenkin näkyy katukuvassa jos ei ihan hotellin nurkissa vain pyöri.

Oletko vieraillut Hurghadassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.