Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Havaijin matkakokemukset ja vinkit

Ihana paratiisi

Vieras    27.01.2015    Mauin hotellit    Maui
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: The Fairmont Kea Lani Maui

Ihanat ruuat ja mahtavat uima-altaat. Myös perheemme keliaakikko sai erityishuomiota. Maailman paras hotelli!

Arvosana hotellille:

häämatka

Vieras    22.02.2009    Havaijin aktiviteetit ja harrastukset    Havaiji

Kävimme vuosi sitten häämatkalla Hawailla. Se oli juuri sopivan romanttinen kohde.

Kävimme Pearl Harborissa ja se oli mielenkiintoinen paikka,jos on historiasta kiinostunut.Muutenkin Oahun saari oli helppo kiertää ja Waikiki beachilla voi bongailla filmitähtiä jos ei surffailusta kiinostu.

Sää suosi meitä ja hintataso oli sopiva juuri taalan kurssin takia.

Matkustimme reittilennoilla New Yorkin kautta Losiin ja sieltä Honoluluun.New Yorkin kautta sen takia kun olimme siellä muutaman päivän myös.

Ajatuksissa on lähteä joku kerta uudestaan.

Hawaii on paratiisi

Vieras    29.08.2008    Havaijin nähtävyydet    Havaiji

Oahu ja Maui aivan mahtavat.!!

Mauilla Maalis-Marraskuussa on sadoittain ryhävalaita. Voit käydä ihailemassa näitä merten kaunottaria erilaisilla valassafareilla. Ja valaita näkyy aivan jokapuolella :) Luonto Mauilla on mahtavaa. Hanan tie on maailman 8 kauneimman tien joukossa ja sitä se kyllä oli !Villikukkoja metsissä, bambuviidakkoa, satumaisia kukkia ja vesiputouksia. Molokinillä kannattaa käydä snorklaamassa tai sukeltamassa.

Oahulla -Honolulussa -siistiä jokapaikassa. Paljainjaloin voi tepsutella rauhassa. Vesi on kraanasta juomakelpoista. Ilma täydellistä; ei liian kuumaa eikä hiostavaa ja mikä parasta koko vuorokausi samaa keliä. Snorklatessa näkee uskomattomia kaloja. Hanaumabayssa on luonnonsuojelualue, missä kannattaa käydä snorklaamassa. Siellä snorklatessa tuli nähtyä Hawaiin hylje, kilpikonna ja fantastisen värisiä kaloja. Korallitkin elää. Ruoka on hyvää ja hintataso etenkin nyt passeli. Jokapaikassa ihmiset ihanan ystävällisiä.

Oletko vieraillut Havaijilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.