Hampurin matkakokemukset ja vinkit

Matkavinkkejä Hampuriin

Vieras    26.04.2015    Hampurin nähtävyydet    Hampuri

Moi!

Kirjoittelin matkavinkkejä Hampuriin. Kiva ja monipuolinen kaupunki, jossa paljon nähtävää!

laamanaama.blogspot.fi/2015/...uriin.html

Liikenteessä Autobahnilla.

jumppis    14.05.2009    Hampurin muita vinkkejä    Hampuri

Saksassa, kuten kaikki Napsulaiset tietää, on suurin osa moottoriteistä päällystetty betonilla. Niitäkin täytyy uusia ja korjauskohdalla liikenne järjestetään saksalaisella tarkkuudella, jaetaan vastakkaiset ajoradat ja ohjataan liikenne sinne. Silloin v 1985 oli voimassa sellainen käytäntö että töiden ollessa käynissä piti olla mies heiluttamassa punaista lippua missä liikenne ohjautuu nk shikaaneissa uusille kaistoille. Nopeusrajoitukset on tosin työmaan kohdalla.

Lasettaessani Marellani sellaista 180 km/h vauhtia tuli työmaa vastaan ja täytyi ottaa vauhtia pois. Siellä täytyy seurata peileistä takaa tulevaa liikennetä tarkemmin kuin Suomessa suurten nopeuserojen takia. Silloinkin näkyi peilissä punainen ja hopean värinen piste jotka lähestyivät nopeasti. Minut ohitti kun annoin kunnolla tietä Ferrari ja Porshe lähes vierekäin ja vauhti näytti oleen kohallaan. Kääntäessäni shikaaniin huomasin lippumiehen jättäneen työpaikkansa ja juoksi pellolla kauhuissaan. Tuli mieleeni että hänestä tilanne taisi näytää uhkaavalta, kun niin ujoksi heittäytyi?

Ei minusta tilanne ollut mitenkään kriittinen koska oletan sellaisilla autoilla ajavien olevan "rattimiehiä".

Olen seurannut F1 kisojakin ja huimalta näyttää ensimmäiseen mutkaan pelien sovittaminen.


Oma matka

  • Hampuri
    Lähtö: Syyskuu, 1964
    Paluu: Huhtikuu, 1965

Tasokas pieni hotelli

Vieras    29.12.2008    Hampurin hotellit    Hampuri
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2007 | Hotelli: Novum Business Hotel Belmondo Hamburg Hbf.

Tasokas pieni ja mukava hotelli. Vilkkaan kadun varrella, hieman syrjässä keskustasta.

Metroasema noin 400m päässä hotellista.

Arvosana hotellille:

Upea hotelli

Vieras    03.08.2008    Hampurin hotellit    Hampuri
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2008 | Hotelli: Relexa Hotel Bellevue Hamburg

Upea kokemus. Siisti huoneisto, jossa oli parveke ja merinäköala. Erittäin monipuolinen buffet aamiainen, joka sisälty hintaan. Henkilökunta erittäin ystävällinen. Henkilökunta palveli asiakkaitaan erittäin hyvin. Sijainti erittäin hyvä Alsterin vieressä. Tosin liikenteen ääntä kuului hiukan huoneistoon. Nukkuminen sujui hyvin huoneistossa liikenteestä huolimatta. Hotellissa myös huoneistoja sisäpihalle, johon liikenteen ääni ei kuulu. Suosittelen hotellia lämpimästi Hampuriin matkustaville.

Arvosana hotellille:

Ihana paikka

Vieras    03.06.2008    Hampurin muita vinkkejä    Hampuri

Hampurista löytyy vaikka yksin matkaavalle kaikkea. Suhteellisen turvallista siellä on liikkua, tietysti pitää aina pitää toi maalaisjärki handuisssa, kuten missä tahansa liikutkin. Ihania pikku pubeja, ravintoloita, satamassa mahtavat näköalat, kauppoja pilvin pimein. Ei muuta kun rohkeasti vain reissuun. Merimieskirkolta löytyy ainakin suomalaista apua jos sitä kaipaa. Sieltä löytyy siis ystävällinen henkilökunta, yöpymispaikka ja pesumahdollisuudet.

Oletko vieraillut Hampurissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.