Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Hammametin matkakokemukset ja vinkit

Hammamet kokemuksia

Vieras    31.05.2019    Hammametin muita vinkkejä    Hammamet

Nyt kyllä oli aivan totaalisen surkea reissu, aavekaupunki (kaikki paikat kiinni) koko Hammamet. Yli-innokkaita myyjiä ja kaupasta ei pääse ulos ennenku pakon edessä jotain romua ostat, kaikki vähän ylihintaista ja hotelli mihin varattiin 2vkoa oli yllättäen suljettu.. vietimme 2 kokonaista vrk kahden viikon suunnitellusta lomasta ja lensimme pois. Surkein lomakohde ikinä.

elämyksiä

Riley    31.05.2010    Hammametin nähtävyydet    Hammamet

Hammametissa kun olet mene ehdottomasti retkelle SidiBou Sideen,kaunis sinivalkoinen taiteilijakylä,siellä silmä lepää.Tosin sieltä löytyy paljon kauppiaita ja ostettavaa,mutta kuuluu kait asiaan.Toinen mielenkiintoinen käyntikohde on Karthagon retki,kouluajoista tulee mieleen...ja sitten Bardon mosaiikkimuseo,todella käymisen arvoinen.Opastetulla retkellä saat enemmän irti kuin ominpäin,kuulet faktat ja yleensä ollut kivat matkaoppaat,jotka ovat kertoneet hauskasti ja kiinnostavasti paikoista.

kiva hotelli

Riley    28.05.2010    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Hotel Marco Polo

Hyvä sijainti,siisti,henkilökunta todella mukavaa,hyvä ruoka...kaikki pelasi loistavasti. Huoneet siistit ja tilavat,kylppäri ihana,allasalue aivan loistava,suosittelen!

Arvosana hotellille:

kodikas kokonaisuus

Vieras    06.07.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2008 | Hotelli: Bel Azur - All Inclusive

Hotelli on osa kokonaisuutta ja itse Bel Azur muodostuu hotellista ja bungaloweista. Hotellialue on siisti ja todella hieno. Uima-altaita on useampi sekä rantaan on matkaa kivenheitto (bungalowista pääsee takaovesta suoraan rantahiekalle!).

Puolihoitona hotellissa, ei tarvitse sitten muuta matkalla syödäkään! Erinomaiset ateriat, aina tuoreita hedelmiä ja maukkaita makuja. Hotellissa paljon venäläisiä ja ranskankielisiä eurooppalaisia. Palvelua saa ehkä heikosti englanniksi.

Arvosana hotellille:

Hyvä allasalue

vuju    26.01.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: Mediterranee

Upea allas-alue, kolme allasta ja erittäin suuri puistoalue, Hyvä runsas ruoka täyshoidolla.Iltaisin ohjelmaa, tanssia ja päivälläkin jotain aktiviteettia.

Arvosana hotellille:

Miten pääsisi???

vuju    26.01.2009    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2006 | Hotelli: DOMINA INN SULTAN BEACH

Olimme ensimmäisen kerran v 2006 syksyllä tässä hotellissa ja ihastuimme siihen ja kivaan henkilökuntaan niin että menimme uudestaan keväällä 2007 sinne.Sitten syksyllä se meni remonttiin ja nyt emme ole löytäneet sivuja mitä kautta tätä voisi varata.Kävimme katsomassa keväällä 2008 hienoksi remontoitua ala-aulaa ja ruokasalia.Henkilökunta tunnisti meidät ja moni tuli halaamaan kun kävimme siellä.Mukavan kokoinen hotelli, ihanteellisella paikalla, oma ranta ym.Huoneet silloin vähän kuluneet mutta nythän on varmaan toisin remontin jäljiltä .

Arvosana hotellille:

haluaisi uudestaan...

Vieras    20.09.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2006 | Hotelli: DOMINA INN SULTAN BEACH

rauhallinen kaunis paikka ja mukava hotellin porukka.

Arvosana hotellille:

Lämmin hotelli

marina    14.07.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Les Citronniers

Les Citronniers on vain kahden tähden hotelli, mitä ei uskoisi, niin hyvä se on. Palvelu on ystävällista ja ravintola oikein hyvä. Kylpyhuone siisti. Huoneissa TV. Huoneissa talvikautena lämmitys, joka joskus liiankin lämmin, mutta oven saa parvekkeelle auki. Kesäaikana ilmastointi. Uima-allas talvella kylmä. Rantaan lyhyt matka. Omaa tietokonettaan saa käyttää netissä surffailuun, kunhan asetukset ovat oikein. Ellei, niin siihen saa hotellilta avun. Netti toimii huoneissakin, jos koneessa on langaton yhteys, mutta piuhan perässä receptionin yhteydessä. Hotellin konetta saa käyttää maksusta.

Miinukset:

- Aamupala ei mieleiseni, haluaisin kasviksia ja hedelmiä (niitä voi itse ostaa Hammametin hallista hyvin edullisesti ja syödä huoneessa)

- Oleskeluaikainen siivous, tyypillinen hotellisiivous, ei juuri mitään. Pyyhkeitä ja lakanoita kyllä vaihdettiin.

Arvosana hotellille:

Loistava hotelli

Vieras    26.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: le Hammamet

Aavistuksen nuhjuinen hotelli, mutta älyttömän viihtyisä ja kodikas! Ihmiset oli aivan mielettömän ystävällisiä ja iltaohjelmat tosi hauskoja, erityisesti musiikki ja tanssi teki lähtemättömän vaikutuksen. Ruoka oli mahtavaa hotellin ravintolassa, eri lajeja oli taatusti jokaiselle! Taksikulttuuri oli kiva, koska hotelli sijaitsi ehkä hieman sivussa. Ranta oli onneksi lähellä. Lähistöltä löytyi kuitenkin hyviä kauppoja ja ruokapaikkoja, eli välttämättä ei kävelyetäisyyttä kauemmaksi tarvinnut lähteä. Kelit ei ehkä ollu ihan parhaita mahdollisia, mutta lämpöä oli ihan mukavasti joka päivä.

Jäi aivan loistavat fiilikset, haluaisin heti takaisin!

Arvosana hotellille:

ostoksilla hammametissä

Vieras    16.03.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

lähellä hotelliamme olevat kaupat hyvin eritasoisia, siistejä ja tunkkaisia, mutta palvelu kaikissa asiallista vaikkakin kauppiaiden huutelut alussa kummastutti, siihen tottui eikä pakko ollut ostaa, maassa maan tavalla. mutta keskustan mattokauppiaitten asiakkaiden hankinta on hurjaa ja ssiihen sinisilmäiset turistit helpolla erehtyivät. rannalla mielyttävän oloinen sujuvasti englantis puhuva nuorimies kertoi tuntevansa meidät, töissä samassa hotellissa, lähistöllä voisimme seurata maton kutomista ja katsella mattoja. tämä johti siihen, että lopulta löysimme itsemme mattoihanuuksien keskeltä kaupankäynnin keskipisteessä. kauppias laski ahkeraan meille alennuksia huimista hinnoista kolmen apurin kanssa. onneksi ymmärsimme poistua takavasemmalle kokemusta rikkaampana ilman mattorullia kainalossa. tämä oli ainoa negatiivinen kokemus viikon matkallamme, olkoon se varoituksena muille.

viihtyisä turistiystävällinen hotelli

Vieras    16.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: le Hammamet

hotelli sijaitsi vehreiden sitrus- ym puiden keskellä, siistit laatoitetut polut johtivat aulasta eri rakennuksissa oleviin huoneisiin. Osa huoneista oli varjoisalla puolella, mutta meitä onnisti saatuamme kolmannesta kerroksesta aurinkoisen terassin. siivous suoritettiin päivittäin, samoin pyyhkeiden vaihto ja yöpaidoistamme siivoojat taiteilivat joka päivä erilaisia taideteoksia, perhosia ym sängyillemme. henkilökunta oli todella ystävällistä,kaikilta sai iloisen hymyn ja tervehdyksen. ja se ruoka, puolihoidossa nautimme runsaan aamiaisen ja ruhtinaallisen päivällisen seisovista pöydistä. kaikki vihannekset ja salaatit raikkaita, lämmin ruokavaihtoehtoja joka makuun sekä runsas jälkiruokatarjonta. hotellin sijainti lähellä merenrantaa ja paikallisia kauppoja nurkalla. Suosittelen sydämestäni!!!!!!

Arvosana hotellille:

Alkoholi Hammametissa

erklait    02.03.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

Suomalaiset taitavat kaivata joskus alkoholin tuomaa viritystä matkatunnelmaan. Tunisia on muslimimaa ja siellä alkoholi on kiellettyjen asioiden joukossa. Varsin monissa turisteille tarkoitetuissa ravintoloissa saa olutta ja viiniäkin. Kansan kuppilat eivät näitä tarjoile. Oikeita alkoja kuitenkin löytyy, Hammametissa ainakin kaksi. Toinen sijaitsee medinaan johtavan pääkadun varrella Olympia-hotellin vieressä. Toinen on medinan edessä olevalta risteysalueelta ylöspäin lähtevän kadun aivan alussa. Liikkeet käyttävät nimeä Magasin General. Ne ovat lähinnä pieniä tavarataloja, joissa on tällainenkin osasto. Ne eivät ole kovin näkyviä. Taksit tuntuvat tietävän. Vaikutti vähän siltä, että on asiaan kuuluvaa käydä siellä vähin äänin. Valikoimat oli kohtuullisia ja hinta asiallinen.

Erinomainen puolihoito

Vieras    02.03.2008    Hammametin hotellit    Hammamet
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: le Hammamet

Hotelli on hieman kuluneen oloinen, mutta täyttänee hyvin neljä tähteä, joka sille on reitattu. Se on jaettu useampaan rakennukseen, jotka sijaitsevat hyvin hoidetulla puutarhamaisella piha-alueella.

Hotellin paras anti on hyvin toimiva ravintola ja erinomainen ruoka. Siellä on myös sisäallas, pituus noin 15 m syvyyttä enimmillään pari. Ulkoallas on varsin komea ja meren rantaan on noin 300 m.

Taksilla pääsee kätevästi liikkumaan. Se ei maksa juuri mitään. Matkat ovat kävellen vähän pitkänlaisia.

Sopii myös kylmän ajan kohteeksi. Huoneissa on lämmitys, mitä ei monissa muissa hotelleissa kuulut olleen.

Arvosana hotellille:

hammamet

Vieras    21.02.2008    Hammametin ostokset    Hammamet

Olen ollut kolme kertaa Tunisiassa.Hammamet on siisti, hyvät rannat ja kaupunki sopivan kokoinen. Hyviä kenkiä, nahkatavaraa, mausteita ja ihanat katuparturit. Edullista, etsi arabialaisia kahviloita ja perinteitä. Hotellit siistejä. Nyt menemme taas, vaikka on helmikuu. Olen ollut La Paixissa, ihan jees, mutta jos haluat luxuksempaa, valitse toinen hotelli.Käy basaareissa ja retkillä.

Oletko vieraillut Hammametissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.