Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Halong Bayssa

Retki Halong Bayhin

Vieras    18.02.2011    Halong Bayn nähtävyydet    Halong Bay

Kuvaus on helmikuulta 2008, mutta nyt 2011 hintataso näytti aika samanlaiselta.

Varasimme Hanoista paikallisesta matkatoimistosta päiväretken Halong Bay-risteilylle. Meitä oli 4, hinta 50 USD/pää. Luulimme päätyvämme jollekin ryhmämatkalle.

Toisin kävi: aamulla iso pakettiautomallinen taksi haki meidät hotellista, mukana kuski ja hyvää englantia puhuva opas, joka osoittautui olevan opettaja koulutukseltaan, vähemmistökansallisuutta edustava nuori mies Sapan vuorilta. Hyvä englanti ja fiksut ajatukset takasivat hyvän perehdytyksen paikallisiin asioihin.

Matka merelle kesti pari tuntia, yksi pysähdys vammaisten valmistamia tuotteita myyvässä liikkeessä. Perillä hetki laivan etsimistä, mutta sitten siirryimme n. 20 hengen alukseen, jossa olimme vain me neljä. Ja opas ja kapteeni ja kokki ja pari aputyttöä eli enemmän kuin me neljä.

Sää oli komea - laiva kiersi upealla alueella, pysähdyimme 2 tippukiviluola-alueella ja kelluvassa kylässä.

Ateria kuului hintaan ja oli hieno - erilaisia kaloja, rapuja, mustekalaa (meiltä kysyttiin aamulla lähtiessä, haluammeko seafood / beef ja ainakin seafood-valinta oli osuva). Hyviä ruokia runsaasti, juomat maksettiin itse kohtuuhinnalla.

Iltapäivä meni maisemia ihastellen uimapuvuissa kannella.

Illalla paluu samaa reittiä Hanoihin, perillä myöhään illalla. Todella mieleenpainuva ja hyvä retki halvalla.

Oletko vieraillut Halong Bayssa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.