Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Guatemala Cityssä

kulttuurierot, piilevä riski

Vaikka en itse mihinkään kovin hankalaan tilanteeseen ole joutunutkaan niinä puolena kymmenenä kerttana joina olen vieraillut Guatemalassa (lähinnä Guatemala Cityssä), niin jonkinverran pisti ajattelemaan näky erään suositun diskon sisääntuloaulassa.

Turvatoimet olivat aika tiukat, metallinpaljastimineen ja gorrillan kokoisine turvamiehineen, mutta varsinainen ylläri oli kun tuli vilkaistua mitä kamaa tässä tarkastuksessa porukalta oli kerätty narikkaan säilöön. Yhtään liioittelematta naulakossa roikkui parikymmentä viihdakkoveistä, pari pumppuhaulikkoa ja koko joukko muita astaloita.

Varovasti ihmettelin asiaa baarissa, joillakin on kuulemma senverran häm aiheestaärä kotimatka, että parasta kuljettaa diskoreissullakin mukana vähän kättä pidempää!

Kun vielä muistaa että huumeiden käyttö on ihan yleistä ja lattareiden tunteet saattavat kuohahtaa melko herkästi, niin livistin kaikessa hiljaisuudessa takaisin hotellin suojiin, ennenkuin tulisi tallottua joillekkin liian herkille varpaille.

Oletko vieraillut Guatemala Cityssä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.