Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Guardalavacassa

Hotelli Amigo Atlantico ja sen aktiviteetit

Vieras    11.03.2010    Guardalavacan aktiviteetit ja harrastukset    Guardalavaca

Olimme koko perhe 3 lasta(6v, 11v, 13v) ja vanhemmat viettämässä talvilomaa aivan ihanassa Kuubassa. Ilmapiiri oli leppoia ja kuubalaiset ystävällisiä. Yleisesti ottaen maa on melko köyhä mutta tunnelma silti lämmin. Hotellimme oli halvemmasta päästä, mutta olimme oikein tyytyväisiä siihen. Varsinkin kun olimme tilanneet Village huoneet. Huoneet, joita meidän tapauksessa täytyi olla 2 kpl oli tilavia ja siistejä. Siivous oli joka päivä, niin ja varsinkin lapsia ilahdutti päivittäin uusista pyyhkeistä kiedottu eläin sängyillä. Päärakennus oli melko ankean kommunistiaikaisen näköinen rakennus ilman parvekkeita...

All inclusive toimi erinomaisesti ja ruoka oli hyvää. Muutaman kerran kävimme kylän omissa ravintolissa joita todellakin oli vain muutama.

Allasalueet oli ripoteltu sopivien välimatkojen päähän toisistaan. Ranta oli siisti ja turvallinen. Rannan tuntumassa oli mahdollista snorklaten nähdä pieniiä kaloja. Hotellipalveluun kuuluivat myös polkuveneet joilla pääsi kivenheiton päässä oleville koralleille snorklailemaan hienompia maisemia. Katamaraani sekä surffilaudat ja pienet kanootit kuuluivat myös hintaa. Eli aktiviteetteja löytyi. Oli myös mahdollista pelata tennistä tai minigolfia. (kentät aika huonossa kunnossa). Hotellialueen lähellä oli myös mahdollista ratsastaa tosi edullisesti. Mekin koko perhe ratsastimme elämme ensimmäisiä kertoja ja hyvin selässä pysyttiin. Reitti kulki kylätietä, rantoja ja suoalueita halkoen. Hieno kokemus oli myös kun pääsimme kumivene/liitovarjo lennolle. Laskuvarjohyppyynkin sekä delffiinien kanssa uintiin ym. olisi ollut mahdollisuus.

Kaiken kaikkiaan matka oli elämyksellinen sekä meille että kolmelle aktiiviselle pojallemme. Voin lämpisästi suositella.

Pyöräillen maisemia ihastelemassa

Hotelli Club Amigossa asuimme. Oikein hyvä hotelli, josta saimme käyttöömme polkupyörät. Ajelimme pitkin ja poikin Quardalavacaa ja tämä olikin paras tapa tutustua lomapaikkaamme. Ajoimme ylös Aldea Taina kukkulalle, Taina Chorro de Maite -intiaanikylään. Sinne oli melkoinen 6 km:n ylämäki, mutta alas tultiinkin sitten lujaa ja haastavasti. Tie oli nimittäin paikkapaikoin irtohiekkainen, joten kieli keskellä suuta sai lasketella.

Oletko vieraillut Guardalavacassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.