Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Gozossa

gozo, kielimatka, ef, comino, victoria

Vieras    07.01.2013    Gozon nähtävyydet    Gozo

Olin Gozolla kolme viikkoa kielimatkalla EF:n kanssa. Rakstuin Gozoon sen lämpimän ilmaston, kauniiden kaupunkejen ja ihanien rantojen vuoksi. Lempipaikkojani Gozolla olivat Comino, Victoria ja ehkä Azure Window. Pidin myös Xlendi beachista ja Ramla Baysta ::) Joten suosittelen lämpimästi matkustamista Gozolle!! Kesällä voi olla tosi kuuma (35-40 astetta), joten jos ei pidä niin kuumasta, niin kannattaa lähteä syksymmällä tai keväällä :) Jokatapauksessa tosiaan suosittelen!

Koko saari!

Mrjaa    05.04.2011    Gozon nähtävyydet    Gozo

Varasimme Jeeppi-safarin, joka kiersi koko saaren ja näytti upeimmat paikat. Aivan mahtava kokemus ja koko reissun paras päivä. Kauniita maisemia sekä mielenkiintoista historiaa oli koko päivä täynnä.

Sininen ikkuna

llauraa-    03.07.2008    Gozon nähtävyydet    Gozo

Tässäpä nähtävyys jonka takia Gozon saarelle kannattaa raahautua! Postikorteistakin tuttu kivinen kaari, jonka takana avautuu turkoosi meri ja sininen taivas on todella vaikuttava. Eikä kannata tyytyä vain katselemaan "ikkunaa" kauempaa, vaan kapuaminen terävien kivien yli pieneen poukamaa jonka edessä kaarimuodostelma aukeaa on vaivan arvoinen. Matkalla saattaa myös nähdä liskoja, rapuja ja muita pienissä kivenkoloissa eleleviä otuksia.

Tápinu-basilika

llauraa-    03.07.2008    Gozon nähtävyydet    Gozo

Melko vaikuttavaa. Basilikan keskellä kohoaa kauniisti koristeltu alttari. Sen takaa löytyy mielenkiintoisin osio; käytävä, jonka seiniin on ripustettu kirjeitä, kipsejä, korsetteja ja hammasrautoja - lapsilta tai heidän vanhemmiltaan jotka kiittävät Jumalaa parantumisestaan. Joukossa on myös kirjeitä, joissa kerrotaan, ettei kyseinen henkilö rukouksista huolimatta selvinnytkään, mutta kiitetään silti toivosta jota pidettiin yllä viimeiseen asti. Nähtyään kaiken tämän ei voi kuin hiljentyä hetkeksi.

Ggantijan esihistorialliset temppelit

llauraa-    03.07.2008    Gozon nähtävyydet    Gozo

Kuulostaa hienommalta kuin onkaan. Kivirykelmät laakean alueen keskellä nyt eivät vain tee lähtemätöntä vaikutusta. Mitä niistä nyt enempää voisi kirjoittaakaan?

Oletko vieraillut Gozossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.