Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Goan matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Ammattitaidoton ja surkea laatuinen Aurinkomatkojen suosittelema räätäli NEW MIR ARTS

Vieras    20.02.2012    Goan vaarat ja ongelmat    Goa

Ala-arvoista työtä ja palvelua. Välttäkää Aurinkomatkojen NEW MIR ARTS räätäliä Bagassa Goalla. Nijakas tyyppi puhuu suomea kun haluaa myydä ja yrittää myydä ihan kaikkea. Eivät pystyneet toteuttamaan heidään mallikirjastaan valittua aika yksinkertaista mallia, vaan säveltivät ihan omiaan, työn laatu oli aivan järkyttävä: huolittelu puuttui, helmasaumat paksut, ja kun hopeanauha oli loppunut kesken oli vedetty kultaista jne. Ns. ompelimo oli hiekan päällä, jossa kaikessa sekamelskassa ja liassa pyörivät kankaan palat ja kasikäyttöisillä ompelukoneilla neuloivat. Kaavoja ei ollut käytössä ilmestikään ja mikään sovitusaika tai aikataulu ei pitänyt ja lopputulos oli aivan jotain muuta ( mm. tunikasta tuli toppi jne). Mallikirjasta oli revitty sivut irit ompelijoille, minkäläistä touhua sellainen on jos ei ole kaavojakaan eikä pystytä toteuttamaan edes lähellekään mitä myyvät. Thaimaassa olen teettänyt monet vaatteet eikä ikinä ole eteen tullut tällaista.

Olen reklamoinut myös Aurinkomatkoille mutta haluan varoittaa myös muitakin Goan matkaajia. Ketkuräätäli myy suomen lipun alla myös matotja, seinävaatteita, koruja... VAROKAA ja VÄLLTÄKÄÄ!!!!

Kiva hotelli

Vieras    11.01.2012    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Todella siisti ja mukavalla paikalla. Henkilökunta kohteliasta ja ystävällistä. Kuukauden päästä neljättä kertaa samaan hotelliin. Miksi vaihtaisin kun kaikki toimii.

Arvosana hotellille:

Pohjois-Goasta tuliaisena vatsatauti

Vieras    28.09.2011    Goan vaarat ja ongelmat    Goa

Intia ja vatsataudit

Kävin kaverini kanssa kahden viikon Intian matkalla marras-joulukuun vaihteessa 2010. Matkalle valmistautuessa luimme kaiken malariasta ja vatsataudeista. Ostimme perille saavuttuamme hyttysmyrkkyä, joka oli tehokasta pitämään poissa ympärillä hyörivät hyttyset. Meillä oli runsaasti mukana käsidesiä ja maitohappobakteereja. Harkiten valitsimme siistimmän oloiset ravintolat yms. Muistuttelimme jatkuvasti toisiamme hygienian ylläpitämisestä.

Viikon oltuamme lomalla sain ripulin ja kuume alkoi kohota. Otin heti yhteyttä oppaiden suosittelemaan lääkäriin, joka tuli hotellille. Sain antibioottikuurin, joka ei tehonnut ollenkaan. Lääkäri tuli toisen kerran ja oli sitä mieltä, että minun tulisi lähteä mukaan sairaalaan tutkimuksiin, mitkä kestäisivät seuraavaan päivään. Kauhistuin ajatusta ja mietin, montako bakteeria saisin sairaalasta mukanani. Kieltäydyin lähtemästä ja sain uuden antibioottikuurin. Viimeinen viikko kului hotellihuoneessa. Olo oli kauhea ja vessassa kävin ripuloimassa vähintään 20 kertaa vuorokaudessa. Usean minuutin istuminen oli mahdotonta ja olin puolimakaavassa asennossa yhdeksänkymmenen asteen kulmassa tuolin kannattelemana. Valtavasta määrästä ulostekertoja voi vain arvata, mitä tapahtui paksusuolen loppupäässä.

Epäonneksi sattui vielä Finnairin lentolakko ja paluumatka oli ajallisesti pidempi kuin menomatka. Paluumatka kotikaupunkiini kesti vuorokauden. Englantilaisen lentoyhtiön koneessa en ollut millään saada omaa penkkiriviä, vaikka niitä näytti olevan käytössä useilla terveillä matkustajilla. Sain kuitenkin henkilökunnalle kuuluvan penkin vihaisten silmäysten kera. Loppumatkasta yksi lentoemäntä valtasi puolet penkkirivistä, koska halusi nukahtaa. Sanat eivät riitä kertomaan paluumatkan tuntemuksista.

Pääsin hengissä kotikaupunkiini, mutta erittäin huonossa kunnossa jo tuossa vaiheessa. Menin suoraan keskussairaalan päivystykseen, jossa minulta otettiin ulostenäytteet ja verikokeet. Tulehdusarvot olivat 151, mutta jostain syystä ulostenäytteistä eivät saaneet positiivista tulosta minkään bakteerin osalta. Minut laitettiin tiputukseen ja sain ensimmäisen vuorokauden aikana 6 litraa nestettä suoneen ja suun kautta. Tosin suun kautta saadut nesteet ja ruuat tulivat niin nopeasti pois, että en ehtinyt vessaan. Pari vuorokautta olin tipassa ja neljä vuorokautta eristyksessä. Sain antibiootteja suun sekä tipan kautta koko tuon sairaalassa viettämäni ajan. Perhe sai käydä katsomassa, mutta ei koskea minuun ja suojanaamarit oli laitettava kasvoille. Lääkäri onnitteli minua jossain vaiheessa, että olin ollut järkevä, koska en ollut lähtenyt intialaiseen sairaalaan. Minua ei kuulema olisi otettu sairaalabakteerivaaran takia Suomessa osastolle, jos olisin piipahtanut intialaisen sairaalan osastolla. Pääsin sitten kotiin.

Sairastelu jatkui ja menin uuteen työpaikkaan vuoden alusta, joten ei auttanut jäädä heti sairaslomalle. Jo tammikuun 6. päivä jouduin taas palaamaan päivystykseen, jossa otettiin ulostenäytteet ja verikokeet. Tuolloin tulehdusarvot olivat ok ja ulostenäytteiden tuloksia ei vielä saanut samalla kertaa. Lääkäri kertoi, että liikkeellä on vatsatautia, jonka olen nyt saanut. Koska tulehdusarvotkaan eivät olleet koholla, niin hän kotiutti minut. Soitin seuraavalla viikolla tuloksista, jolloin kerrottiin minulla olevan Clostridium difficile eli antibioottiripuli. Eipä ihmekään, koska muutaman viikon sisällä sain viittä eri antibioottia. Sain taas uuden antibioottikuurin, joka jotenkin alkoi tehoamaan. Suoliston ja etenkin suoliston loppupään kuntoutumiseen kului aikaa puoli vuotta. Särkylääkkeitä söin jatkuvasti, koska istuminen oli tuskallista ja ilman lääkitystä mahdotonta. Eikä siinä vielä kaikki.

Nyt kymmenen kuukautta matkan alkamisen jälkeen alkoivat uudet tutkimukset syystä, että sainko vielä bakteerin aiheuttaman jälkitaudin esim. selkäranka- tai nivelreuman. Sairaslomalla olen tällä hetkellä ja en tiedä kuinka kauan. Ennen Intian matkaa olin täysin terve ihminen, joka ei edes sairastunut flunssaan, vaikka toiset ympärillä sairastivat.

Näiden kokemusten jälkeen en lähtisi Intiaan mistään hinnasta. Mielestäni vatsatauteja vähätellään ja ajatellaan niiden menevän ohi heti, kunhan vain syö antibioottikuurin. Sairastuttuani olen kuullut vastaavanlaisia tapauksia kuin tämä omani eli sairastelu on jatkunut vielä kuukausia Suomessa. Ajattelenkin niitä pieniä lapsia, jotka viedään maihin, joissa on heikko hygieniataso. Jos lapsi tai heikkokuntoinen vanhus sairastuu tällaiseen, niin voi olla, ettei hengissä selviä koetuksesta. Vielä tuosta hygieniatasosta sen verran, että olin tietoinen lähtiessä hygieniatason olevan alhainen. Jos ajatellaan arvoasteikolla 1-10, mitä se on, niin en antaisi arvosanaksi 2 enempää. Olen miettinyt omalta kohdalta, että mikähän tilanne olisi ollut, jos matka olisi kestänyt vielä muutaman päivän. Ainakaan omin jaloin en olisi lentokoneesta laskeutunut.

Vielä matkavakuutuksesta, jotka olivat kunnossa niin kuin aina matkalle lähtiessäni. En saanut korvausta menetetystä lomaviikosta, jonka sairastin hotellihuoneessa. Jos olisin olisin ollut intialaisessa sairaalassa, niin olisin saanut korvauksen. Ja vielä yksi asia, josta pahoitin mieleni. Toinen matkanjärjestäjän oppaista painosti minua lähtemään sairaalaan tutkimuksiin. Ja, kun en suostunut lähtemään, niin syyllisti pari päivää myöhemmin sanoen: ”Olisit nyt terve, jos olisit lähtenyt”. Voin vain todeta, että sairastuessaan lomamatkalla noin kaukana kotoa tuntee olevansa todella yksin ja puolustuskyvytön sairautensa kanssa.

Kerran sairastetun antibioottiripulin ansiosta en todennäköisesti kykene enää käyttämään turvallisesti antibiootteja, vaan saan niistä ripulin, joka on jälleen hoidettava antibiooteilla. Intiasta saamani bakteerin nimi ei selvinnyt missään vaiheessa, joten ei voi tietää seuraako siitä jälkitauteja.

Toivon, että tämän minun kokemani herättävän lukijat miettimään, kannattaako riskeerata terveyttään lähtemällä lomamatkalle hygieniatasoltaan erittäin alhaisiin maihin.

KIVA HOTELLI

Vieras    23.09.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2006 | Hotelli: sea breeze beach

Hotelli aivan ihana ensikokemuksien jälkeen,tarkoitan matkaa tieltä hotellille,jos eka kerran olisin mennyt,olisi tullut Äitiä ikävä ja itku,mutta kaikki hyvin,suosittelen.Olemme jo toista kertaa menossa samaan hotelliin.Allas ihana,kaikki oikein hyvin.Jos on hyvin nirppanokka,ei kannata lähteä Intiaan,onhan sanottu että Intiaan ihastuu tai vihastuu,me ihastuimme,viidennen kerran jo olemme menossa.nimim.ihastunut.

Arvosana hotellille:

ihan ok.

Vieras    09.09.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Alor Holiday Resort

maaliskuu 2011 2 viikkoa. sijainti ok. kävelymatka keskustaan ja rannale. huoneet ok eipä siellä olla muuta kuin suihkussa ja nukutaan. aamukahvi ... no joo. kylmä vesi ja siihen kahvia ... ja munaa eri muodoissa paistettu , keitetty , ja munakas. mutta lähden ensi vuonna taas samaan hotelliin , tuttu paikka ja kaikki pelaa

Arvosana hotellille:

Todellinen ruokapaikkalöytö!

tanneli    30.03.2011    Goan ravintolat ja baarit    Goa

Pieni mitättömän näköinen ruokapaikka Concy´s lähellä Sonesta Inns hotellia, vain kuusi pöytää katettuna perheen asunnon terassille kadun varteen ja talon keittiössä rouva laitteli ruuat. Todellinen perheyritys, jossa kaikki osallistuivat työntekoon. Todella hyvä hinta-laatusuhde ja ruoka erinomaisen hyvää. Ihastuin eityisesti kevätkääryleisiin, jotka rouva teki alusta loppuun itse ja toinen herkullinen ruokalaji oli Goan makkaroista tehty pata, jonka kyytipoikana Goan leipä ( ei naan-leipä). Suosittelen........

Goan yleisiä kokemuksia

Vieras    23.02.2011    Goan muita vinkkejä    Goa

Joulun ja vuodenvaihteen loma (2 viikkoa) joulu-tammikuussa 2010-11 Pohjois-Goan Candolimissa. Hotelli Sonesta Inns (Aurinkomatkat, www.sonestainns.com ).

Menomatkalla Finnairin lomalennolla aikataulu piti hyvin. Kone lähti ajoissa ja saapui ajoissa perille. Tarjoilut olivat surkeaakin surkeammat (yleiseenkin lentoruokailuun verrattuna), joten ensi kerralla emme luota lentoyhtiö kykyyn ruokkia matkustajiaan 10 tunnin lennon aikana. Myös myynnissä olleet pikkupalat loppuivat kesken. Otamme omat eväät.

Goa on takuuvarma aurinkokohde kuivana aikana. Sadekautena sitten takuuvarma märkä kohde. Koska UV-indeksi on erittäin korkea, kannattaa iho suojata varsinkin loman alussa tosi hyvin. Hotellimme oli FFF-tason hotelli, joka hyvin riitti noihin oloihin. Huonehan on vain yöpymistä varten. Päivät kuluvat rannalla tai kohteisiin tutustuessa. Huoneita oli altaan ympärillä useassa rakennuksessa. Perhehuoneet (= minisviitit: huone + mh + kh) olivat sillä puolella, jota ei vielä oltu saneerattu. Silti ne olivat toimivia ja ihan viihtyisiä. Lisävuode tosin oli kitisevä ja kova heteka. Ilmastointilaitteet pitivät isoa meteliä. Kahden hengen huoneet oli saneeratuissa osissa ja tosi hyväkuntoisia ja siistejä. Ilmastointi nykyaikaisilla ilmalämpöpumpuilla oli äänetön. Huoneet siivottiin ja pyyhkeet vaihdettiin päivittäin. Liinavaatteet vaihdettiin viikottain tai pyydettäessä. Henkilökunta oli ystävällistä, palvelualtista ja iloista. Alueella oli vartijat, jotka estivät paikallisten asukkaiden tulon hotellialueelle. Hotellin respassa oli pankista tuttu lukittava lokerikko (avataan kahdella avaimella), jossa kannatti pitää passit, mahdolliset arvoesineet ja ylimääräinen raha.

Hotellista oli pihan poikki pari sataa metriä meren rantaan. Rannalla on vieri vieressä kevytrakenteisia rantaravintoloita (” shack ”), joista kohtuulliseen turistihintaan saa juomia ja ruokia. Niitä kannattaakin suosia, sillä palvelu yleisesti on hyvää, ruoat hyviä ja turvallisia sekä sopivasti käden ulottuvilla. Ravintolat ovat auki turistikauden, jona aikana on tienattava seuraavan puolivuotisen off-season-kaudenkin tulot. Ne ovat perheyrityksiä, joissa on vaihtelevasti palkattua työvoimaa. Ruokailu näissä oli selvästi halvempaa kuin hotellissa ja ruokakin oli parempaa. Meren antimet olivat suomalaisittain edullisia ja maukkaita. Intialaisittain maustetut ruoat olivat sen verran erikoisia, että aina tilausta tehdessämme teimme myös tilauksen miten ruoka maustetaan. Keitot eri paikoissa olivat mahtavia! Keittoannos oli 60-70 rupiaa, merenelävistä noin 110 rupiaa, pitsat 250 rupiaa, Sea Food Sizzler 380 rupiaa, chicken sizzler 250 rupiaa (sizzler = mereneläviä, lihaa ja/tai kasviksia tulikuumalla parilalla). Hyvä ravintola sijaitsi ihan hotellin vastapäätä (Harmony Bistro), jota turistikaudeksi tulivat pitämään tiibetiläiset. Hummeriannos maksoi paljon: noin 1000 rupiaa (noin 17 euroa), mutta samanlainen annos Kanarian saarilla maksoi kolme vuotta sitten 40 euroa.

Pohjois-Goassa (Candolim. Calangute, Baga…) on aivan tolkuton määrä turisteille tarkoitettuja ravintoloita, baareja, kahviloita ja muita syöttölöitä. Joten nälkää tai janoa ei tarvitse kärsiä. Muistakaa, että kaikkialla palvelupisteissä (ravintolat, parturit, kosmetologit jne odotetaan 10 % palvelurahaa eli tippiä).

Kaikenlaisia kauppoja on myös tuhottomasti. Suomesta ei kannata viedä mukanaan vaatteita, koska paikalliset kertakäyttövaatteet saa ostettua halvalla paikan päällä. Ja sitten loman lopuksi ne voi jättää hotellihuoneeseen siivoojien suvun käyttöön.

Juomaahan siellä tarvitaan paljon, koska helle on armoton. Litran vesipullo kaupassa maksaa 15 rupiaa (1 euro oli 59,60 rupiaa, hotellin respassa paljon huonompi kurssi). Saatavana oli jopa 5 litran kannuja, mutta sitä ei saanut mahtumaan jääkaappiin. Hotellin huonejääkaapista veden hinta oli kaksinkertainen. Rantaravintolassa veloittivat 60 rupiaa. Hotellin allasbaarissa 6 cl gini-annoksesta veloitettiin 80 rupiaa, vaikka koko pullon (70 cl) sai supermarketista 130 rupialla. Paikallinen gini on muuten hyvälaatuista ja maukasta. Schweppe´s Tonic Water oli kalliimpaa ja myytävänä vain 2,5 dl pulloissa. Muut paikalliset alkoholijuomat samaa hintatasoa. Marlboro-aski maksoi 100 rupiaa.

Hinnat ovat suomalaisittain halpoja, mutta turisti maksaa kaikesta paljon enemmän kuin paikalliset. Eivätkä paikalliset syö turistiravintoloissa. Kysyin hotellimme baarimikolta hänen kuukausitietestiään ja hän kertoi saavansa palkkaa verojen jälkeen 3500 rupiaa kuukaudessa. Tuolla vaihtokurssilla se on vajaat 59 euroa kuukaudessa. Ei sillä rahalla syödä hummeria turistiravintolassa.

Kohteen retkistä saa hyvin tietoa internetistä. Matkailusivuilta ja matkatoimistojen sivuilta löytyy paljon kertomuksia ja ohjeita. Paikalliset taksimiehet mielellään tarjoavat retkiä ihan mihin vaan, joten kaikkea ei tarvitse ostaa matkatoimistolta. Tulee halvemmaksikin ja aikataulun saa päättää itse. Niinpä en niistä kirjoita. Mainitsen vain, että krokotiiliretki vanhan Goan kanaviin oli melko surkea. Vei paljon aikaa, ”ruokatarjoilu” oli epäilyttävä ja nähtiin vain kolme krokoa kaukaa. Ja hinta oli 1000 rupiaa hengeltä (sama lapsilta). Sen sijaan Palolem –paratiisiranta Etelä-Goan puolella on aina hieno vierailukohde, jota ei kannata jättää käymättä. Maksoimme paikallisittain tyyriisti, mutta suomalaisittain halvasti, koko päivän retkestä 1600 rupiaa. Kyllä kannatti.

Joulun jälkeen intialaisia maan sisäisiä turisteja oli paljon. Kaikki paikat ihmisiä täynnä, ravintolat ja kahvilat täynnä, liikenne kaaottista ja tosi hidasta. Sisämaasta tuli väkeä meren rannalle viettämään vuodenvaihdetta. Taksien hinnat nousivat 50 %.

Syksyn 2010 monsuunisateet loppuivat vasta pari-kolme viikkoa ennen joulua. Pohjois-Goa, matkan pituudesta riippumatta, on nykyään malaria-aluetta. Siellä sikiää pahin mahdollinen malarialoinen plasmodium falciparum. Siksi kannattaa kääntyä ennen loman alkua oman lääkärin puoleen malariaehkäisyn hankkimiseksi. Yllättävää oli, että paikalliset asukkaatkin olivat nyt eka kertaa itse huolissaan malariasta.

Kun lähtee matkalle kaukomaahan, pitää muistaa turvallisuusasiat malarian lisäksi. Intiassa kobra on yleinen käärme ja muitakin myrkkykäärmeitä on useita. Eihän niitä rannoilla ole, mutta taksikuskit näyttivät, että tuoltahan kobria tienvarren pusikoista löytyy. Iltaisin vaivana olivat hyttyset, jotka purivat jalkoja ravintoloissa. Paikallisista kaupoista saatava Odomos –hyttyskarkote piti niistä huolta, mutta osa hyttysistä levittää malariaa. Ainakaan meille ei hyönteiset tunkeneet sisälle huoneeseen.

Goa on tosi suositeltava lomakohde. Aurinko paistaa takuuvarmasti, ruoka on hyvää ja edullista, ihmiset hurjan ystävällisiä, näkemistä ja kokemista riittää… Kuten näillä sivuilla on kerrottu, katunäkymä eroaa paljon länsimaisista näkymistä, joten pitää ottaa mukanaan joustavaa asennetta ja turha nirppanokkaisuus pitää jättää kotiin. Kun likaa ja roskia on, et mahda sille mitään. Mutta älä suotta esitä maailmanparantajaa, vaan ota kaikki vastaan sellaisena kuin ne eteen tulee. Näin saat lomastasi enemmän myönteisiä kokemuksia.

Kauneushoitoa

Vieras    20.02.2011    Goan muita vinkkejä    Goa

Erittäin viehättävä Intilalainen ystäväni Charmaine Shirlekar tekee edullisia kauneushoitoja Goalla. Hinnasto ja lisätiedot suomenkielisisltä nettisivuilta. Charmaine on myös erinomainen paikallisopas, joka osaa antaa hyvät ostos-, ruokailu- ja nähtävyysvinkit ja kertoa maan tavoista ja kulttuurista.

sites.google.com/site/charma...urgoa/home

Ihana uusi hotelli rauhaa rakastaville

Vieras    20.02.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: The Village Square

Hotelli on kuin kätketty paratiisi muuten niin hektisellä Pohjois-Goalla. Ihanaa kasvisruokaa, puhdasta ja siistiä, mahtava isäntäväki ja palvelu. Ei aivan rannalla, mutta hotellista ilmainen kuljetus useita kertoja päivässä. Sijainti Anjunassa pienen kylän laidalla. Chaporan kylään on kävelymatka.

Suosittelen lämpimästi ja toivon, että jokin valmismatkajärjestäjistäkin ottaa hotellin listoilleen. Kuvia ja lisätietoa www.thevillagesquaregoa.com tai booking.com sekä hotellin omilta Facebook-sivuilta.

Arvosana hotellille:

Liikaa mainostettu

Vieras    22.01.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Riviera de Goa

Samanlaiset kokemukset eli huonot tuosta hotellista. Huoneisto maantasolla, jossa home haisi ja näkymä suoraan johonkin varastorakennukseen. Valitettiin asiasta, mutta mitään ei tapahtunut eika matkanjärjestäjääkään kiinnostanut. Goa oli hieno, mutta seuraavan kerran toiseen hotelliin ehdottomasti. Opittiin se,että esitteisiin ei voi luottaa ja taitaa suurilla eli ulkomaisilla matkanjärjestäjillä olla todellakin paremmat kiintiöhuoneet. Kaikki suomalaiset oli majoitettu huoneistoihin, jotak suoraan pohjoiseen ja ajoväylälle päin. Ns. terassilla emme istuneet kertaakaan, vaikka siitäkin maksettiin.

Arvosana hotellille:

Ei voi suositella

Vieras    22.01.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Riviera de Goa

Hotelli oli yleisiltä tiloiltaan siisti ja vastasi Aurinkomatkojen luokitusta 4 tähteä, mutta ko. matkatoimiston kiintiöhuoneet sijaisivat maantasossa parkkipaikkaa vastapäätä, jossa iltaisin ja öiseen aikaan kuului meteliä ja kaasuttelevien autojen ja mopojen ääniä. Huoneiden sijainti oli siis aivan ala-arvoinen ja useammassa huoneessa oli todella vahva homeen haju. Olemme todella pettyneitä ja täytyy vaan ihmetellä miten suomalainen matkatoimisto kehtaa tarjota tuollaisia huoneita muka neljän tähden arvoisina. Ko huoneet eivät varmaankaan kelpaa muille kuin suomalaisille, jotka tuntuvat valitettavasti edelleen olevan tyytyväisiä tuonkin tasoisiin paikkoihin. Itse emme enää uskalla Aurinkomatkojen matkalle tämän kokemuksen jälkeen. Goa lomapaikkana oli hieno.

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli

Vieras    26.12.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Pidin todella paljon hotellista ja paikasta yleensäkin. Kävin toista kertaa mutta kyseisessä hotellissa eka kerta. Aamupalat olivat hyvät ja henkilökuntaa hauskaa, huumorintajuista ja ystävällistä. Ihmisiä todella jää ikävä :( Ainut kurja puoli koko reissussa oli valittavat suomalaiset, ekana valitetaan ja sitten kerrotaan että on kuudetta kertaa samassa paikassa. Herää kysymys että miks lähteä intiaan asti valittamaan joka vuosi.

Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille, hyvää lomaa kaikille :)

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli hieman kauempana pääkadun hälinästä

Vieras    25.12.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Hotelli oli oikein mukava ja mukavalla paikalla, hieman kauempana pääkadun metelistä ja liikenteestä ja samalla hieman lähempänä biitsiä.

Henkilökunta oli todella ystävällistä ja auttavaista. Kun vatsatautu yllätti, madame piti kyllä huolen että kaikki tarpeellinen on huoneessa ja vointia kyseltiin ahkerasti.

Pikaisten jutustelujen jälkeen työntekijät tekevät 16-18h työtuntia parin tunnin yöunilla joten siitä heille kyllä plussaa, että jaksavat olla niin positiivisella tuulella koko ajan.

Tässä vielä hieman lomakuvia kyseisestä hotellista, hotellialueelta, ja hieman hotellin ympäristöstäkin

www.matk.at/gallery3/

Arvosana hotellille:

Castello"s Coco Huts Rantaravintola

Bablo    22.11.2010    Goan ravintolat ja baarit    Goa

Vaatimattoman näköinen ehkä siitä johtuen rauhallinen. Ei tungosta edes edessä olevalla rannalla. Ehkä enemmän iäkkäämpiä ihmisiä. Ruoka maukasta, grillatut kalaruuat kokeilemisen arvoisia.

Halvat Rantamajat

Bablo    22.11.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Castello\"s Coco Huts

Erittäin halpoja rantamajoja, sopii hyvin pienellä budjetilla liikkuville. Pyytävät 500 rupiaa yö mut tinkimällä saa kolmella sadalla. Osassa majoja oma wc suihkulla ja katossa propelli. Rantaan matkaa 100, ravintolaan 50 metriä. Rauhallinen paikka keskellä Benaulim Beachiä. Tähtiä tälle ei voi antaa muutaku taivaalta yö aikaan. Kuiteskin ollaan tykätty kovasti. Jos jotain kiinostaa enemmän ollaan pidetty blogia intian matkoista missä enemmän tietoa. www.lasmar.omablogi.com

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Goalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.