Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Goalla

riksa ja taksi

Vieras    01.01.2017    Goan lennot & liikenne    Goa

Goan paras riksa ja taksi on Bindaksella!!!!

luotettava. englantia hyvin puhuva, kohtelias

perheen isä. Tuntee Goan hyvin koska on syntyjään sieltä.

Hänen kanssaan on turvallista lähteä ostoksille markkinoille tai nähtävyyksiin.eri rannoille jne.

puh +919822581352

Lentomatka, liikenne goalla

jennifer83    15.03.2009    Goan lennot & liikenne    Goa

Lentomatka helsingistä dubaihin sujui hyvin n.6,5h. Dubaissa jonotettiin turvatarkastuksessa pitkän aikaa, kun kaikki joutuivat sahaamaan edestakaisin piippauskoneen alla, ottamaan kengät pois ja niin edelleen. Kun vihdoin pääsimme sisälle kentälle, emme kerenneet kuin käydä vesassa ja sitten pitikin jo mennä takaisin koneeseen. Lento Dubaista Goalle kesti n.3,5h. Kun saavuimme perille oli lentomme myöhässä n. 30min. Oppaat olivat vastassa kentällä ja neuvoivat oikeaan bussiin. bussilla matka hotellille kesti n. 1,5h. hyttysiä oli aivan hirveästi ennenkuin bussi lähti liikenteeseen. Paluumatka Goalta dubain kautta helsinkiin sujui samalla tyylillä ja oli tunnin myöhässä. Tosin tällä kertaa jäi dubaissa aikaa käydä kultaa katselemassa vessareissun lisäksi. Goan kentällä oli paljon jonottamista passin tarkastuksesta toiseen.

Goalla liikenne on kaaottista ja hidasta. Bussit ja henkilöautot saivat ajaa 60km/h, moottoripyörät 70km/h ja skootterit 50km/h. Lehmät, bussit, skootterit, taksit,ihmiset, koirat ja kaikki sekaisin. Paljon ohitteluja ja tööttäilyä. Ei olisi itsellä tullut mieleenkään vuokrata esim. skootteria. Mutta koko kahden viikon reissulla emme nähneet kuin yhden kolarin.

Oletko vieraillut Goalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.