Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Goalla

kiva ja siisti

Vieras    06.12.2017    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2014 | Hotelli: Citrus Goa

hyvä henkilökunta siistinettitoimi

Arvosana hotellille:

Mukava rauhallinen hotelli

Vieras    01.10.2017    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2017 | Hotelli: Casa De Goa Boutique Resort

Huone siisti ja ok varusteltu. Siivous hyvällä tasolla. Aamupala kohtuu monipuolinen, intiassa kun ollaan niin ruuat aika intia painotteiset, mutta kananmunain paistoaja poika oli ammattilainen ja pelasti aamupalan kohdallani. Syötiin hotlas kerran lounas ja kerran illallinen, ruuat ihan ok. Rannalle lyhyt matka. Respan naiset olivat mukavat ja asialliset, sekä hotellin johtaja miellyttävä herrasmies jolla tuntemusta myös suomesta. Hotellin vierestä sai kätevästi vuokrattua skootterin sopuhintaan. Helmikuussa 2018 mennään taas samaan hotlaan pariks viikos, joten ihan kelpo paikasta kyse. Uskallan suositella ihan kaikille.

Arvosana hotellille:

Hyvän palvelun Hotelli

Vieras    31.08.2017    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2015 | Hotelli: Hotel Herritage Village Glub Coa

Olimme edellisen kerran helmikuussa 2008 samassa hotellissa, olimme tyytyväisiä hotellin järjestämiin palveluihin kaikin

puolin. Lähdemme taas helmikuussa 2018 2 viikoksi samaan hotelliin.

Meillä on ollut käytössä Grand Club huone johon olemme olleet tyytyväisiä.

Hotelli järjestää päivisin ja iltaisin erilaista toimintaa.

Arvosana hotellille:

Viihtyisä hotelli jossa hyvä palvelu

Vieras    31.08.2017    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: Hotel Herritage Village Glub Coa

Erittäin siisti pieni Hotelli.

Ruoka erinomaista ja palveluja riittävästi.

Hyvä valinta.

Arvosana hotellille:

Ihana paikka ja mahtava palvelu

Vieras    19.02.2015    Panajin hotellit    Panaji
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2014 | Hotelli: Goa Marriott Resort & Spa

Paikka oli aivan uskomaton. Hotelliin saapuessasi näät ensimmäisenä valtavan aulan, josta avautuu ihanat näkymät uima-altaalle ja merelle. Huoneet maulla laitettuja, lasiseinät ja sadevesisuihku tuovat luksuksen tuntua. Allas-alue on kiva. Hotellin edessä olevalla rannalla ei saa uida kovien virtausten takia, joten rantareissuille on lähdettävä Etelä- tai Pohjois-Goalle. Palvelu on ylitsevuotavaisen ystävällistä, ja aamupalavalikoima valtava. Mikäli olet uuden vuoden Goalla, on Marriottin uudenvuodenjuhlat upea kokemus, tosin liputkin olivat aika kalliit.

Lisää kokemuksiani Marriottista ja Panajista voit käydä kurkkaamassa:

www.rantapallo.fi/syomatkust...melta-goa/

Arvosana hotellille:

Kiva hotelli

Vieras    11.01.2012    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Todella siisti ja mukavalla paikalla. Henkilökunta kohteliasta ja ystävällistä. Kuukauden päästä neljättä kertaa samaan hotelliin. Miksi vaihtaisin kun kaikki toimii.

Arvosana hotellille:

KIVA HOTELLI

Vieras    23.09.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2006 | Hotelli: sea breeze beach

Hotelli aivan ihana ensikokemuksien jälkeen,tarkoitan matkaa tieltä hotellille,jos eka kerran olisin mennyt,olisi tullut Äitiä ikävä ja itku,mutta kaikki hyvin,suosittelen.Olemme jo toista kertaa menossa samaan hotelliin.Allas ihana,kaikki oikein hyvin.Jos on hyvin nirppanokka,ei kannata lähteä Intiaan,onhan sanottu että Intiaan ihastuu tai vihastuu,me ihastuimme,viidennen kerran jo olemme menossa.nimim.ihastunut.

Arvosana hotellille:

ihan ok.

Vieras    09.09.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: Alor Holiday Resort

maaliskuu 2011 2 viikkoa. sijainti ok. kävelymatka keskustaan ja rannale. huoneet ok eipä siellä olla muuta kuin suihkussa ja nukutaan. aamukahvi ... no joo. kylmä vesi ja siihen kahvia ... ja munaa eri muodoissa paistettu , keitetty , ja munakas. mutta lähden ensi vuonna taas samaan hotelliin , tuttu paikka ja kaikki pelaa

Arvosana hotellille:

Ihana uusi hotelli rauhaa rakastaville

Vieras    20.02.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2011 | Hotelli: The Village Square

Hotelli on kuin kätketty paratiisi muuten niin hektisellä Pohjois-Goalla. Ihanaa kasvisruokaa, puhdasta ja siistiä, mahtava isäntäväki ja palvelu. Ei aivan rannalla, mutta hotellista ilmainen kuljetus useita kertoja päivässä. Sijainti Anjunassa pienen kylän laidalla. Chaporan kylään on kävelymatka.

Suosittelen lämpimästi ja toivon, että jokin valmismatkajärjestäjistäkin ottaa hotellin listoilleen. Kuvia ja lisätietoa www.thevillagesquaregoa.com tai booking.com sekä hotellin omilta Facebook-sivuilta.

Arvosana hotellille:

Liikaa mainostettu

Vieras    22.01.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Riviera de Goa

Samanlaiset kokemukset eli huonot tuosta hotellista. Huoneisto maantasolla, jossa home haisi ja näkymä suoraan johonkin varastorakennukseen. Valitettiin asiasta, mutta mitään ei tapahtunut eika matkanjärjestäjääkään kiinnostanut. Goa oli hieno, mutta seuraavan kerran toiseen hotelliin ehdottomasti. Opittiin se,että esitteisiin ei voi luottaa ja taitaa suurilla eli ulkomaisilla matkanjärjestäjillä olla todellakin paremmat kiintiöhuoneet. Kaikki suomalaiset oli majoitettu huoneistoihin, jotak suoraan pohjoiseen ja ajoväylälle päin. Ns. terassilla emme istuneet kertaakaan, vaikka siitäkin maksettiin.

Arvosana hotellille:

Ei voi suositella

Vieras    22.01.2011    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2011 | Hotelli: Riviera de Goa

Hotelli oli yleisiltä tiloiltaan siisti ja vastasi Aurinkomatkojen luokitusta 4 tähteä, mutta ko. matkatoimiston kiintiöhuoneet sijaisivat maantasossa parkkipaikkaa vastapäätä, jossa iltaisin ja öiseen aikaan kuului meteliä ja kaasuttelevien autojen ja mopojen ääniä. Huoneiden sijainti oli siis aivan ala-arvoinen ja useammassa huoneessa oli todella vahva homeen haju. Olemme todella pettyneitä ja täytyy vaan ihmetellä miten suomalainen matkatoimisto kehtaa tarjota tuollaisia huoneita muka neljän tähden arvoisina. Ko huoneet eivät varmaankaan kelpaa muille kuin suomalaisille, jotka tuntuvat valitettavasti edelleen olevan tyytyväisiä tuonkin tasoisiin paikkoihin. Itse emme enää uskalla Aurinkomatkojen matkalle tämän kokemuksen jälkeen. Goa lomapaikkana oli hieno.

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli

Vieras    26.12.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Pidin todella paljon hotellista ja paikasta yleensäkin. Kävin toista kertaa mutta kyseisessä hotellissa eka kerta. Aamupalat olivat hyvät ja henkilökuntaa hauskaa, huumorintajuista ja ystävällistä. Ihmisiä todella jää ikävä :( Ainut kurja puoli koko reissussa oli valittavat suomalaiset, ekana valitetaan ja sitten kerrotaan että on kuudetta kertaa samassa paikassa. Herää kysymys että miks lähteä intiaan asti valittamaan joka vuosi.

Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille, hyvää lomaa kaikille :)

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli hieman kauempana pääkadun hälinästä

Vieras    25.12.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Hotelli oli oikein mukava ja mukavalla paikalla, hieman kauempana pääkadun metelistä ja liikenteestä ja samalla hieman lähempänä biitsiä.

Henkilökunta oli todella ystävällistä ja auttavaista. Kun vatsatautu yllätti, madame piti kyllä huolen että kaikki tarpeellinen on huoneessa ja vointia kyseltiin ahkerasti.

Pikaisten jutustelujen jälkeen työntekijät tekevät 16-18h työtuntia parin tunnin yöunilla joten siitä heille kyllä plussaa, että jaksavat olla niin positiivisella tuulella koko ajan.

Tässä vielä hieman lomakuvia kyseisestä hotellista, hotellialueelta, ja hieman hotellin ympäristöstäkin

www.matk.at/gallery3/

Arvosana hotellille:

Halvat Rantamajat

Bablo    22.11.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2010 | Hotelli: Castello\"s Coco Huts

Erittäin halpoja rantamajoja, sopii hyvin pienellä budjetilla liikkuville. Pyytävät 500 rupiaa yö mut tinkimällä saa kolmella sadalla. Osassa majoja oma wc suihkulla ja katossa propelli. Rantaan matkaa 100, ravintolaan 50 metriä. Rauhallinen paikka keskellä Benaulim Beachiä. Tähtiä tälle ei voi antaa muutaku taivaalta yö aikaan. Kuiteskin ollaan tykätty kovasti. Jos jotain kiinostaa enemmän ollaan pidetty blogia intian matkoista missä enemmän tietoa. www.lasmar.omablogi.com

Arvosana hotellille:

Loistopaikka

Karjalaissielu    10.11.2010    Goan hotellit    Goa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: sea breeze beach

Todella hyvä sijainti, lähellä kaikkea, mutta silti tarpeeksi kaukana yleisestä vilskeestä.

Sea Breeze- hotellien sängyt ovat tosi mukavat ( = pehmeät) näin länsimaiseen makuun.

Ihanaa, kuukauden kuluttua yhdeksättä kertaa Goalle ja kolmatta kertaa ko. hotelliin!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Goalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.