Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Geirangerin matkakokemukset ja vinkit

Matka Geiranger-vuonolle

Vieras    17.08.2014    Geirangerin muita vinkkejä    Geiranger

Matka Norjan Geiranger-vuonolle elokuussa 2014 oli elämämme hienoin matkakokemus vuosikymmeniin. Kiitos matkatoimiston osuudesta reitin suunnittelussa, mutta ennenkaikkea valtavat kiitokset matkan bussinkuljettajaoppaalle, joka yksin veti koko vaativan ohjelman läpi. Opas Taina oli uskomattoman taitava liikenteessä, vaikeilla teillä ja opastuksessaan! Kaikki hän otti huomioon, tunsi paikat, pienetkin yksityiskohdat, oli ystävällinen, iloinen ja kohtelias. Saimme valtavasti tietoa maasta, ihmisistä, tapahtumista. Hyvänä työparina hänellä oli Oslon oppaamme. Kuulimme, ettei Taina enää aja Norjan reittiä, mutta jos vain saamme tietää, mille matkoille hän siirtyy, seuraamme varmasti häntä vaikka Siperian perämetsiin - kävellenkin. Sydänlämpöisiä terveisiä Taina-oppaalle!!

Anita Arponen ja Seppo Ahomäki Porista

geirangerin rantamökki

Vieras    05.10.2008    Geirangerin nähtävyydet    Geiranger

Olimme jo vuonna 2001 30 vuotishäämatkalla ja kokemus oli taivaallinen.Ihminen joka rakastaa korkeita ja upeita maisemia,niin geiranger on juuri sitä.Ihastuimme.ajoimme pohjoisen kautta,haaparanta josta ostimme ruuat koska norjahan on tunnetusti muutoin kallis maa.Siitä laskeuduimme örnsköldsvik ja norjan puolelle alas viistoon trondheimiin jne.NORJASSA kokolailla riittää katselemista.Trolstigen kannattaa myös nähdä norjalaisten mielestä turhin tie,tien loputtua on vain Suuri kallis hotelli.Vielä Geirangerista sieltä pitäen kannattaa käydä vuonoristeilyllä jossa on historiankertoja mukana.Kertomusta olis paljonkin.mutta ottakaa selvää voin vastailla.

sydän Geirangerissa

Oletko vieraillut Geirangerissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.