Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Durbanissa

Tasokas ystävällisen palvelun hotelli

Vieras    24.02.2008    Durbanin hotellit    Durban
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2007 | Hotelli: Protea Hotel Edward

Asuin Protea Hotel Edwardissa puolitoista viikkoa kesällä 2007.

Erittäin siisti ja tasokas hotelli. Itsepalvelusta maksamaan tottuneena eurooppalaisena tuli aluksi kiusaantunut ja siirtomaaherramainen olo, kun ylitse vuotavan ystävällistä ja palvelualtista henkilökuntaa oli kaikkialla; ravintolassa edes tuolia ei voinut siirtää itse, sillä ystävällinen tarjoilija oli sekunnissa paikalla, jos vähän liikahti.

Ruoka oli erinomaista ja käytännössä kuin euroopassa. Kanaa ja perunaa paljon, englantilainen aamiainen seisovasta pöydästä höystettynä afrikkalaisilla tuntemattomilla mutta herkullisilla hedelmillä.

Hotellin portieeri oli erinomainen apu: mitä ikinä halusi, hän järjesti kaiken, esim. luotettavan taksikuljetuksen haluttuun kohteeseen. Silti on syytä olla tarkka, eikä luottaa edes hotellin järjestämään taksikuljetukseen. Sen opin matkalla lentokentälle: kun kysyy kuljetuksen hintaa etukäteen, ei pidä luottaa taksikuskin vastaukseen "minulla on taksamittari", sillä mittarissa voi olla ns. "kiihdytin" ja se voi raksuttaaa tuplahinnan, kuten allekirjoittaneelle kävi. Hinta siis lyötävä lukkoon etukäteen, vaikka taksin olisi järjestänyt hotelli.

Itse hotellin palvelusta ei moitteen sanaa löydy, uskallan suositella muillekin.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Durbanissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.