Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Dubrovnikissa

Hotelli arvostelu

Vieras    26.08.2019    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2019 | Hotelli: Hotel Vis

Hotelli hyvällä rauhallisella paikalla. Huoneessa oli huono sänky, piti kovaa ääntä pelkästä kääntymisestä niin että siihen heräsi.

Hotellin omassa ravintolassa oli outo tapa pöytiä tyhjentäessä lautaselta pudotettiin likaiset aterimet pöytäliinalle odottamaan seuraavaa ruokaa asiakkaan edessä... vai mahtoiko olla tippien vähäisyydestä? Myös baarin drinkit olivat muuta kuin listasta tilasit.

Muuten ihan hyvä paikka.

Arvosana hotellille:

Loistava sijainti

Vieras    24.07.2016    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2016 | Hotelli: Grand Hotel Park

Hyvä hotelli sopivan matkan päässä vanhasta kaupungista. Bussit kulkee läheltä hotellia, kävellen pääsee myös mukavasti jos ei kovin paahteinen ilma. Henkilökunta ystävällistä. Aamupala mainio, monipuolinen! Huoneena perhehuone 7.kerros, ikkunoista upea näkymä merelle ja pieni parveke sivulle, hieman pelottavan oloinen heppoisen tuntuisella kaiteella. Huoneen siivous hieman ontuvaa, muutoin ok mutta lattiat olivat jo mennessämme sen näköiset ettei olleet pyyhittyjä, samoin viikon aikana ehkä kerran max kaksi pyyhitty? Ilmastointi toimi hyvin kovista helteistä huolimatta. Huoneessa tallelokero. Wifi toimi yleensä hyvin, välillä piti kirjaantua uudestaan ja uudestaan..

Allas hyvä ja puhdas, sivulla sitten makean veden suihkut joilla saattoi uinnin jälkeen huuhtoa suolaveden pois iholta. Ruokapaikka villan edessä upea etenkin pizzojen osalta, puu uunissa paistettuja! Puistoalue/leikkialue hotellin ja rannan välissä iso ja iltaisin perheiden suosima. Aivan hotellin vierellä kävelykatu jossa paljon tarjontaa ruokailulle ja ostoksille, kaikki lähellä. Myös ostoskeskus joka vastaa pienehköjä marketteja Suomessa, kaikkea tarpeellista kyllä löytyi. Sijainti mielestäni erinomainen, hotelli Lapad- rannan edessä jossa ehdottomasti parempi ranta (pyöreää kiveä ja heti vedessä hienoa hiekkaa) kuin ylikehutulla Copacapana- rannalla (todella terävää kiveä; ainut kerta kun harmitti ettei ollut uimatossuja mukana!). Ruokaa ja juomaa sekä pieniä kauppoja lähellä, vettä ja tuliaisia halvemmalla kuin vanhasta kaupungista. Lähellä myös mukava kävelyreitti luonnonsuojelualueella, jossa muutama korkeampi kukkula ja aivan uskomattomat näköalat merelle jyrkkien kallioiden päältä!! Kaskaiden ääntely voimakasta, hellettä siis oli yli +30. Hotellin luota lähtee kävelykatu jota pitkin pääsee kiertämään myös upeita maisemia nähden Babin kuk- niemeä, alhaalle tehty upeita, hieman pelottavia toisinaan uima- ja auringonotto levikkeitä meren rantaan, portaat sik sakkia meneviä kapeita eikä usein kaiteista tietoakaan =))

Suosittelen, joskus ehdottomasti uudestaan hieman viileämmillä keleillä!

Arvosana hotellille:

keskeinen sijainti

Vieras    21.09.2015    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Hotel Adriatic

Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Ranta lähellä ja linja-auto vanhaan kaupunkiin kulkee aivan hotellin edestä. Hotellissa ei ole hissiä, joten laukkujen kantaminen yläkerroksiin on raskasta. Huoneet hyvän kokoiset. Kokolattiamatto hiukan epäsiistin oloinen. Kannattaa satsata merinäkymään ja parvekkeeseen. Sängyt hyvät ja sopivan levyiset. Huoneessa ei jääkaappia eikä hiustenkuivaajaa. Ilmastointi oli. Huonet siivottiin joka päivä. Ruoka oli hyvin samanlaista joka päivä. Aamupala samanlainen. henkilökunta oli ystävällinen. Kaikki toimi kohtuullisesti, ja jos ei etsi luxusta niin on oiva valinta jo sijainnin puolestakin. Hiukan kulahtaneen oloinen, mutta sijaitsee niin upealla paikalla.

Arvosana hotellille:

kiva huoneistohotelli

anromeda    21.06.2015    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2015 | Hotelli: Apartment Paco

ihanalla paikalla ,sopivan kokoinen 6:lle henkilölle. hyvät matkayhteydet. kaikki kävelymatkan päässä.

Arvosana hotellille:

Hotelli lähellä kaikkea

piksu    26.09.2009    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Petka

Huvipursi- ja matkustajasataman vieressä sijaitseva siisti hotelli, joka pitää sisällään ystävällisen henkilökunnan, tyylikkäät yleiset tilat ja aamiaisen seisovasta pöydästä .Huoneiden parvekkeet ovat merelle päin, lisäksi hotellissa oli isoja perhehuoneita. Aamiainen tarjoiltiin seisovasta pöydästä. Lähellä olivat kauko-ja lähiliikenteen bussiasemat, kolme ostoskeskusta, kala-ja kukka-vihannes-hedelmä-torit sekä hyvät ja edulliset ruokapaikat ilman "vanhankaupungin-lisää". Hotellin edessä oli bussipysäkki ja satamasta löytyi lippukioskit joissa myytiin matkoja lähisaarille., muualle Kroatiaan ja Italiaan. Lähin uima-paikkakin löytyi 15 min. kävelymatkan päästä. Loistava kaupunkihotelli niille, jotka tykkäävät kulkea omin päin. Kaikesta säpinästä huolimatta hotellin alue oli hiljainen ja rauhallinen. Elämä satamassa ( suurine risteilijöineen) hiljeni aina illan tullen. Aikaisemmassa elämässään hotelli kulki nimellä Grand Hotel Petka ( on sen jälkeen kokenut muutaman peruskorjauksen).

Arvosana hotellille:

Toimivaa "luxusta"

Vieras    29.07.2009    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Grand Hotel Park

Grand Hotel Park oli toimiva 4 tähden hotelli, jota voi suositella huoletta kaikille mahtavan Dubrovnikin matkaajille. Mahtavan kokoinen ja hyvä aamupala, hyvät maisemat, hyvät sängyt ja mukava palvelu.

Ainoa pikku miinus on hotellin uima-altaiden merivetisyys..

S&S

Arvosana hotellille:

iso hyvä hotelli

valperi    06.05.2008    Dubrovnikin hotellit    Dubrovnik
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2007 | Hotelli: Grand Villa Argentina

Kaikki palvelut mitä voi tarvita. Tilavat, siistit, hyvin varustellut huoneet. Kaikilta osin siisti ja hyvin hoidettu, mahtavat näköalat vanhaan kaupunkiin ja merelle.

Aamiainen erinomainen, varmaan ruokakin (ei kokemusta) mutta paikalliseen hintatasoon nähden melko kallis.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Dubrovnikissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.