Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Dubaissa

ostokset

Vieras    26.10.2013    Dubain ostokset    Dubai

Olen ollut dubaissa neljä kertaa. Siellä on ihana ilmasto.siistiä ja turvallista. Taxilla mukava ajella ja bensa halpaa. Lämmintä vettä meressä ja rantavahdit ok. ei pääse hukkumaan. Ostoksia voi tehdä mielin määrin. esin kultaa, kultaa ja taas kulta a ja timanttia. Pilovenpiirtäjät upeta ja arkkitehtturi ykkösluokkaa. Jokaise pitäisi päästä kyseiseen maahan, niin tietäisi mitä sana palvelu merkitsee.

Räätälit ja hintataso

Vieras    13.01.2013    Dubain ostokset    Dubai

Olisiko jollain hyväksi todettu räätäli Dubaissa? Mikä on hintataso esim.teettäessäsi silkkisen iltapuvun (kankaat + työ)?

Dubai Outlet Mall

Vieras    11.04.2011    Dubain ostokset    Dubai

Oikein hyvä ostoskeskus, jos tahtoo merkkituotteita halvemmalla! Kyseessä siis kaksikerroksinen Dubain mittakaavassa pieni, suomalaisittain normaalin kokoinen kauppakeskus, joka on täynnä eri merkkien Outlet-myymälöitä. Kaikki tuotteet ovat siis myynnissä edullisemmin hinnoin ja sieltä löytyy kyllä kaikkea Mulberrystä Crocsiin. Itse shoppailin suurimmaksi osaksi ihan Espritin liikkeestä, matkabudjettia kun ei ollut ihan Mulberryihin (ikävä kyllä) mitoitettu. Säästöä tuli kyllä ihan kivasti siitäkin ja mukavia käyttövaatteita sain.

Kauppakeskuksen osoite on Al Ain road, tarkkaa numeroa en muista, mutta jos kuski suinkin oikealle tielle löytää ja sitä tarpeeksi pitkälle ajelee, niin suuria kylttejä tulee lopulta vastaan.

Dubai Mall

Muffukka    06.04.2011    Dubain ostokset    Dubai

Burj Khalifan vieressä jättimäinen ostoskeskus, jossa on aquariumi ja matelijazoo. Simppeli kombolippu maksaa 50dirhamia. Ihan näkemisen arvoinen juttu tuo tunneli.

Dubai Mall ihan tajuton ostoskeskus, jossa on mm. ice rink kaikkien kauppojen lisäksi.

mahtavat ostospaikat

marik86    02.12.2008    Dubain ostokset    Dubai

kauppakeskuksia, pikkuputiikkeja ja soukkeja

Mall Of The Emirates

llauraa-    03.11.2008    Dubain ostokset    Dubai

Monelle tulee Mall Of The Emiratesista ensimmäisenä mieleen ostoskeskuksen sisällä oleva hiihtokeskus. Näky on kieltämättä ihmeellinen, muttei yhtä ihmeellinen kuin tuhannet ihanat kaupat! Emiratesista löydät mm. lähes kaikki kansainvälisesti tunnetut vaateketjut (bershka, top shop, merkkivaatteet..), basaarin, minihuvipuiston ja lukuisia ravintoloita. Hinnat eivät kylläkään ole kovin edullisia, mutta ostari on viihtyisän näköinen ja siellä voi myös seurata paikallisten arkea.

Oletko vieraillut Dubaissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.