Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Dubaissa

Aavikko Safari

Vieras    13.01.2017    Dubain aktiviteetit ja harrastukset    Dubai

Moro,

Laitoin tän jo jonnekin muuallekin täällä mutta laitetaan tännekin kun sopii hyvin aiheeseen.

Tulimme juuri Dubaista ja sanoinkin tälle Muhammedille että suosittelen häntä suomessa muillekin. Tässä siis yksi todella hyvä vaihtoehto kun haluaa erilaisia safari yms. kokemuksia Dubaissa. Katselimme safarihintoja esitteistä matkanjärjestäjiltä ja hotellien mainoksista, mutta olivat todella kalliita, niin ajattelimme jo jättää väliin koko aavikkosafarin. Dubaissa kun on niin paljon eriaisia vaihtoehtoja ja hienoa nähtävää.

Yksi mikä on pakko sanoa oli: Global village. Ei paljon näkynyt länsimaalaisia, mutta oli hienosti toteutettu esittelykylä eri maailmankolkista. Disneyland-tyylinen paikka arabeille..

Satuin kuitenkin törmäämään Muhammediin kun hän haki hotellistamme matkanjärjestäjän kautta myydylle matkalle lähteviä ja kysyin onko mitään edullisempaa tarjolla kuin 6 tunnin iltasafari jota hotellit yms. suosittelivat.

Hän antoi käyntikorttinsa ja sanoi että soita illalla, niin hän esittelee vaihtoehtoja. Soitin ja saimme hyvän diilin suoraan.

Auto on Muhammedin oma, mutta hotellit myyvät matkanjärjestäjien matkoja jotka kysyvät sitten kuskeja viemään ihmisiä näille safareille. Matkanjärjestäjillä ei ole muuta omaa kuin esitteet. Kaikki muu on yksittäisiä yrittäjiä joita kuljettajan avulla ketjutetaan tuottamaan kokonaisuus. Silti palkkiosta suuri osa menee matkanjärjestäjälle ja palveluntuottajille jää vain murto-osa.

Palvelu Muhammedin kautta oli todella hyvää.

Hieno safari aavikolla, kameliratsastusta yms.

(Toki kaikki nämä elämykset ovat tehty turisteille, samoissa paikoissa näkyy kokoajan eri matkanjärjestäjien retkikuntia...)

Kun olimme retkeltä tulossa jo pois kysyi Muhammed haluammeko nähdä muutamia muita paikkoja jotka osuvat hyvin matkanvarrelle, Flamingolahden tähystysalue, Presidentin palatsi yms. ai niin ja veihän hän erikseen vielä yhdelle kamelifarmille, kun tiesi että siellä on kamelin varsoja joita lapset voivat silitellä.

Näistä mistään extroista ei tullut mitään lisähintaa, vaan sanoi että ne kaikki, vaikka ne eivät kuuluneet sopimaamme pakettiin, olivat hänen omia ideoita ja että haluaa että ihmiset saavat rahoilleen vastinetta.

Anekdoottina voisin vielä mainita että jätin lompakkoni, passini ja puhelimeni autoon, kun kävimme ihailemassa presidentin palatsia. Muhammed vei auton parkkiin kun olimme muut jääneet kyydistä. Kun tajusin mitä jäi autoon, niin toivoin että hän on niin rehellinen kuin miltä hän vaikutti. Ei tehnyt edes tilaisuus varasta, vaan kaikki pysyi tallessa.

Suosittelen kysymään suoraan ilman välikäsiä Muhammedilta erilaisia vaihtoehtoja.

Voi sopia jo valmiiksi suomesta käsin etukäteen Whatsupin avulla tai sitten soittamalla hänelle. Itselläni oli dubaissa paikallinen prepaid liittymä millä onnistui soittamaan suht edullisesti paikanpäälläkin. Oli DU:n liittymä, jossa piti olla hyvä verkkoyhteyskin, mutta se netti oli kyllä surkea. Aina jos jossain oli Wi-Fi mihin liittyä, niin oli nopeampi kuin mobiilinetti.

Kaikki hinnat ylipäätään kannattaa sopia Dubaissa etukäteen, koska etukäteen neuvoteltuna ja sovittuna hinnat ovat aina edullisempia, kuin että jos antaa hinnoittelun tapahtua jälkikäteen. Osaavat varioida hintoja jos heille antaa siihen mahdollisuuden. (tämä siis yleisesti)

Muhammedin kautta suoraan safarin hinta oli n.puolet matkanjärjestäjien hinnoista ja kaikki mitä olimme sopineet piti, saimme jopa sovittua enemmän vastinetta rahoille.

Yhteyden saa joko puhelimella tai whatsupilla arabiemiraattien numerosta:

Muhamed +971-55 3143846

mahtava paikka!

Vieras    20.02.2011    Dubain aktiviteetit ja harrastukset    Dubai

Dubai on mahtavin paikka missä olen lomaillut siellä voi shoppailla suurissa ja hienoissa ostoskeskuksissa ja ottaa aurinkoa siisteillä ja hyvin hoidetuilla rannoilla sekä uida upeissa maisemissa! Golfia voi harrastaa myös dubain ihanilla golf-kentillä!! AIVAN MAHTAVA PAIKKA JA DUBAISSA ON AINA LÄMMINTÄ!!!! joten aurongonpalvojille ihanteellinen kohde!!

vesipuisto

aapeli    27.05.2008    Dubain aktiviteetit ja harrastukset    Dubai

Jos olet mieltynyt kotomaisiin vesihuvipuistoihin, vaikkapa Kesämaahan, Dubain vesihuvipuisto taitaa siinä tapauksessa lyödä sinut aivan ällikällä. Yksi päivä aamusta iltaan ei tunnu riittävältä siinä hulvattomassa menossa ja suurenmoisesta palvelusta nauttien. Ehdoton kohokohta emiraateissa lomaileville lapsiperheille etenkin!

Oletko vieraillut Dubaissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.