Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Curacaosta

Ihana Curacao

Vieras    24.03.2009    Curacaon muita vinkkejä    Curacao

Olimme Curacaolla helmikuun toisella viikolla. Upea paikka, juuri sitä mitä kuvista näkyy. Hintataso on jenkkituristien takia aika korkea, mutta ei kuitenkaan ihan Suomen tasoa. Turisteja ei ole liikaa - ei nähty suomalaisia kuin koneessa 2 kpl.

Hotelleja löytyy kaiken tasoisia, pääasiassa Willemstadin ympäristössä. Me oltiin Lodge Kura Hulanda and Beach Clubilla saaren Westpuntissa. Eristetty, tasokas lomakeidas.

Auton vuokrausta suositellaan - n. 50 $/vrk - siten näette koko pienen saaren vaikkapa päivässä. Rannat ainakin pääkaupunkialueen ulkopuolella tosi kirkasvetisiä ja sopivat hyvin snorklaukseen. Parhaat beachit saaren länsi-luoteisosassa.

Sää tasainen n. 30 päivällä ja ei alle 24 yöllä. Pieniä sadekuuroja (jopa vain 5 min) tulee yleensä aikaisin aamulla. Eivät haittaa yhtään menoa. Pasaatituulet puhaltavat koko ajan, joten rannoilla voi olla jopa keskipäivällä huolimatta kuumasta auringonpaisteesta. Aurinkorasvoihin kovat kertoimet pohjoismaisille (meillä lähdettiin 40 ja päädyttiin 10).

Ostamista ei kovasti ole, ellei etsi koruja tai merkkivaatteita - muuten tavallista turistitavaraa.

Kraanavesi on sellaisenaan hyvää juotavaa eikä pullovettä tarvitse ostella. Ravintoloissa riittää valinnanvaraa, ja annokset ovat 'jenkkikokoa'. Ilman vatsavaivoja pitäisi selvitä.

Meillä ainakin oli aivan loistava reissu (9 pv Aruballa ja 4 pv Curacaolla - toimiva yhdistelmä). Suosittelemme lämpimästi ja toivottavasti itsekin päästään käymään uudelleen.

Oletko vieraillut Curacaolla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.